27/12

Jag har kommit fram till att jag tänker alldeles för mycket, så mycket att jag blir galen. Det är inte bra till något alls utan gör bara saker mer komplicerade än de är... Kan man inte sätta hjärnan på viloläge någon gång?!

GOD JUL! :)

Dagen med stort D, den juliaste dagen på året är här nu. Jag var uppe och kollade på pretty woman igår och sen skulle jag slå in en sista julklapp och helt plötsligt så var det julafton!!!

Nu ska vi snart iväg tilll farmor och farfar och fira jul :) Jag är helt juligt kuligt glad ;D

Merry x-mas to you all!

/Mandy

Feliz navidad!

De bästa sättet att få julstämming är att slå in paket och lyssna på spansk julmusik samtidigt. Allt blir så mycket bättre då förstår ni :) Spansk julmusik är bäst! :D

En fråga och ett konstaterande

Varför lyckas man alltid bli sjuk i början av lovet? Blev lite deppig av att jag inte kunde åka till Malmö i dag eftersom jag hade feber när jag vaknade och är allmänt dunderförkyld (Jag brukar aldrig ha feber varför har jag det nu?!)


Min farbror bjöd in mig så jag kunde använda "Spotify" och det är verkligen det roligaste musikprogramet. De har nästan allt och man kan lyssna på det gratis (men man måste bli inbjuden.) Det gjorde verkligen min dag, musik är kul så är det bara :D

Hoppas ni hade en roligare första lovdag! :)

NEJ. vi sviker inte SUNE.

Så sant som det var sagt. Vi ska inte svika sune, och vi ska leva efter mottot "finns det hjärterum finns det stjärterum". Sådär en 7-8 pers i Johannas rum tittandes på sunes jul (är jag den enda som inte sett det?!)

Har handlat nästan alla julklappar nu så jag känner mig lite lugnare och jag ska till Malmö imorgon med kusinen så det löser sig nog :)

För er som missat det SÅ ÄR DET JULLOV NU :D :D :D :D (det blir bara bättre ju fler gånger man säger det!)

Avstånds kramar (vill inte smitta er!)

JULLOV I MORGON :D

Hej alla små gurkor
I morgon är det lov och det ska bli NAJS :D Har blivit en del kakbakning denna veckan (har nästan levt på kakor - inte bra före jul) Och i morgon ska hela klassen mula i sig av alla sorters kakor.

Jag har fått en del kommentarer (FIAFIAFIAFIAFIA) om dålig uppdatering. Har faktiskt inte ens varit inne på msn sen i söndags (bra eller dåligt tecken?) för jag har haft så himla mycket att göra. Jag jobbar på det, faktiskt! :D

Dagen innan julafton ska jag få träffa min Oxford-grobian igen (Eva) som är i Sverige under jullovet! Vi ska tagga varandra inför julafton och byta julklappar. Längtar efter dig din tok! (GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN I FÖRSKOTT!)

Jag håller på att bli förkyld lagom till lovet, varför är det alltid så?

Puss och kram lingonbarn

BLÄÄÄÄ!

Det var sjukt läskigt i morse när jag (som de allra flesta i skåne) vaknade av jordbävningen. Jag trodde först att det bara var i min dröm som det hände, men efter att det började låta konstigt insåg jag att det nog inte bara var i mitt huvud. Efter det kunde jag inte alls somna om och var helt speedad resten av morgonen (lite jordbävningar sådär på morgonkvisten  piggar alltid upp!) Läskigt men ändå coolt ;)

Har suttit ett tag med historiaprovsfrågorna nu och jag känner att jag verkligen inte kommer någonstans. Hatar känslan av att man borde ha börjat plugga så mycket tidigare än vad man gjorde. Ska bli kul att sitta med det provet i 2.5 timmar i morgon efter matten ^^,

Här kommer ett fint citat från järnåkra ex mellanstatierektor:
De fyra D:en
"Du är Du och Du Duger"

God natt :*

Babianer är vi allihopa

Varför går helgen alltid jätte snabbt förbi? Tänk om resten av veckan gått lika snabbt då hade vi varit döda snart! (okej aningens överdrivet men ni förstår)

Jobbade på lilla hotellet i dag (städar där ibland på helgerna) Fick min lön från förra månaden så nu har jag råd att köpa fina julklappar :) :) Börjar nästan känna att det är dags att börja bli orolig över det nu ^^,  Resten av pengarna ska jag nog spara till när jag åker till New York i vår. Ska köpa en massa "hot tamales", skor och kläder (hoppade över att köpa en ny Ipod så jag kan köpa mer...kläder istället :D :D)

Nu måste jag plugga in en massa om regeringar och riksdagar och annat trevligt

see you soon baboon

Aldrig mer denna dvärg

Vi hade prov på "dvärgen" av Pär Lagerkvist i går och det känns skönt att bli kvitt det nu. Att skriva ett prov om en bok som handlar om hat i två och en halv timme är alltid väldigt uppmuntrande på fredag eftermiddagarna. Men nu är det i alla fall över och jag slipper nu att tänka på eller läsa dvägen vilket känns skönt! :)

Sen var det Lucia movienight på SF igår, sjukt mysigt var det. Fast jag trodde faktiskt att de skulle visa lite mer olika sorters filmer (det var komedier alla 3 filmerna.) Men de passade ändå ganska bra in i stämmningen, hade inte pallat att se något jätte seriöst ändå. Elin och Johanna skrattade nonstop i typ 2 timmar åt "yes Man" , gullebullarna. Det va en riktigt mysig najsig , tack för det :D :D  Känner mig dock aningens trött nu efter att ha kommit hem kl. 7 på morgonen. Fast det hör ändå till.


Numera är det bara:
2 prov kvar innan jul
4 riktiga skoldagar kvar till lovet
17 lektioner kvar till lovet
10 dagar till julafton

Bob Dylan är ett lamm!

Lyckat att jag inte skrivit på min kära blogg sen i söndags, det börjar bra. Men jag får bli bättre - det måste jag bli.

I dag var en bra dag, trots att vi hade något onödigt trams de kallar för matteprov. Men vi bowlade på gympan och så det var kul. Enligt min pappa går skam-gränsen på vad man ska få på två omgångar på 200 poäng, behöver jag nämna att jag var under den? x)

Sen bar det av till Johanna för att kolla på en massa suspekt film. Vi hann med både Filth and wisdom och The Rocky Horror Picture Show De är lika sjuka båda två, ungfär like sjuka som de damerna som dyrkar dem (Johanna och Olivia) Innan vi skiljdes åt trakaserade vi Johannas tranvestit katt lite (det är en hane som heter Ellen för de trodde att det var en hona) och drack en massa julmust :) Det va mys på hög nivå.


Fixade biljetter till Bob i Malmö i mars, ska bli najs najs. Även fast jag inte är riktigt lika bestatt som vissa. Men det ska ändå bli sjukt kul. Man måste ju kunna berätta för sina barnbarn att man har sett honom!?



Simma lugnt, och glöm inte att titta på julkalendern. Annars får man ingen julkänsla alls!


Välkommen till min Mandys blogg :)

Nu har även jag drabbats av den här blogg-epedemin! Det är verkligen hur många som helst som har blogg nu för tiden och det verkar faktiskt ganska kul. Vet inte hur mycket jag kommer att uppdatera, fast en del blir det nog(kanske kommer jag att glömma bort att jag ens har en blogg, men det får vi verkligen hoppas att jag inte gör...)

Jag måste bara berätta om den sjukaste drömmen jag har haft på länge (jag kommer nästan aldrig ihåg mina drömmar). I drömmen var det ens naturkatastrof som drabbade massor av jordbävningar samtidigt som det höll på att bli istid (jag tror att jag har influerats av vårt geografiprov något ^^,) Mitt i allt i hop, vad gjorde min famlij då? Jo, hela familjen flög till Frankrike, sattte sig på ett café och åt bakelser och där slutade drömmen! Det läskiga var att jag trodde att jag var i Frankrike när jag vaknade också....

Hoppas ni haft en bra söndag :)

/Krull

RSS 2.0