Åh bästa våren.

Balen var verkligen en underbar kväll. Finns inte mycket mer att säga. Den var lagom lång och helt klart värd. Jag hade sjukt kul. Dock har jag inte återhämtat mig. Jag är så jävla trött på min förkylning som inte vill släppa. Feber, ständigt ont i huvudet, äcklig hosta, ögoninflamation och snorig näsa. Nä, nu kroppen får du ta och sluta tramsa. Förutom det så är livet underbart just nu.


Ni är numren som jag har på armen, det kommer alltid vara vi.




Nu är vi hemkommna från Prag. Vi överlevde! Vi blev inte våldtagna eller rånade eller stoppade av polisen! allt var frid och fröjd. Eller nja, frid var det inte direkt det var ganska mycket hålligång ändå. Nu är vi tillbaka i skolan mer stressade än vanligt och jag längtar bara tillbaka till bekymmerslösa Prag. Tänkte göra en utvärdering i vanlig ordning.

Bästa med Prag: 5-våningspartyt, italienska pizzan, bananglassen och banankaffet, Olivias Paj, tjeckisk öl, Corona, fina drinkar i vita sängar, att allt på tjeckiska slutade med y eller i (banany!!!), att det hade "sånna pengar", hur fina mina vänner var, dansen, skratten, spegelhuset, tjeckiska halstabletter.

Sämsta med Prag: Frukosten (öh. oätligt. Särskilt den fula skinkan), att jag var sjuk hela resan, maten som jag inte kände någon smak av (det är ju aldrig kul)


Så i sin helhet får det 10/10 på Mandyskalan!

prag prag prag prag prag



Idag kommer blir en sådan där jobbig dag med prov och diskussioner och sånt. Tar på mig en snygg klänning så kanske jag överlever dagen. Har börjat få ont i halsen också och förkyld är det sista jag vill vara i Prag så nu knaprar jag naturmedicin som jag egentligen inte tror på. Fy fan vad kul det blir imorgon, ih.

Jag: Nu har jag växlat pengar så jag är helt pank.
Mamma: Ja, så blir det. John tänk på det, det här är inget vi sponsrar. Ni får inte ett öre.
John: Får hon inte ens pengar till mat?
Mamma: Hon får skylla sig själv att hon missar måltiderna här hemma.
John: Vill ni att hon ska dö?!
Pinsam tystnad.

Bloggen, knackelibank!

Åh herregud vilken vecka det har varit. Helt galet svettig och hektisk men verkligen helt galet rolig! Var hemma vid 6-tiden igår (värmer upp inför prag!) Har varit övertrött och haft ont i hela kroppen hela dagen. men fy fan vad värt det det har varit! Känner mig lite störd i hjärnan, går bara runt och kopplar allt till spyxrepliker och nynnar på spyxlåtar. Men det går nog över snart. På onsdag är det prag, herregud det kommer bli så jäkla roligt. Fan vad livet är bra när man går i trean!

Mamma: När student-våren är över kommer vi behöva skicka dig på rehab så att du får bort din alkoholförgiftning.

Nu ska jag grilla lite, och sen blir det harry potter hos min favoritgrabb thihi!

Sektvecka

Istället för att gå på religionslektionerna och arbeta om sekter, så har jag den här veckan valt att se hur det är att leva i en sekt. Vi har denna veckan börjat repa en del i vår sektlokal (stadsteatern) och vi har i våra sektuniformer (spyxtröjan) försökt värva fler medlemmar. Det slutgiltiga målet är imorgon då den största värvningstiden börjar (spyxföreställningarna börjar). Dessutom kommer vi efter sekt/spyxveckan att värva fler medlemmar när bilderna från sektfesterna läggs ut. Woho.

Nej skämt å sido. Imorgon börjar spyxföreställningarna, jag är sjukt taggad! Laddar upp med att lägga fram lipsylen, plåster till tummen och en vit skjorta.

åhåhåh!



Det här helgen har varit så underbart fin! Har varit glad nästan konstant. Vespa på fredagen, fin födelsedagsfrukost med jordgubbar och franska bakelser på lördagen, parken på lördagen (heheh) som fortsatte med god mat på ariman, häng hos Lisa och slutligen släktpartaj på söndagen. Jag har fått alldeles för många och för fina presenter. Och blivit firad av alldeles för fina vänner. Tack för det :)

RSS 2.0