Nu är det höst, fan.

blörk, min blogg har börjat falera något. Lite för mycket klagande och lite för mycket onödig text. Stackars läsare (om jag ens har några kvar?) Efter det här inlägget ska jag börja skärpa mig!

Dagen kan summeras ungefär såhär: Vi hade världens svåraste oförberedda test på samhällskunskapen. Det var väldigt synd om Gunnar som ingen ville va i samma grupp som på FN-rollspelet (vem är ens gunnar? han går i trean och har tydligen dålig närvaro på samhällslektionerna?) Jon åt upp en cigg (som han dessutom kastat från högsta våningen i trapphuset ner på marken och som någon haft i sin mun)  Jonatans respons: "Jon, du är den äckligaste människan jag känner" Ungefär så flöt dagen på.

Jag helt otroligt jättetrött, men det gör ingenting. Nu ska jag bota det med lite te :)
och dagens namn är Helge, bara så ni vet!


nnnnew york!
(om ett och ett halvt år så är vi förhoppningsvis här igen! )

ssssunday


Söndagar är nästan den värsta dagen i veckan. Jag lyckas alltid lämna allt plugg tills dess. Urgh. Om jag inte kommer ut ur det här huset någon gång idag kommer jag avlida eller växa fast i matteboken.
fjanterier
fjanterier
fjanterier
Igår fick jag två nya fina och efterlängtade hål i öronen. Fast jag skäms över hur min kropp fjantade sig när jag skulle ta dem. Riktigt mycket förlåt för det. Pinsamt som attan. Men snygga blev hålen, och jag sparade typ 200 spänn på att inte ta det på salong haha.

Jag har fått reda på att Eva ska komma hit över nyår och att mamma och pappa tycker det är en "utmärkt" idé att jag åker till Fia vid sportlovet. Wiho. Det blir najsigt som attan. Äntligen lite saker inplanerade (:

Nu väntar en inre-monolog-novell som jag egentligen borde har skrivit klart på litterär gestaltnings lektionerna men eftersom vår lärare sitter och stirrar på en med "skräckfilmsblick" är det svårt haha.

pussssss

You put a spell on me

Jag lyckades äntligen få med mamma och pappa på ikea idag. Jag vet riktigt varför, men jag har alltid älskat ikea. Vet ingen som tycker om att vara där lika mycket som jag. Om jag stöter på ikea  utomlands någonstans måste jag gå in och kolla, det är ändå riktigt intressant. Bara för att vi betalade 12 kronor för att ta dricka slutade det med att jag och pappa var tvungna att ta om lingondricka 3 gånger, bara för att man får. Typiskt min familj. Min familj är nog lite mycket ikea haha.

Igår blev det en massa örlande i Dalby på lisas klassfest. Lite FÖR mycket örland runt i Dalby och lite FÖR mycket grädde i håret. Annars var det en trevlig kväll.

Nu ska jag försöka hitta på något fint att skicka till Annie haha, jag måste komma på något bra om jag nu ska skicka brev över halva jordklotet! Attans, det är svårt det där.

Jag gillar vilka fina bilder jag har på min mac (måste använda machelvetet med skituppkopplingen nu när den andra datorn har virus! Om bara john slutat spela spel och snacka på skype samtidigt hade allt löst sig. Trams.)

puss på er!

Småbarn!


äääsch

trots att jag vaknade 20 minuter innan vi började i morse och var allmänt sur så lyckades dagen vända och bli en bra dag. Tre timmars håla med Johanna, lisa, varma mackor och kladdkaka och fina sex and the city avsnitt. Det gjorde dagen lite. Efter det så var Rahls lektioner nästan roliga.

Jag råkade nästan lova Johanna att om hon förstorar en bild på sig själv och ramar in den så ska den få hänga brevid Bob Dylan ovanför min säng.  herregud. Stackars Bob? haha.

Imorgon är det degar-dag igen. Fast jag kommer nog inte kunna dega så mycket. Skriva klart engelskanovellen och plugga inför mediakunskapsprovet! Träna lite också (gympastång är bra för en?) och kanske en liten walk till city gross för att det är "the place to be" och för att lisa vill ha banan-mix.

Jag vågar knappt använda den här datorn mer nu eftersom den har jäkla reklam-virus som inte går att få bort (smittar inte haha) men vad gör man när man behöver en dator? Attans vad vi ska vara mediapåverkade då.


ffffriday

Min dator har tydligen fått något reklam-virua, och det är bara 5 reklamer som poppar upp. Samma sidor om och om igen. Det är andra gången idag som dream marriage kontaktar mig. Tycker de att det är något för mig?

"Dream-Marriage.com is not a 'Russian Mail Order Brides' website. Instead there are thousands of hot Russian girls with whom you can exchange emails, see them on our live video streaming, chat with sexy Russian women and watch hot Russian girls' videos which will leave you breathless."

Nu borde jag städa lite, för jag skäms över hur mitt rum ser ut, ugh.
Ikväll blir det latjolajban i Dalby med lite guitar hero och marängsviss. Känn på den!

Nick and Norah's infintite playlist



Jag borde nog ändra mina pluggvanor lite. Man borde kanske börja med sina läxor när man kommer hem från skolan istället för att titta på film? Men vadå, man har ju pluggat hela dagen så det förtjänar man väl lite?
Såg Nick and Norah's infinite playlist med Emma och hennes kompisar i fredags och jag var bara tvungen att se den igen. Musiken är riktigt bra och den är bara så himla gullig! Tydligen kom den aldrig ut i Sverige, men man kan alltid kolla på surf the channel även fast det är lite fusk.

Nu hör jag pappa härma mat-tina med piff och puff röst, dags att gå ner och få tyst på dem?

5AM serenades



Söndagar är lite jobbiga ibland. Särskilt när man vaknar klockan 5 på morgonen och inte kan andas ordentligt. Jag hade lyckats få i mig en åttondels jordgubb vilket inte var särskilt uppskattat. Uh, aldrig mer. Sjukt obehagligt var det. Att sitta i en halvtimme och inte kunna andas är inte att rekommendera.

Men annars har helgen varit riktigt najsig! Stan och city gross med Johanna och Lisa i fredags och sen filmkväll hos parre på kvällen. Vi lyckades cykla vilse två gånger på samma kväll (fast det var bara ena gången som var mitt fel!) Igår träffade jag och Anna en utbytesstudent från USA som bor i Höör (stackarn?!). Hon var hur gullig som helst och hade sjukt bra film och musiksmak! Sen var det tacos och Jane Austen på kvällen. Mums!

Nu snackar jag lite med Annie på skype, hon är galen och jag saknar henne en massa!

Uuuää

Om du kan hitta någon snällare än Anna, så är jag väldigt imponerad! Inte bara det att hon frivilligt säger att hon ska göra alla historiauppgifterna (som är så tråkiga så det finns inte) och skriva bådas namn på det eftersom jag är sjuk. När jag dessutom känner mig ensam och uttråkad och smsar henne skiter hon i att göra historiauppgifterna på håltimman som hon egentligen tänkt och går hem och dricker te hos mig istället. När jag råkar säga att jag inte ätit något till lunch slutar det med att hon lagar världens finaste pastarätt till mig. Finaste Anna! Jag känner att jag har en del att återgälda nästa gång hon är sjuk!

Nu ska jag nog titta på ett till avsnitt av dead like me. Det känns som det är bra för mig?

09-09-09

Ligger hemma i min säng och tycker synd om mig själv. Så mycket synd om mig själv att jag spenderat hela morgonen med att ligga i min säng och titta på "a princess diary" med kinesisk (?) textning. Pinsamt, haha. Men en förkylning är inget man dör av, det hade ju kunnat vara svininfluensan, och DÅ hade det varit synd om mig. Nej men det kanske är dags att försöka plugga lite spanska nu? Mår man piss kan man lika gärna göra värre?


rumpah?
elins bild, herregud vad jag saknar sommaren! Lite sommar i Hallavara med knasbollarna hade varit fint!

Ergo bibamus!

Efter en hård helg med LSB-läger med allt för mycket spelande , 6 mål mat om dagen och kvällsdopp i det kalla havet tycker min kropp att det är dags för en förkylning (kanske inte så himla konstigt?) Men jag bryr mig inte för imorgon är det ändå d-dag!

Jag hann till och med träffa Fia en kort stund igår på kvällen innan hon åkte tillbaka till Stockholm, och jag visslade march-låtar hela dagen hem (LSB-skada!) Snart kommer kanske Anna hit och dricker te så vi kan snacka en massa trams. Trots att det är mycket denna veckan och trots att jag har feber så är jag glad! Kommer min helgpepp/glädje efter helgen? Udda. Men det är ändå helt okej haha.

Finaste idag: Att Anders Janssons (väl?) mamma (hon med pälsmössan!) kom fram till mig, lisa och Johanna och kommenterade vårt skrattande. Tydligen borde vi skratta lite mer på olika sätt, för då kan vi komma med på teater (?) som hennes son. Det fick oss att skratta ännu mer.

Kvällsdopp!
kvällsdopp i Åhus!

Känns inte som fredag!

depp depp depp depp depp depp depp depp depp depp depp depp depp depp depp depp depp depp depp depp.  Ibland kan man få för sig att någon annan är deppig fast det egentligen är en själv som är det? Ibland hjälper det inte med bananchoklad-latte och att bara ha 2 lektioner. Ibland känns det som måndag fast det egentligen är slutet av veckan! Kan det bero på aningens för lite sömn? Men det är inget som inte lite sex and the city - slutet på säsong 3 inte fixar? :)

I onsdags var det "fredagsmys" med bang band orangutang (se den om du vill se persbrandt som andas in helium , halva män som hatar kvinnor (se den bara haha!), ett kilo godis med lisa, Johanna och Anna. Mucho trevligt. Sen igår blev det Malmö med samma gäng. Vi var otroligt kulturella och tittade på sonic youth utställningen med guidad tur (något man borde se! :D). Annars blev det väldigt många affärer, mycket china box och ett halvtimmesbesök på shango där Johanna skulle utnyttja sitt presentkort. De hade lite för mycket lack-saker och kjolar som inte täckte rumpan för vår del. På kvällen gick jag, johanna och Benjamin till city gross (motion!) och det slutade med att jag köpte 3 kilo kattmat och en vanilj-cocacola till min bror. (För att det inte ska bli syftningsfel bör jag nog tillägga att kattmaten faktiskt var till katt-rackaren och INTE till min bror...)

Nu blir det lite sex and the city, puss!

Folk jag gillar flyttar?

Jag kom att tänka på idag hur många som egentligen har flyttat från mig. Det är helt brutalt. När vi skulle börja sjuan flyttade Eva och hela hennes familj till Oxford. Totalt onödigt. Flickskolor är konstiga, tack och lov ska hon börja på en lite mer normal skola nu (?). Men ändå ondödig flytt. Särskilt eftersom hon faktiskt vill bo i Sverige.

Sen när vi skulle börja gymnasiet tyckte Fia att det var dags att flytta tillbaka till Stockholm. Om det inte hade varit för hennes Richard så hade det också varit toalt onödigt. Men nu när hon trots allt har nästan hela sin familj och sin Richard där är det nästan förståligt, men bara nästan.

Nu har Annie lämnat mig också för ett år. Ett år är ändå väldigt lång tid. Särskilt när man vet att hon är omringad av massa otroligt snygga amerikanska killar. Totalt onödig resa. Om man inte räknar med att hon längtat efter det här sen lågstadiet. Men ändå onödig på sitt sätt. (jag har tydligen precis fattat att hon inte kommer tillbaka från sin  "långa semester" snart utan att det dröjer ETT ÅR!)

Jag stannar kvar i gammla vanliga lilla Lund. Men inte så länge till. Vi får väl se?

RSS 2.0