Veckans dissar


Amanda: Mamma ta det lugnt med presentpappret det var ju jättefint! Det vill jag spara.
Mamma: Amanda, ibland är du mer medelålders än vad jag är.

Benjamin: åhnej nu gick Anna utan att jag fick en kram
Amanda: Du kan få en kram av mig istället!
Benjamin: Men det är ju inte alls samma sak!

Amanda går fram och kramar Olivia i skolan.
Olivia: Är du full eller?

i'm a punkrocker yes i am

Andra halvan av den här veckan blev faktiskt rätt så bra. Projektarbets-ångest, mammas och Annas födelsedagar, Oskar Linnros, fika med ida, och extremt mycket  annat fikande (trots att jag inte skulle). Om 4 minuter ska jag träffa Elin på sattelliten och köpa tonic till våra fina drinkar. Ikväll blir det Emil Jensen och Teddybears såklart (teddybären!)

onsdag och sånt

Känner mig lagom illamående, snuvig, har lagom mycket magont och höstdepp idag. Eller nej okej, det är nog inte alls lagom. Men band of horses var underbart fint igår och om jag får sova inatt så älskar jag troligen livet imorgon, får man hoppas.

nu ska jag äntligen byta musik i min ipod så jag kan lyssna som aldrig förr. wiho.

--------------------

Fan fan fan fan. Sämst humör helt plötsligt. Jävla skithuvud.

en helt vanlig torsdag



Känns nästan som en helt vanlig torsdag idag. Anette fick in 17 "på den" på 40 minuter och jag höll på att somna under sista lektionen (troligen på grund av syo-mötet 07.50). Första riktiga skoldagen och det känns som om sommarlovet knappt inträffat. mjeeeeeh. Imorgon ska jag i alla fall försöka dra med folk till Lomma och bada en sista och första gång i sommar.

Oh yes I like it

Måste bevisa för anna att min blogg inte alls är tråkigt... egentligen. Det är sista sommarlovsdagen idag (någonsin) och jag och eva har inte gjort något vettigt alls. Ätit och sett disneyfilmer. Snart ska vi dricka öl med lite fina människor. Förresten var way out west bäst.

Maltamaltamalta

Okej jag chillar fortfarande satan här. Men nu håller vi på att städa och stänga huset lite smått, blir lite ledsen stämmning då. Men jag längtar faktiskt hem lite, vilket är konstigt för så länge har jag ju faktiskt inte varit här. Men på söndag packar vi i alla fall våra saker och flyger hemåt. Nu ska jag ta och äta lite choklad och spela lite kort. mjupppps

Godmorgon

Tänkte det kunde sitta fint med en liten uppdatering. Jag sitter på Malta och chillar satan och har gjort det i sådär 1.5 vecka. I söndags åkte Eva och Anna och hennes familj hem så nu är det bara familjen kvar. Lite tomt. Läget är ungefär såhär: vi lider av facebooksjukan allihop, det första man ser när man vaknar på morgonen är någon framför facebook och det är det sista man ser innan man lägger sig också, vi håller på att bli galna på den maltesiska radion och mår dåligt om vi inte får sova vår siesta på eftermiddagen som vi alltid gör här. Idag ska vi till Valletta och shoppelishoppa lite.

Dagens citat

Pappa: Om jag ska vara ärlig vet jag inte vem du skulle vara i den carlsberg-reklamen som går på tv Amanda, jag vet inte om du skulle vara bland tjejerna som skriker över walk in closet eller bland killarna som skriker över ölen. Det är bara ett konstaterande.

RSS 2.0