:*



Saknar att vara brun, saknar solen och hoppas verkligen att den kommer tillbaka snart. Saknar Eva också, säskilt när jagt tittar på Maltabilder. Fånigt nog saknar jag Jonatan också trots att jag träffat honom både i skolan och på LSB. Det hjälps inte. åh ett litet fån är jag.

Ser fram emot att käka frukost med Anna som sällskap imorgon och ser fram emot att äta Annas pastasallad mellan engelskalektionen och Kafkateatern. åh, imorgon blir en bra dag.

Godnattpuss


About your hair you needn't care you look beautiful all of the time

Varför är jag alltid som fulast på söndagar? Bad hairday, bad faceday = sunday? Kanske för att man ska fira den nya veckans början med att göra sig snygg (för att komma över söndagsfulheten?).

åh nu stärkte min mormor mitt söndagssjälvfötroende lite. Hon är så söt. "Du är så smal och smärt Amanda, du har en riktigt fin figur. Säger Jonatan det till dig? Han säger till dig att du är fin?"

fredagfredagfredagfredag

Jag är ändå rätt glad. Där är ju ändå fredag idag trots. allt. och jag verkar inte vara magsjuk trots att en som satt bakom mig på genrepet till toddyspexet igår spydde under min stol. Jag ska på anställningsintrevju för espresso house på måndag. Ändå roligt även om chansen att jag får det är minimal. Ser fram emot fikan med brudarna i eftermiddag, hämtpizzan med jontis och johnis och viggos. åh. Vår fina familj samlas på viggos igen! We're a happy family!!

Strö lite socker på mig, som bara du kan.

du är vacker, du är ledsen, du är arg, du är glad
jag behöver dig i mitt liv - jag menar varje dag
det värmer hela min kropp bara jag får röra dig
jag har inte riktigt förstått det sätt du kan röra mig
men det finns ingen situation du inte är välkommen i
när allt är som jävligast och när allt är komedi

åh timbuk kan det där med kärlek.

MENS


(kardemummakaffe är mums!)

Inte för att jag har mens, men mest i sympati för någon annan stackare som har det. Jag börjar nästan tycka om litteraturhistoria lite nu, roligaste provet att plugga till i alla fall. Helgen var superbra. Filmkväll i det kära lilla Dalby, barnspassning, lördagsmiddag hos min pojk,  spyxrep, släktmiddag och söndagskaffe med johännä. Jag har nu börjat med en "flyttta hemifrån låda" också. Än så länge innehåller den bara en stekpanna, en gryta, 4 skålar och 10 fin-vinglas. Tror att jag och lådan är ungefär lika redo att flytta hemifrån, det vill säga inte alls.

Some day I'll fly away.



Åh kommer sakna d-dagarna känner jag. Idag har jag sökt 10 jobb (varav 8 på ica) och varit glad för att jag bor nära spyken (2 spontanbesök!) pch varit ute i regnet lagom länge. Har äntligen lyckats ragga lunchdate tills imorgon (vad är grejen med att jag är den enda som inte skolkar?) Tänkte skriva något poetiskt, men orden sviker mig. Kanske är jag ingen poet.

Vad fel man kan ha.

Jag fick reda på  idag att det är min grannens förtjänst att jag har fått ta av min tandställning (hon är tandläkare...) och jag som trott att hon hatar mig. Mamma säger att hon bara är vresig mot alla, att hon inte menar något illa egenltigen. Tänk vad fel man kan ha om personer.

dissad av en 2.5-åring

Vera: Brukar du ha de där byxorna ute?
Jag: Ja, det brukar jag.
Vera: Ska du inte ta av dem nu då?
Jag: Nej, jag brukar ha dem både inne och ute!
Vera: Men ska du inte ta av dem? Det tycker jag
Jag: Nej, det kan jag inte göra jag har inget annat på mig.
Vera: Ska du ta av dem nu?
Jag: Nej, det kan jag inte göra.
Vera: Jag tycker inte de är fina. Imorgon när du kommer då får du ha några andra byxor. Några andra som är fina.

Örebro - jag vill bo i en svamp annars får jag kramp

Jag tar tillbaka allt jag sa om Örebro i det tidigare inlägget. Det var mycket finare än den beskrivningen! Vi har haft en otroligt fin resa. Mycket skratt, sång, mat, snack om mat, dans, promenerande, shoppande och snackande. Jag, Annie och Maj har även åkt riktigt mycket tåg och skrämt många tågresenärer (dramalekar i kupéerna är ändå att rekommendera.) Vi var uppe i vattentornet (svampen), åt världens godaste semlor, åt supergod sushi och träffade Jan Fares som jobbade i en second hand-butik (pappan i "jalla jalla" och huvudrollen i "farsan") annie var i extas i 2 timmar ("det här är den bästa dagen i mitt liv"). Det var skönt att bara åka iväg på en miniresa och verkligen ha roligt. Det rekommenderas starkt!


Intresseklubben antecknar

Tydligen är Örebo Sveriges sjätte största stad och en industristad. Örebro hade 2010 134466 invånare. Frågan är vad sjutton det ligger? Är för lat för att riktigt ta reda på det, lokalsinne är ju trots allt inte min starka sida. mellan 1 och 3 grader ska det vara där i helgen också. Kul för er att veta. Någon mer info? ja, i helgen ska den befolkas av 3 nya snygga brudar som utforska staden och göra den osäker. Jag ser fram emot 5 timmars tågresa (på riktigt!! jag menar läsa tjejtidningar, äta godis, snacka skit = 5 bra timmar) Vi ses imorgon Emma :)

för mer info om Örebro besök http://www.orebro.se/ eller http://sv.wikipedia.org/wiki/%C3%96rebro

Ha en fet helg.



en riktig mes

sitter och snaskar på en bulle som jag och mamma gömt bland servetterna för att få äta (johns sockerberoende är inte att leka med) och har kommit fram till att jag är en riktig liten fegis. I mer än två veckor har jag snackat om CV hit och jobb dit, men ändå så har jag inte skrivit mitt CV och inte heller sökt ett enda jobb inför hösten.  Det har snarare med min feghet än med tidsbrist att göra. Jag vill inte bli vuxen. Men det är fan dags nu? åh jag vill verkligen inte. rädda mig. någon. Snälla.



MONDAY.

Känner att jag måste muntra upp mig själv lite. Självpepp är alltid bra.

Bra saker just nu:
Imorgon har jag inte längre någon tandställning
Imorgon kan jag äta dumleklubbor igen (varför jag nu skulle vilja det)
Imorgon är psykologipluggandet över
Vi har LSB-rep i 2.5 timmar istället för 5 den här veckan (OMG!!)
Pappa kom hem från NY idag
Pappa hade med sig massa smink och godis
Johanna kommer hem från NY imorgon
Jag har en skitsnygg studenklännig
Lisa har lovat att jag får smsa varje gång jag undrar om jag håller på att särskriva eller inte
Jag har knappt varit inne på facebook den här helgen (ÄNNU MER OMG!!!)
På fredag åker jag, Maj och Annie till Örebro (!!!!!!!!)

4 års väntan



på tisdag på tisdag
på tisdag på tisdag
på tisdag på tisdag
på tisdag på tisdag
på tisdag på tisdag
på tisdag på tisdag
på tisdag på tisdag

FETT

Jag insåg idag hur fet jag kommer bli om några år. Jag tänker på mat, drömmer om mat, pratar om mat och jag äter nonstop. Höjdpunkterna på dagen är när jag får äta. Jag kommer dö av fettma, och troligen dö lycklig.

RSS 2.0