▓▒▓▒▓▒▓▒▓▒▓▒▓▒▓▒▓▒▓

Heregud vad man kan vara klen. Har haft en förkylning som vägrar släppa de senaste 2 veckorna (har inte alla haft det?) som bryter ut på allvar varje gång jag blir övertrött. Så jag var hemma igår (det var jag voddler och katten) och försökte bli frisk. Så jag vaknade i morse och kände mig hur pigg som helst, det höll under ungefär en halv fika sen lyckades jag få feber och illamående. Bara för att jag är så jäkla klen missar riktigt många fina saker ikväll bio, häng hos fia med trevliga människor och fest. Mamma ska tvinga mig att börja äta vitaminer, tror det är välbehövt? Pallar inte att jag är så sjukt klen. Mes. Men vi lyckades nästan planera in en resa till Stockholm på sportlovet, snälla snälla snälla elin följ med? :)

Det ligger en katt ovanför mitt element och ser nöjd ut

åh, just nu har jag myskänslor. Jag dricker te, äter en chokladboll och klappar kattfjanten :) Jag var nyss uppe på vinden (iförd dunjacka, vantar och mössa) och letat upp diverse häxhår, häxhattar, fejkknivar, kungakronor, riddar-rustningar och annat fint som vi kommer behöva till vår Macbeth-film som vi ska spela in på torsdag för vår engelskaredovsning (uh översatsigt men kul!) Imorgon blir det en fin dag med sovmorgon (fetttttt), pizza och sällskapsspel hos Olivia. Förresten har jag bara blivit klantigare och klantigare, när jag kom hem från skolan idag lyckades jag halka i trappan och åka tre trappsteg ner i trappan. Det var lite synd om min handled där ett tag men den klarade sig :) Nu ska jag nog gå och lägga mig och läsa Kära Agnes som jag fick låna av johannis.



peppsöndagar

Jag har kommit fram till att jag alltid brukar blogga på söndagar och vara söndags-depp. Antagligen beror det på att det är då man tar i tu med allt som man borde. Jag vet inte hur många söndagar jag tillbringat med plugg och städning. MEN därför har jag tänkt såhär att från och med nu ska jag försöka göra något som är kul varje söndag. Då blir man lite gladare inför veckan som kommer? Jag skulle vilja säga att jag har lyckats rätt bra med det idag. Först var jag och fikade med Ida och Emma och nu ikväll ska jag på Avatar med mamsi och papsi. Låt peppsöndagarna börja!

Carrying the fire


Jag såg "the road" på bio igår med Anna och Caienna. Den var riktigt riktigt bra, men deppig. Anna vågade knappt cykla hem för hon var rädd för kannibaler.

Igår förrgår fick vi äntligen Annies julklappsbrev efter sådär en månads väntande. Åh det var så fint! Massa hot tamales också! Idag borde jag verkligen städa mitt rum, för det har jag inte gjort någon gång detta året (höhö) och det märks verkligen. Men det gör inget, för jag är helt glad idag. Det är inte mycket som kan förstöra den känslan och den här dagen tror jag.

yeyeyeye

Det var lite pinsamt att jag gått runt hela veckan med attityden "jag vet inte om vi ses imorgon jag kankse är sjuk" bara för att det hade varit skönt att vara hemma och så blir jag sjuk. Jag vaknade i morse med huvudvärk och halsont, såg mig själv i spegeln och höll nästan på att börja gråta (hela ansiktet var svullet och mina ringar under ögonen var inte att leka med) Så jag gick och la mig igen och sov i fyra timmar. Det var så skönt att det inte går att beskriva med ord. Jag måste nog antagligen gå till skolan imorgon för att hålla en redovisning om Gulag (steg 1 kanske är att skriva redovisningen?)

Dagens bästa: Att Anna kom och hälsade på med muffins och att jag upptäckte att Lisa och Johanna (?) har ritat hakkors i hela min kalender.

Sonntag


(anders och måns när de är som bäst, se!)

Efter att har föröskt skriva en stilanalys om "låt den rätte komma in" i en evighet och lyckats sådär så drar jag snart iväg och ser "låt den räte komma in" på film istället :)

Aldrig mer



Resultaten från blodproven som jag skickade iväg visade att jag är allergisk mot hasselnötter. Hasselnötter, hur ofta äter man det? Sen insåg jag - nutella. Jag kan aldrig mer äta nutella!!! (vad ska man äta istället som är gott? :()

En natt i en frys

Efter skolan i fredags åkte jag, lisa, Johanna, Anna, Benjamin och Olivia (nähä?) på en liten skolutflykt till Olivias fina stora hus i övedskloster. Efter en kort visit i Sjöbo packade vi in oss i bilen, 2 personer i framsätet och 4 där bak packade sillar ftw! Under kvällen åt vi sjukt mycket mat, gjorde sönder mitt hjärta (värmehjärta vill säga), fick reda på lite om vad andra tycker om en i personlighetsspelet, tittade på coraline och rec (uh läskig som satan) och frös sjukt mycket (värmepannan var sönder!). Vid två-tiden gick vi och la oss allihopa i en säng för att hålla värmen och Johanna skrämde mig med med sina historier. Det slutade med att vi somnade vid 4-5 tiden, fyra pers i en säng. Det var varmt och skönt på riktigt. Ska bli kul att åka till Olivia på cykeluflykt i sommar :)




☻☺☻☺☻☺☻☺



Jag sitter och tröst-äter resterna av min chokladtomte, dricker te och försöker skriva lite på litterär gestaltningsuppgifterna. Det är inte helt lätt. Ibland kanske man bara borde sätta sig ner och bara göra skolarbeterna istället för att hålla på med en massa saker samtidigt? Hur som helst är jag rätt nöjd ändå. Det är ju fredag imorgon. Då bär det av till Olivia för övernattning, skräckfilm och promenad i mörkret :)

ughhh

Jag är helt hes efter att ha skypat med Annie i nästan två timmar. Men nu har jag fått reda på det senaste, känns skönt haha :) Tycker det är synd att min blogg är sämre skrven än min "dagbok" då har det gått för långt? Jag får verkligen ta och skärpa mig. Kanske det är dags för lite sömn?




Första riktiga skoldagen?



Så här såg jag ut här om dagen (närmare bestämmt våren 07 eller hösten 08 svårt att förstå av bilderna) hmm klippa håret kort igen? Antingen de eller....raka av allt. Jag är trött på skiten.

Allt jag tänker på är fortfarande mat. Fast jag har ett litet uppehåll i mattankarna nu eftersom jag råkade göra världens sötaste och äckligaste smoothie. Herregud vad jag inte orkar att skolan har börjat igen. Allt jag vill är att sitta i soffan och titta på film :(

vendido

Jag snackade med Eva om bloggar när hon var här, hon tyckte tydligen att det var roligt när jag fick mina klagoanfall. Men jag harr verkligen inte mycket att klaga på just nu, kan knappt komma på något. hmm får vara kylan då? Men den botade jag med nya varma vantar. Jag har redan varit ute alldeles för länge  med Emma och Lisa. Ikväll blir det pepparkakshusätning och film med Anna och Olivia :) Nu ska jag ta och göra en räkmacka, för det har jag varit sugen på i två dagar (åhnej allt jag tänker på är mat?)


Because

You put a spell on me :)

uppdatering tjohej

Shit jag kom just på att mitt förra blogglinlägg blev det första 2010. Galet. Skolan börjar imorgon. Minst lika galet. Detta var första dagen på 8 som jag inte träffat Jojjo. Helt crazy.

Hmm vad har hänt de senaste dagarna sedan eva åkte? Jag har försökt att undvika att vara hemma lite eftersom nästan hela familjen har varit sjuk. Har fikat med Sofia (och somnat i hennes säng kl.5 på kvällen), sett sjukligt mycket film, lagat mat med pappa och lyssnat på Elvis, träffat johanna, benjamin, jonatan och don simon, bakat chokladbiskvier med lisa och johanna och träffat emma pemma.

Förresten så var nyår riktigt kul (förutom vissa delar av kvällen haha) trevligt folk, god mat och god champange :D


(nyårsbilderna finns så det räcker och blir över på facebook)

Jul med Eva ♥

Jag har inte riktigt skött uppdateringen med bloggen som jag ska, jag får skylla lite på att internet faktiskt inte funkar i mitt rum. (som benjamin sa: när du vill blogga funkar inte internet och när internet faktiskt funkar vill du inte blogga längre) men eftersom jag ligger lite back ska ni få lite lovuppdatering.

Eva tog en paus från sitt Oxford-liv och tillbringade några dagar i Lund med oss :) Vi åt alldeles för mycket, sov alldeles för llite och spenderade på tog för mycket pengar. En Dalbyvistelse, novavistelse, Malmö/Köpenhamn/Helsingör-vistelse, massa filmtittande, umgänge med trevliga människor, hoppande i snö (eva skötte den biten), nyårsfirande och en himla massa städande hann vi med. Det var fina dagar.

NOTERA GUBBEN!!!
(mest pga den otroligt fina killen i bakrgunden)

färjan..hick

elin filosoferar


RSS 2.0