mjau.



Bara för att min katt är sötare än din. (och ser troligen mer korkad ut än din också, med tungan tinglandes utanför munnen). gullekatten.

lovet är snart slut, buhu.

Den här veckan har varit riktigt bra. Nästan lite för bra. Ligger hemma i sängen och har lite ångest över alla saker jag borde ha gjort som jag helt har struntat i. Det är alltid så i slutet av lovet? Jag hade kunnat vara på viggos med mina fina vänner just nu om jag inte varit på så himla tradigt humör. Äh. Får tänka på hur fint lovet har varit istället :) alldeles alldeles underbart. Imorgon kl. 10 (!!!) ska jag passa min lilla 2.5-åring som har vattenkoppor. Stackars liten.



(olivia på paradis i onsdags)



jajajaja sportlov.

Jonatan har tyckt att det känns som att han har varit arbetslös nu på lovet. Är det såhär najs att vara arbetslös hade jag sannerligen inte bangat! Sista sportlovet har varit hur trevligt som helst :) Lagom mycket chill, lagom mycket mat (okej kanske lite för mycket, särskilt i måndags när jag åt två middagar bara för att pizza är så gott), lagom mycket häng med vänner, lagom mycket jobbande. Kanske inte riktigt lagom mycket projektbarbete, men det överlever vi nog...hoppas jag.

Det enda tråkiga det här lovet är väl att jag fått reda på att jag haft min tandställning i onödan i 4 år eftersom tanden i gommen inte kommer flytta sig. Det blir en operation för att ta bort tanden och för att sätta in en ny i tandraden. uhh, läskigt. Ser fram emot att slipppa tandställningen. Hur fan ser jag ut utan metall i munnen? Ingen vet?

Nu ska jag äta något innan jag ska träffa Lizzzzz. CIAO

Uppdaterar för att Anna ska ha något att läsa när hon är sjuk

Jag känner mig lite som en zombie. Jag gör allt jag ska men jag är ändå inte riktigt där. Har spenderat otroligt mycket tid på naturkunskapen men verkligen inte lärt mig något alls. Senaste gången jag var så ineffektiv var nog... hmm senaste naturuppgiften? Imorgon eftermiddag har jag en dejt med soffan, tvn och min stora te-kopp. Längtar riktigt mycket.

Godmorgon sötnosar

Klockan är nio, jag börjar om en timme och jag har redan varit vaken i 2 timmar. Har skrivit lite om den materialistiska verklighetsteorin såhär lagom en timme innan lektionen börjar. Har jag lite tur kanske jag hinner skriva lite om ifall världen finns eller inte, för det är ju det man vill göra såhär tidigt på morgonen.....fml.

(jag och junior hare så kul...)

Varma öl och kalla element.

Dagen har varit ganska grå..

Dagens bästa:
Linssoppan jag och Lovisa köpte till lunch
Sconsen jag åt till mellanmål
Att min bror äntligen laddat ner inception så jag hinner se den innan analysuppgiften imorgon
Att vi numera äger en saxofon

Dagens sämsta:
Att jag måste gå på LSB istället för spyxrepet
Att jag måste plugga satan
Att jag inte fick någon sovmorgon

Längtar till lovet. Det kommer bli förträffligt.

alla stjärtars dag

Kunde inte sova alls i natt för jag var nervös att jag inte skulle vakna och rädd för min första riktiga barnpassning. Det resulterade att jag vaknade kvart i 5, med högst 1.5 timmes sömn i kroppen, redo att åka till landskrona och dela ut city och chokladhjärtan. Vilken dag! Tur att jag struntade i matten och sov istället. Om en och en halv timme ska jag på mitt andra jobb idag, så jävla bra jag är :) Tycker synd om Jonatan som måste stå ut med mig ikväll....

puss på er.

Godnatt




Skins är beroendeframkallande och otroligt bra. Nu ska jag måla naglarna i silver sen ska jag gå och lägga mig. Sov sött vakna inte blött.

Hmm kanske man ska skriva om ätstörningar på psykologin ändå?

?????

Är det mina hormer som är knas eller varför suger allting just nu? Varför har jag nästan börjat gråta minst 10 gånger idag? Egentligen borde det inte finnas någon som helst anledning till det. Vad är det för fel på mig?

En havrekaka kanske botar det, man vet aldrig.

Jovisst, det är måndag.



Saker som skrämmer mig just nu:
- Min hållagningstid imorgon, hos tandläkaren på s:t Lars som jag inte har någon aning om var det ligger (och det finns inte på eniro).
- Att det känns som om jag har hål i fler tänder nu, när jag tänker på det.
- Matteprovet på onsdag.
- Min bilddagbok.
- Mina blåmärken på benen efter cykeltrillningen förra veckan (okej inte skrämmer, snarare äcklar)
- Framtiden.

Nu ska jag sova. godnatt-puss

En medelålders definition på en bra låt

Mamma: Den här låten var väl ändå rätt bra?
Pappa: Ja, du kan väl tänka dig att dricka vin och laga mat till den?

vi var ute och svirade

Sista d-dagen på länge spenderade jag med Jontatan och med pannkaksbakning. Sen blev det tårtkalas hos Elin och sen var vi ute i Malmö och svirade för att fira Elinpelin och Frida! Det var festligt såklart :) Men något rörigt med så mycket människor på en gång. Elin var nöjd att de inte spelade någon pop-musik, jag var mindre nöjd. Bussresan hem var mindre rolig, annars var det hur trevligt som helst. Särskilt donken kl. 4 på natten. Resten av helgen har jag spenderad i den spännande staden Kristianstad där min kusin fellus bellus bor, i Kristianstads ghetto som hon kallar det. Vi åt massor med mat, drack massa te och snackade sjukt mycket och "gjorde" Kristianstad. Känner att jag vill flytta hemifrån mer än någonsin.

RSS 2.0