Zzzzzzzzz

Insåg precis att jag ofrivilligt har dygnat
!! Herregud. Jag gick upp kl. 06.00 igår för att dra till torget och efter det gick jag till bk och slutade nu, nyss. Och vips så har det gått ett dygn. Det här postar jag föresten från min nya bästa vän, min alldeles nya iPhone. Åh den är så fin. Godnattttttt!!!


vettiga dagar



Ungefär såhär vettiga saker har jag för mig nu för tiden. Jag tycker det är rätt mysigt. Det enda som är jobbigt med att vara hemma är att man har för mycket tid att tänka.

glad tjej som ser deppig ut på bild




Efter att ha spenderat 1 vecka i sjukdom , fri från jobbet, med världens största och mest svullna ansikte. Efter att ha dejtat tvn i flera dagar så är nu  tillbaka. Även om jag var nere i riktiga lågpunkter ex. när jag tittade på "lyxfällan" och blev ledsen när ja insåg att redan sett avsnittet (antagligen förra gången när jag var sjuk) och när jag åt yogurt frukost, lunch, middag för det var allt jag kunde göra så är det över nu. Kan nästan äta som en normal människa, orkar göra saker igen och ser nästan normal ut (kan inte skratta, det gör ont.) Så imorgon börjar jag jobba igen på riktigt (41 timmar den här veckan, shit pommes.) Akta er, jag är tillbaka!!

SMÄRTA

Var på SUS i Malmö idag och fick uppleva riktig smärta. Har numera en titanskruv i min tandrand som sitter fast pga av att de snott ben från en annan del i min käke. Har feta stygn, går på penicillin och värktabletter och mår piss. Har nog aldrig gråtit så mycket på offentlig plats, som jag gjort idag (och bara det är amazing, jag är ju rätt lättgråten). Förresten ser jag ut som en boll i ansiktet. Fan ta den här dagen (okej inte hela, det var rätt najs med lunch med mamma mmm kycklingsallad och smoothie. )

om duuu var här!



skype kan vara så himla bra på vissa sätt, men så sjukt jobbigt på andra. Man kan inte krama en dator (jag har försökt). Är så sjukt jäkla trött och ska upp kl. 06.00 imorgon så det är lika bra jag lägger mig nu. Det här jobbandet kommer ta död på mig! Godnatt

RSS 2.0