Uppdatering

Ikväll kom Johanna, Frida och Elin till maj och gjorde en motherfucking-paj.
Imorgon kommer Eva och sen blir det grillchillande i min trädgård med lite folk. Jag älskar sommaren.

Raindrops keep falling on my head

Det har varit stört varmt och schtekväder varjde dag sedan jag kom hem från Italien, och den dagen då jag bestämmer mig för att åka och bada så börjar det regna. Tramsväder! Imorgon åker mamsen i förväg till Malta och då blir det bara jag och katttramset kvar! Men jag tror jag har lyckats bjuda in människor nu så att jag inte ska behöva vara ensam :)

Bella italia

italienresan var den absolut bästa LSB-resen någonsin. Det var mycket sol, bad, öl, pizza, pasta, chillande och lagom mycket spelande! Ungefär som orkesterledaren beskrev det innan vi åkte: Sola och bada och piña colada. Det har nog även varit den mest dramatiska resan med orkestern också. Det var nog som Clara sa, "folk blir helt brunstiga av att se varandra i badkläder hela dagarna". Förutom monster-bussresorna (särskilt när ACn gick sönder) har resan varit tiptop! :)
Idag har jag äntligen köpt Way out west-biljetter och tågbiljetter, lyckades få det sinnes-billigt så nu är jag lycklig! Ikväll blir det bocadillo de atun med Lisa och Johanna.


Italien imorgon

Det har varit hektiskt repande varje dag med orkestern som gällt den här veckan. Iimorgon kl. 05.15 ska vi äntligen träffas för att bege oss i bussen mot Italien! Smurfarna ska nämligen till Lido di jesolo i 10 dagar och vi är hemma igen den 11 lagom till VM-finalen. Ha de så fint tills dess!

RSS 2.0