Onsdagsaggressioner



Sen när bloggar jag så här ofta? sen jag blev allvarligt skoltrött kanske... Idag fick jag aggressiva utbrott på och efter mattelektonen. Ulla: "Jag skäller inte på er, jag bara konstaterar att ni har väldigt dåliga förkunskaper". (hint ni är dumma i huvudet hint)
Varför i helvete valde jag matte c? jag är dum i huvudet. Sedan lågstadiet har matte bara gjort mig ledsen och arg.

mmm lyssnar på beach house och längtar till konserten lite. bättre än både matte och internationella relationer

idag skulle bli en fin dag.

Jag lekte med min kalender i sommras och skrev in saker som "idag är det en fin dag" på random dagar, idag var en sådan dag. Det blev ändå en helt okej fin dag om man bortser från att jag blev lämnad ensam på förtsastämman på LSB och att jag hade hade massa solo och svåra saker."jaha hur många är det som har sextondelsnoter här? Jasså det är bara Amanda och oboerna. Kör hårt Sellers, du ska överrösta alla andra i orkestern". Men å andra sidan så åt vi pankakor till efterrätt och jag tror att jag förstår hur allt till internationella relationsprovet hänger ihop nu. Stort plus.

Jag längtar till helgen då jag får åka till IKEA (bästa stället på jorden, nästan) och då jag får träffa Emma igen och då jag förhoppningsvis får se 101-dalmatinerna och baka dalmatin-kaka (ingen kommer gå med på det).

Lite sömn nu kanske

,,,


Vilken tur för mig att du berättar för mig hur mitt liv ska levas, vad som ska prioriteras och vad som är rätt och fel. Verkligen, vilken tur jag har att du berättar för mig hur jag ska se ut och vad som är värt att spendera sin tid på. Tur att du vet vilka man ska umgås med och vart det är man ska gå.  Jag har verkligen undrat länge. Nu slipper jag avgöra själv.  Men frågan är: skulle det vara så mycket bättre att vara som du? skulle det göra mig lyckligare? skulle det göra dig lyckligare?

troligen inte.

och mitt indie-hjärta slår och slår och slår

Vilken oerhört rörig och konstig helg det här är, jag vet inte riktigt vart jag ska ta till eller var jag ska ta vägen. Därför sätter jag på lite kent och målar naglarna svarta, det hjälper nog...


Nervös? Ja, som fan.

och så är det audition till spyxet om 3 kvart och jag har insett att jag varken kan hålla takten eller läsa noter ordentligt så det är knappt lönt att jag går dit. Varför utsätter jag mig själv för sånt här?

Snygg och fräsch

För första gången på typ 2 dagar har jag på mig en bh och jag känner mig snyggare än jag gjort på länge. Kanske beror det på att ansiktet ser mindre rött och sjukt ut också. Det gör inte lika ont i bihålor och öron längre, alltid något. Snart är jag nog frisk (det var ett himla gnällande jag vet.) Den här helgen har spenderats i huset med min familj och framför diverse skärmar. Gårdagen löd enligt mottot "Om jag nu måste vara hemma en lördagskväll ska fan hela familjen se hyrfilm med mig".

Snart ska jag kanske våga mig ut och rösta, ändå fett.

lördagsproblem

Mår fortfarande bajs och till på köpet så går mamma och pappa och köper irish cream-te till mig. Irish cream som jag försökt göra slut på i två veckor för att få köpa rababer grädd-te. Tur att jag har så stora och jobbiga saker att reta mig på.

Förkyld en fredag.



En förkyning blir först deprimerande på riktigt när du beställer in en "banan-choklad-latte" och inser att du inte kan känna någon kaffe, choklad eller banansmak och lika gärna kunnat beställa varmt vatten.

Det lönar sig lite att vara hemma ibland dock, nu har jag nästan bestämt mig helt och hållet vad jag ska rösta i allt. Känns bra!

Anna, det är inte bara du.

Anna det är nog inte bara du som har PMS. Jag fick precis ett utbrott på min mamma under vilket jag började skrika, gråta och slå i dörrar när hon hävdade att jag visst kunde hitta till saker och förstå en karta om jag försökte. "Det kanske är lätt för dig att hitta, men du vet inte hur det ser ut i min hjärna när jag försöker hitta till något och komma ihåg en väg".

Går det att ha dysleksi fast med lokalsinne?

jagjagjag

Egentligen händer det inte så mycket i mitt liv just nu. Inte mer än att jag har blir sjukt upprörd över att jag får reda på att min kusin ska få barn över facebook (var är släkten på väg), att jag är på sjukt konstigt humör som gör att jag snackar hela tiden, skriker och kramar folk, att min mamma tycker att jag ser rolig ut och att jag har akut pengakris.

Pappa sa nyss att jag blir mindre speedad om jag läser läxor - " någon timme med svenskaprovet och du är lugn igen". Tur för honom. Nu ska jag se idol för att jag måste trots att det är dåligt. Fan vilket ego-inlägg det här blev.

hemma från LSB-helg

Troligen sista Åhus-lägret med LSB någonsin för min del. Som vanligt så övade vi stört mycket så man fick sår i munnen och på läpparna, som vanligt väcktes vi vid 7-8 tiden av trumpet och saxofonspelande, som vanligt var det stört god mat som man åt stört mycket av stört många gånger om dagen (6 mål mat första dagen!) Helt stört alltså. LSB-människor är ändå härliga människor får jag säga! Men jag vill aldrig höra "riverside motherfucker"-låten någonsin igen (inte ens med LSB-melodi...)

Nu ska jag i alla fall skriva klart engelskatexten, äta lite mat, dricka kaffe med jojjo och sen sova som fan.

fredag

Har precis varit på terminens första gerdapass, förutom att vi fick springa till magic numbers och att killen framför mig hade en "barrunda -99"-tröja på sig så var det ganska segt och extremt jobbigt faktiskt. Men jag tror på zumba ändå, det kommer bli en hit. Kvällens planer är att dö lite hemma hos jonatan, somna tidigt och vara aspigg när vi ska på LSB-läger i Åhus imorgon (samling 07.45 en lördag OMFG!!!!!!WQEBKJHKJH) Hoppas jag får bada och att jag inte spelar alltför mycket fel...

tjingeling


(fan vad vi var coola på botulfs i onsdags...)

RSS 2.0