Tagga ner Amanda!!!!!

Måste nog andas lite. Varva ner och inse att det är okej att misslyckas med uppkörning och teoriprov. Fick fina pepptalk av Johannas mamma och av en arbetsledare från bk. Jajajaj nu kör vi!


måndagsfunderingar



Det här saknar jag sjukt mycket. Inte alls längsen och ändå vill jag mest tillbaka nu.

Förresten shit vad tiden går fort. Om en vecka är jag 20. 20 jäkla år! På måndag slutar jag att vara tonåring. Kul att mamma sa idag att jag är värre tonåring nu än jag var förr.. hmmm... Imorgon ska jag ha halkan. Dör lite. Undrar hur många älgar jag kör på..

Wooooooooo

Jag har haft alldeles för kul den senaste tiden festat alldeles för mycket. Levt livet helt enkelt. Men nu får jag fan sätta stop och göra vettiga grejor också annars kommer jag aldrig få ihop livet. Godnatt!


Eyyyyy

Fick en utskällning av Niklas idag för att jag inte pluggar någon körteori. Det är så svårt att plugga nu för tiden, ingen ork! Hur klarade man det innan? Äh nu ska jag kränga lite burgare.


--> Brighton

Efter att ha hängt i England vill jag bara flytta till england NU!!! Häng med!!


Oxford Bitches!!

Det var fredagen den trettonde igår och vi riskerade Inte att något skulle hända oss eftersom vi sov till 3-4 på dagen (kom hem vid 6-7 på morgonen dagen innan) och resten av tiden låg vi och såg skins och inbetweeners och snackade skit. Förutom utgång och latdag så har vi shoppas ganska mycket och fikat och sett ganska mycket av Oxford och snackat massa för att ta igen allt. Försökt snacka bra engelska också, Svårare än jag trodde.


Oxford i morgon!

Jag och Elin blev trötta på Sverige så i morgon drar vi till Oxford och hälsar på Eva! Det kommer bli galet!


Glad påsk!

Efter två dagars intensivt festande (det är ju inte varje helg man är helt ledig) så ska det firas lite påsk med familjen! Fick världens finaste påskägg med oranga strumpbyxor, kassettbandsörhängen, trosor och riktigt fin choklad. Ikväll ska pappas band spela på fest på Smålands ska bli riktigt fett att se dem. Nu ska jag ta en välbehövlig dusch.


RSS 2.0