wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Gårdagen var riktigt fin. Först Annies utsläpp. Blev tårögd. Så glad hon var och så kul de hade. Sjukt att det har gått ett år sen vi gjorde det där.AAH. nostalgi. Kvällen inebar 3 studenter, mycket öl och mycket mycket mat. Slutade med dans hos Annie. Sen lite mer mat. Och lite mer öl. När jag kom hem insåg jag. "Jag behöver inte sätta något alarm. Sov till halv 2. Och dagen har hittills spenderats med att se lökig film och äta frukost. Har fått sjukaste lönespecificationen (med sjukt mycket semesterersättning) och papprena så jag kan få mitt körkort. Livet är bra just nu.

Naaajs baaaajs

Elin och jag fix körkort idag. Sjukt! I morgon tar Annie studenten. Sjukt!


Jag vill ha torsdag nästa vecka nununu

Snälla. Kom snart. Då är skiten över. Förhoppningsvis. Då kan jag börja planera allt kul! Så mycket kul att fixa! Godnatt i morgon har jag körlektion 06.45. Min körlärare kommer till jobbet en timme tidigare för min skull. Gulle.


Det går bra nu kompis det går bra nu. Not.

Någon har stulit min cykel. Min 'fejktand' trillade av idag när jag åt en kanelbulle. Det är skitdåligt väder. Morgondagens körlektion och tester är sjukt viktiga. Nästa vecka smäller det. Livet har varit bättre..


RSS 2.0