Min dag (jävla humörsvängingar)

Vaknade mitt i en mardröm om att jag hade fått vinterkräksjukan. Resten av dagen gick i samma anda.
Internationella relationer - skrev ut papper och fick ångest över att jag har mycket att skriva men fick bara fram några rader om Kina
Svenskan - hade ångest över att jag inte kunde börja på min essä, skrev 5 riktigt dåliga rader
Rasten mellan svenskan och pyskologin - fick nervöst sammanbrott och satt och storgrät över hur misslyckad jag är och över att jag kommer få IG i matte och allt annat som hör skolan till. Inbillade mig att jag mådde illa för jag hade kräksjuka och kände att jag skulle spy. Sen kom Anna och Jonatan och tröstade och gick med mig till psykologin.
Psykologin - Jag kom (pinsamt nog) in rödgråten, vi snackade ironiskt nog om depressioner. suck.
Lunchen - Vi diskuterade kissvanor. Jag fick agressivt utbrott på böckerna och Lisa och Johanna på mig för att jag var långsam, hehe.
Matten - Lovisa hjälpte mig att lösa hela 5 tal (!!!!!!!!)
Engelskan - Disskuterade bokstrams med Anna och Lisa. Fick Lisa att vara med i min sovtävling (!!!!)
LSB - Övade på arenan hur vi ska gå när vi ska spela på handbollsvm (tydligen ska vi vara med i TV och jag som inte kan marchera ordentligt!)

Vettig dag, not. Fan vad jag måste lära mig att tygla mitt humör, det börjar bli pinsamt... Nu ska jag plugga in religionen till imorgonnnnnnn.

:(

Samma sak inför varje matteprov. Ifrågasätter varför i helvete jag går kursen och känner mig riktigt riktigt korkad. Inte en uppgift går rätt idag, fy fan vad jag kommer behöva lägga mycket tid på det här. Katten är söt när han ligger på min mage och petar och slickar bort mina frustrationstårar. buhu.

Mandy kan själv.

Fy fan vad jag är sugen på att flytta hemifrån, helst nu på momangen! Få inreda själv, få bestämma själv när man ska städa (och om man ens ska göra det?), bestämma själv vad man ska göra och får ha precis så många vänner hos sig som man själv vill, få bestämma själv över tvn, få lyssna på kent så mycket som man vill, få sova hur länge man vill, få äta precis vad man vill. Listan kan bli hur lång som helst. Men med tanke på hur ensam jag kände mig i fredags när jag fick äta middag själv så kanske jag ska fundera lite på att bo med någon annan. Annars kommer jag bli deprimerad av att kunna bestämma alltför mycket själv.

Nu ska jag på söndagssoppan med Sanna och Elin (och kanske Anna) åh det kommer bli mysigt.

Snart jul, vavavava?



Pepparkaksbak och glöggte med Lovisa och sen riktigt glögg hos Benjamin igår. Det snöar något extremt där ute nu. Det är jul snart, och jag gillart. För första gången den här veckan känner jag mig ganska nöjd med allt (fast det är nu innan jag börjat plugga...)

Baby baby baby



Tänk hur många fler läsare jag hade haft om jag blivit gravid när jag blev fjorton, och om jag la ut minst 3 bilder om dagen på min gravida mage. Fast å andra sidan hade jag haft en unge som var 4 nu. Hmm och antagligen skulle ingen läsa min blogg längre eftersom jag inte längre skulle vara "14 år och gravid". Vid närmare eftertanke är jag nog rätt nöjd med min "Jag är 18 år och skriver bara massa trams-blogg"med 12 prenumeranter.

Fan ta framtiden

Sitter här och hjälper John att packa till dreamhack. Eller snarare sitter vid datorn och klagar på hans musiksmak när han springer runt som en galning och letar efter prylar till sin dator. Tydligen ska han transportera datorn i en IKEA-kasse med lite kuddar, känns stabilt.

I alla fall, det var saco-mässa idag. Den visade sig vara helt onödig om man inte redan visste vad man vill göra. Kom bara fram till saker jag inte vill bli. Det enda jag kan tänka mig just nu är att bli är socionom eller biståndsarbetare. Mamma tycker jag verkar ha "rädda världen"- komplex. Det är nog sant. Kanske ska koncentrera mig på att rädda mig själv?

"Jag tänker på dig" "jag tänker på super mario"

Är hos Lisa och spelar supermario. Har insett att jag är sämst, har inte vunnit en enda bana hittills (och jag är dålig på att fånga svampar enligt Lisa) och vi har fått game over 17 gånger. Lisa analyserar varför folk är rädda för Elin "Du är lite energisk, och man vet aldrig när du blir sur." Elin: "Men hade jag varit kille så hade ingen varit rädd. Beter jag mig som en kille?". Nu kom de fram till att Elin är en bittefitta.

Lisa ska precis klara bossen nu och sitter och hyperventilerar. Oh yes hon klarade 6 sekunder, typ. Nu är det Elin jag hoppas på henne. "Åh jag tror jag måste ha en taktik.." AAAAAAAAH " vad fan gjorde jag nu, jättekorkigt" Lisa provar igen "hoppa ner först, på den." ÅHNEJ.



En himmelsk drog

Regn, Bon Iver och lite för mycket att göra men lite för lite ork. Tror att jag snart kommer bli lika olycklig som alla i skins om jag fortsätter titta så här mycket på det. Men det är ju så bra. Kan inte ladda upp videorna jag vill för de är skyddade, men du hittar dem här och här.




Visst känns det som att kärleken väntar




Riktigt riktigt trevlig helg har det varit. Började fredagen med middag och film med Annie och Ida och sen när kvällen började bli natt fulländade jag och Elin vår popparvecka med popklubb på KB (fast musiken var inte alls så bra som vi trodde...). Vi dansadei alla fall så mycket att vi sket i bussar och även missade bussar och hamnade inte i säng förrän vid halv 6 på morgonen. Därför kändes det lagom med familjemiddag och film med Jonatan på lördagen (fast än Frida och Anna tycke jag var jättetråkig.) Idag blev det söndagssoppa och sen släktkalas hos mormor. Vi skrek en massa, åt en massa och skrålade låtar på hittepå-danska och planerade in att vi ska dansa grekisk dans nästa gång vi ses (min släkt flippar ur?) Verkligen lagom avslut på söndagen.

Jag ser nästan fram emot den här veckan lite vet inte varför, men det känns bra! Nu ska jag ta och lägga fram kläder så jag kanske kanske kanske kommer i tid till projektarbetsmötet imorgon. DUSS

Popfnask



Spenderade kvällen med poppar-Elin och vi fick ihop en fin liten popfnask-lista på spotify den hittar ni här. Haha jag dör lite av bilden (bör tilläggas att den absolut inte är seriöst..tihihi)

Min bror

John: Du gillar kent och tänker gå med i greenpeace. Du tänker gå med extrimiesterna!! Är det någon mer dålig nyhet du har? Är du gravid? Tänker du sluta gymnasiet? Har Jonatan gjort slut?

Ungefär lika bra som när han trodde jag skulle bli vegan för att jag hade börjat på Spyken.

205 dagar kvar

Trots att jag bara hade en lektion idag (jag och Jonatan råkade ta oss lite sovmorgon, skönttttt) går det verkligen inte alls bra med pluggandet till psykologiprovet. Jag städar hellre rummet, leker hellre med katten, äter hellre kakor, mejlar hellre Rahl och sover verkligen hellre. 205 dagar till studenten.

Vad gott de va



Får ändå säga att kokoboks-projektarbetet går ganska bra? (förutom någon viss rätt...hmm.) Har precis suttit och sorterat recept och bilder och allt sånt. Vi måste vara bästa projektarbetsgruppen någonsin (särskilt när vi tramsar, det är då kreativiteten flödar)

Vi skulle dansa i neon och lite sånt



Det var varit en händelserik men väldigt trevlig helg faktiskt. Efter skolan i fredags skyndade jag hem till Annie för att baka lussebullar och prova sjuka neon-outfits (magtröja, shorts, jacka, allt i rosa-glitter). På kvällen var det trevligt häng hos Benji som gällde. Det blev trevligt, kanske lite väl trevligt...

Jag har nog aldrig haft en så välplanerad lördag som jag hade igår. Jag hann nästan inte andas. Klockan 11 hade vi kokboksmöte då vi skrev en tematext och lite recept, jag skyndade mig till stadshallen kl.1 där LSB-repet började. Vi fick typ 30 minuter på oss att äta, sen var det konsertdax. Sjukt roligt att spela faktiskt, särskilt med veteranerna. Sedan efter konserten blev det middag i stadshallen med orkestertramsarna. Från stadshallen tog jag en vända förbi Elin, hämtade upp henne och sen blev det lite förfest hos Annie innan neonfesten i hjärup. Jag lyckades få gänget att åka buss istället för tåg (det dummaste i hela världshistorien eftersom det tar längre tid + att man måste gå i 20 minuter) så det var nästan att vi inte kom in, fniss. Men ändå, jag lämnade huset kl. 13.00 och kom hem igen någon gång vid 03.00. Snacka om att få ut så mycket som möjligt av helgen?

Kanske just därför jag fortfarande sitter i pjamas just nu?

Puss på dig ♥



Puss på dig för att du köper och ampelman-suddin till mig och för att du står ut med mig, men mest för att du är så fin.

PlanerarN




Fan vad spontan jag är.... NAAAT! Nu har jag planerat vad jag ska hinna göra varje dag fram till nästa onsdag. Följer jag bara detta så kommer jag äga på klarinettkonserten, överleva LSB-konserten, kanske ligga där jag ska i matte och få alla rätt på psykologin. Tur att jag har lite roligt inplanerat också, annars skulle jag nog dö lite.

Imorgon blir det rep med klarinettisen i 3 timmar och 40 minuter. oooh god.

Lingon.

Fan vilket bra lov det har varit ändå. Bara bra dagar, förutom idag kanske. Jag tänker bota min äckliga mensvärk (dysmenorré) och min otroliga trötthet med att gå och se Magnus Betnér på stadsteatern. Tänk om Betnér kunde komma och rädda en varje gång man hade mensvärk? :) Jag är ironiskt nog riktigt sugen på lingonlängtan...



Tittade du på mig? Gned du någon slampa?

Så här spenderade jag, Johanna och Olivia fredagen och lite av lördagen. Måste nästan vara lovets bästa!




Since you put a spell on me

Riktigt fin konsert igår och lagom mycket folk och riktigt fin Ed. Jag gillade skarpt killen framför mig som envisades med att klappa takten 2 minuter efter alla andra hade slutat, högt och gärna mitt i känsliga pianostycken. John erkännde under middagen att han tänkte skaffa sig en "one piece" och han hävadade att de inte alls  är fula och pjamasliknande och sa att han till och med skulle kunna ha på sig den i skolan. Han är inte ensam heller. Mysiga kan jag gå med på, men snygga? Var är vi påväg? Jag ser framför mig ett land med klonade människor som alla går runt i one piece- overaller. uuuuh skrämmande.

Nu ska jag packa väskan och dra på mig myskläder inför veckans höjdpunkt! Disneymarathon ute på landet hos Olivias mamma kan inte slut annat än bra!


Ed ♥



Strax blir det Malmö och skoinköp med mamsen, sedan middag med familjen och slutligen Ed Harcourt på KB. Ed, ett piano och vi! mums! hoppas bara att det inte är alltför få människor där.

motherfuckingpaj-middag

Måste bara förvana innan ni läser det här att jag just nu inte är vid mina sinnes fulla bruk, jag är full utan dricka. "du är gaaaaalen" som johanna skulle ha sagt. Men trots det tänkte jag berätta om kvällens äventyr!

Vid femtiden träffades kokboksgänget (utom lisa, åååh cut cut cut cut vår älskling :() för att köpa ingredienser utan att egentligen veta vad vi skulle ha. "hmm har vi nu allt? smör, grädde, ostbågar, läsk... KÖTT! just det kött!" Vi träffade rektor-rolf (som vi döpte efterrätten efter - Rolfs äckligt goda chokladchock!) som undrade om vi skulle ha fest. Vi svarade aldrig, bara stirrade på honom tills han tyckte det var pinsamt och gick... Låt oss säga att missödena började där? Sen skulle vi fixa alla 3 rätterna i menyn på samma gång. Lökhackande varvades med chokladsmältande "uuuh det kom lök i chokladen". 3-kilos-bakelserna blev hyffsade tills vi fick chokladäggröra av chokladmoussen. Ostdippen blev snorsås med klumpar i "åååh den smälter inte, står det på förpackningen att den är osmältbar?" och guakamolen fick någon konstig mesgrön färg. Till på köpet så blev det lite för mycket fyllning till pajen som vi la i en uppläggningsskål och åt med chips till (vi var efter det + ostbågar + all choklad mätta redan innan maten!) Trots alla om och men blev det en fin matstund efter vi gjort om chokladmoussen och fotat såserna ur rätt vinklar. Råd till alla som tänker göra menyn: det gör ont att bryta choklad med händern (visst gör det ont när hjärtat svider - "du menar knoppar brister?" eh ja.), ha alltid ett sjukt stort uppläggningsfat hemma som du kan lägga köttröran i och använda som dipp och gå en runda med chokladen när den ska stelna - det är så den mår bäst.

Sedan kom elin x2 och lovisa och smakade på härligheterna elin uppskattade inte guakamolen (jag gick lös med chilipulvret heheheh) det hela slutade med en stor fnisshög i fridas soffa (i alla fall för min del). Sen cyklade vi hem vitahårmonsret med glittriga strumpor (lovisa som blev anfallen av filten), "jag ska klippa din tung"- bruden och jag. Imorgon kommer Johanna vakna upp kl.11 med en fet närbild på mig och texten "godmorgon sötnos/man" (det var allt som fick plats) orkar inte ens läsa igenom den här röran, tankar är bäst ocensurerade. godnatt

RSS 2.0