Sista dagen i juni

Farmor: Kan du fråga John om han vill följa med oss till Danmark i veckan, kusinerna ska också med
Pappa: Det vill han säkert, ska Amanda också följa med?
Farmor till pappa: Nej hon får inte följa med, hon har för stort social umgänge.

Trams.

Nu måste jag upp på stan och köpa jordgubbar för annars blir det ingen Jane Austen filmkväll hos mig ikväll. Imorgon blir det Helsingör (om ingen gått och ändrat sig!) och efter det blir det kanske vi och en vattenmelon på stranden. Mjupps! :)

Simma lugnt!

Busy doing nothing.

Den senaste tiden har jag knappt varit hemma något alls. Känns bra, för jag vill inte stå där i augusti när skolan börjar och undra var sommaren tog vägen och vad 17 jag egentligen gjort (det blir ju ofta så? X)

I alla fall sen jag kom hem från Bohuslän har jag träffat många trevliga människor,  varit på jättekul 2 gånger, BR en gång (båda sakerna för en viktig orsak! 3-års present och en krokodil till hultsfred!), Lomma 4 gånger (lyckdes till och med cykla dit TVÅ GÅNGER PÅ EN DAG! applåd!), firat Annies födelsedag (ih grattis Annie! :D) , blivit avundsjuk på Annie för att hon skulle till piss and löv (peace and love) och se kooks, blivit glad för att jag inte åkte till piss-festival för att kooks var inställt, hälsat på Anna på kulturkrogen (stackars Anna överfallen av 6-åringar!)

Jag och Johanna har även haft 3 fina dagar i Häggenäs hos Anna! Det blev mycket spel, solande, badande (för mig och Anna!) många konstiga meningar/ord/citat blev sagda (inte bara från min sida.) Vi var även ute rodde lite (!!!!!) det var mys. Mycket musiktjaffasande, nynnande på pigeon detectives låten och andra mysko låtar blev det och tittande på tsatsiki (<3) I like it.

Ah glömde nästan att jag fick lära mig spela lite saxofon av Annas pappa och fick låna en altsax av honom. Fast det låter för jävligt hittils. Haha det kanske blir bättre?

Igår fick jag träffa nyhemkommna muppar vilket var mucho trevligt :) Fin film blev det också.
Jag är helt slut nu. Men det får man vara?


Sommarbloggande

Vi åkte till Bohuslän och fann sommaren.


Det finaste: Första badet utomhus skedde, och några därtill, vi åt väldigt fin mat och fin tårta med , vi hade det helt enkelt sjukt kul!

Finaste kommentaren: "Det ska inte vara skönt att bada"

Det som inte var riktigt lika bra:  jag varmde upp inför hulsfred när det regnade in i stugan där vi sov kl.6 på morgonen (Det var en sjö i min säng!), vi fick knappt någon bränna (jo annie fick men vafan hon har överdrivet mycket pigment!)


Bohuslän nästa!



I eftermiddag åker jag Emma och Annie. På obestämd tid.
(jaja kommer hem på söndag tror jag!)


Jag hoppas på många skratt, bad (som inte leder till förkyldning), mycket mat, hitta sommarchokladen och en solbränna innan vi kommer hem!
Emma hoppas på att vi ska segla. Suck.
Ha en fin midsommar!

Något är galet?

Nu är det officiellt, alla är sjuka? Att Johanna tackar nej till en fika är väl bevis nog? (dock fick hon inte gå ut :/) UUUUSCH att vara sjuk på sommaren är väl det värsta? Krya på er alla som har drabbats!

Jag och Anna har nu förberett oss inför hultsfred. Väska är inköpt! Dock på Tiger för 100kr men va fan! Vi överlever om någon eldar upp dem/spyr på dem! Nu är det bara krokodiler som saknas? Besök på BR snarast?

Vet ni? Jag ska få lära mig spela saxofon i sommar! YEEEEEZ Annas pappa snäll! Sen är det bara att lära Anna att läsa noter? :)

Jag är lite arg på att jag fortfarande inte fått smaka marabou-chokladen! Alla har smakat den! Det är inte sommar innan jag får smaka sommarchokladen?

Förresten har Olivia börjat blogga vilket är trevligt :)

Nu ska jag snart arbeta lite och bli rik / överleva sommaren!

HA DET FINT! :*


BAJS!


VAD FAN NU HAR JAG SKRIVIT INLÄGGET 3 GÅNGER OCH DET FUNKAR INTE! JAG FÅR ANFALL!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHH!

Sommarlov imorgon!

Det har varit en bra vecka helt enkelt. Inte en enda seriös lektion. Massa hålor , tältning och sånt trevligt och massa studenter. Mer ska det bli :) Jag fick det bekräftat idag att det nog var bra att jag valde samhäll, fick MVG i alla ämnen förutom datorkunskap och matte de enda ämnena som är naturiga haha. Så kan det vara ibland, men jag är fett nöjd :D

Nu ska jag göra en ansatts och städa mitt rum (ytterst välbehövt, men det är det väl alltid?)sen blir det tandis och studentutsläpp!

Kan inte fatta att det är sommarlov imorgon! SJUKT NAJS! WOOOOOOOHO!

This is the start of something new!

Okej man kan nästan lukta sig till sommarlovet nu! Hur luktar sommarlov?! Jordgubbar och sol? Ska bli skönt med ledighet (för den här sista veckan i skolan är ju så extremt jobbig haha!)

Men i alla fall massa fina sommarplaner! Bad i Dalby (haha!) Träffa Sofrik!,  midsommar i Bohuslän med Emma och Annie, Hultsfred (YEES!), Malta i 3 veckor, Evas sommarstuga och Way out west. Sen kommer man lyckas klämma in en massa annat mysigt med fina människor också, men en bra start! :) Jag gillar det. Man borde ha sommar oftare än en gång om året?

Förresten är det bara 198 dagar kvar till Julafton!

Besos :*

Det är så det ligger till!

Ciao!
Har nog inte kännt mig så tråkig och konstig på länge.Haha tiden efter siesta slutar aldrig, först enorm trötthet, sen en början till förkyldning och nu feber. TRAMS! Men det är inget man dör av, man tittar lite på sex and the city och dricker te.

Snart är det sommarlov, riktigt riktigt snart. Nästan allt är ju avklarat nu. Puuuh. Snart lediga och fria dagar och massa trevligare sommarplaner. Snart hultsfred (när febern tar slut ska jag börja ladda upp!)

Jag och Fia kom på bästa sommaridén till nästa sommmar: Mopedsemester på Malta. Frågan är om man får hyra moppe som artonåring? Det återstår att se.


mmm Molotov Jive mums!

Venis Penis

Det blev inget Ven för mig. Jag hade sett fram emot att bada och cykla trots att jag tycker att Ven är en liten skit ö. Men jag vaknade med halsont, täppt näsa och ont i öronen så det kändes inte riktigt som om det var läge. Attans. Men efter några timmars sömn (väääldigt välbehövt!) och lite amerikanska förkyldningsmediciner (trams? Varför har vi inga svenska?) så mådde jag anigens bättre. Lite Grease-tittande hjälpte lite på traven också :D
Var ändå relativt deppig hela dagen, det kan bli så ibland. Jag tycker inte om att vara deppig men man kan inte hjälpa hur saker blir. Har i alla fall ringt till min farmor och farfar idag och försökt reda ut lite saker som var knas. Kommer nog gå. Det första farmor sa när jag sa att jag hade varit hemma idag var "då kände du nog efter lite väl mycket". Hon gillar att säga som det är. Men ja får hoppas att alla saker som känns fel fixar sig.  Men det gör det väl alltid? :) Imorgon tänker jag i alla fall vara pigg, glad och bara LITE snörvlig. För det här ska inte bli någon depp-blogg för jag är ingen deppig person right? Men man får ha sina dagar så det är så!

Jag saknar nästan Siesta lite, det var så fint! Haha!

Hoppas ni hade en fin dag!
PUSS :*

Hej bloggen jag lever!

Stackars bloggen, jag har varit så upptagen på senaste tiden att den har blivit lite bortglömd. Men nu är jag tillbaka, mer levande än någonsin (hmm...är det sant? kände mig ytterst död i skolan idag) Japp siesta tar på krafterna! Men najs var det. Fina band (ibland första dagen var det inte mkt med band...) Mycket skratt, musik, vin, folk och mjukost med baconsmak (nattmackan <3) Kom hem igen med fullt av blåmärken (särskilt på rumpan - tält är inte hälsosamt!), rivsår i huvudet (elin på Marcus Krunegård!) illamående, ont i knäna (väskan herregud, jag trillade baklänges första dagen när jag skulle böja mig ner HAHA!) och onormal trötthet. Men kort sagt var det en fin vistelse i Hässlehåla med trevligt folk :D

Numera har jag känlan av att folk är besvikna eller trötta på mig överallt och hela tiden.  Framför allt trött på mig. Jag hatar den känslan. Försvinn snälla. Jag kan inte fixa allt det går bara inte. Attans bananer.

Imorgon blir det i alla fall 20 grader sol och Ven med klassen. Mjups!



RSS 2.0