2011 kommer bli fint ♥

Dansar runt till popmusik i mina finaste svarta underkläder och tänker att det kommer nog att bli en underbar kväll (och tänker även att det är tur att gardinerna är fördragna och att mina familj är och handlar...)

GOTT NYTT ÅR PÅ ER!

This is the year?

Shit vad tiden går fort ibland. Särskilt när man inte vill det... De senaste dagarna har jag spenderat med människor jag älskar och gjort saker jag älskar typ shoppat i malmö, bakat, delat ut julklappar, fikat, sett rolig film och sånt trevligt! Imorgon (idag!) är det ett nytt år. Jag längtar, men samtidigt är jag rädd. Kanske har Marit rätt?


'cause this is the year,
this is the year it all will
happen
it's finally here, I have been
waiting all my life
there'll be no mistakes
there's just gonna be one
big departure
this year I will do everything right, this year
is mine



"här får du en boka, din toka"



Jag fick en kamera i julklapp, det kanske märks?

Julen är fortfarande något av det finaste jag vet! Trots att det inte är lika underbart som när man var liten, så är det ändå otroligt fint och mysigt. Julen var riktigt fin i år. Den 23 var det korvgrillning hos mina kusiner och det traditionsenliga julmyset hos Anna (på vägen hem stannade det en buss och frågade om jag skulle någonstans, vet inte om det var fint eller pervo fast antagligen mest fint). Julafton firades hos farmor och farfar med lagom med julmat och hetsiga diskussioner om Nordkoreas politik och annat vettigt. Det bästa var när jag skulle visa ett korttrick jag lärt mig och farfar och John var tvungna att sitta och räkna ut hur det går till (ååh naturvetare...) Igår var det kalkonmiddag hemma hos oss (godaste julmaten) Sen på kvällen blev det juldagsklubb med damn på mejeriet med Annie, Lovva och Hansson, trevligt trevligt trevligt. Nu ska jag snart sluta snörvla och klaga över min förkylning och ta mig i kragen och klä på mig, snart blir det ännu en julmiddag med släktisen.

shit pommes jullov!

Jag undrar verkligen hur jag har överlevt den här dagen (dagen efter awesome men konstig avslutningsvaka). Med inte mer än 2 timmars sömn i kroppen har jag överlevt skolavslutninge, Isabellas födelsedagsfirande och julpyntning och middag hos farmor (hon fick säga till mina kusiner att vara snälla mot mig, sitta still och inte hoppa på mig för jag var trött)

nu är dock söm på sin plats, efter lite Harry Potter! Kan knappt förstå att det är sant, att det verkligen är jullov!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Sitter här och är helt sentimental och kärleksfull. Tänker på hur fint allting är och hur fina alla runt omrking mig är. Hade jag varit full hade jag smsat och ringt alla eller kramat dem med mina fyllekramar om och om igen. Men nu är jag ändå nykter och inser att klockan är över 12 och det är en söndag alltså är det nog inte så uppskattat. Men allt är fint och ni är fina. Puss och kram

fintfintfintfint

Nu ska jag ägna mig åt min absoluta favortisysselstättning på julen; att slå in julklappar. ÅH! Snart kommer Sanna och då ska vi ha egen julafton här! Imorgon är det en lektion, bak till avslutningen och sen på kvällen blir det avslutningsvaka med Sune och Johanna och många fler :)



IKEA min älskling

Jag tycker mamma och pappa har fel när de säger att jag Johana och Elin valde fel dag att åka till IKEA på i fredags. Hade vi inte åkt då hade det inte blivit lika äventyrligt! Hade vi inte åkt när det var snöoväder hade inte bussen vi satt i blivit påkörd av en bil (uh fast det var riktigt läskigt!!), jag och Johanna hade inte släpat ett bord på 19 kg runt på hela malmlö c (in på tåget inse att det inte går, upp för rulltrappan, ut och leta efter ersättningsbussar, leta på andra sidan efter ersättningsbussar, ut på ett annat spår, ner för rulltrappan igen, på ett annat tåg) , vi hade inte heller sett världens mest skelögda barn eller kunnat köpa alla julklappar och stolar och servetter och liknanade, vi hade inte heller fått umgås i 6 fina timmar. Det var helt enkelt en riktigt underlig men rolig kväll (förutom krocken.)

Igår var jag helt död efter dålig sömn och IKEA-bordansträngningen och hela fadderittan. Jag skulle träffa Jonatan men kl. 19 smsade jag honom och skrev "Vet inte om jag kommer orka hela vägen till dig. Ligger på golvet och kan inte resa mig för benen bär mig inte" Där låg jag länge.

Snöoväder och för kalla kläder.

fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck hur fan blev jag skyldig mamma och pappa 690 kr och någon jävla fotosida 100 kronor. Det kommer bli ett tråkigt lov (mamma säger dock att jag kan jobba av pengarna...)
äh skitsamma. På tisdag slutar vi och det kommer troligen snöa på julafton. Livet är fint!

extreme outdoor biking in snow

Det dummaste jag gjort på längre var när jag bestämde mig för att cykla till klarinettlektionen idag, i snöstorm. Därför har jag en lista med råd till mina läsare som kanske tänker prova samma sak

Råd om du vill prova extreme outdoor biking in snow:

Undvik att stanna, det är jävligt svårt att starta igen
Försöka att ha lite fart annars trillar man direkt
Kör gärna på stora vägar där bussar har plattat marken, eller i cykelspår (undvik att bli alltför arg när någon går på det enda stället det går att cykla på, undvik våld)
Inse att det inte alltid går att cykla, inte ens de mest äventyrliga klarar det
Prova inte extreme outdoor biking in snow om du behöver se snygg ut (undvik det första dejten, arbetsintervjun)
Ha inte på dig strumpbyxor eller skor där det läcker in snö i, det är otrevligt
Inse att du kommer se roliga ut och skit i det (försök att inte möta folks blickar om du lätt blir generad)

Best Sellers



Har laggt ner så sjukt mycket tid på att försöka fixa min julklapp till mamma och pappa (malta-fotobok) och allt har bara raderats och skitigt sig, det hela slutade dessutom med att pappa fick betala för den (bra där.) Men bilderna är sjukt underhållande... Vad tänkte jag med solglasögonen på bild 1? Bild 2 är dock fyndig... (anna gillar kanske? ordvitsmästarinnan?

mathelgen

Det enda jag gjort den här helgen är verkligen att laga och äta mat. I fredags gjorde vi världens fetaste nobel/grattis-middag med piroger, taco-paj och champangesorbet (mmm gott), igår gjorde jag en fet chokladtårta med chokladmousse och hallonsylt till släktkalaset och idag har jag varit och hjälp till med maten till söndagssoppan kakbak i 2 timmar. Halelujah prisa gud här kommer skatteåtebäringen! (i form av mat eller nåt) och mm vad gott det va.

Ser fram emot Lucia imorgon, och allt julbak de kommande veckorna. mums.

Jag vill inte mer nu, hallå?!?!

Jag orkar inte mer vill inte kvar, jag längtar efter er min kära mor och far. Maten smakar skit jag känner mig så klen. åhnej citerade jag precis markoolio? inte okej... men ändå rätt bra beskrivning av skolan (fast idag var det god mat!) Håller på med 3 inlämningar på samma gång och känner inte att det okej. Nästa vecka blir det prov också, och en naturinlämning och en filosofiinlämning till ska vi också ha innan lovet (fint att filosofiinlämningen har deadline innan Kalle Anka på julafton!) Längtar knappt till helgen för då måste jag plugga ännu mer. dödödödödö. Vi ska inte ens ut och äta längre (pappa fyller år) för min familj orkar inte. Mesar. Skjut mig. Eller nej gör inte det, då missar jag jullovet.

Antar att många känner samma som jag just nu...

nöff

Jag borde göra något åt min beslutsångest. Den är inte sund! jag överanalyserar allt, vrider och vänder på det 17 gånger om och frågar alla om deras åsikter och ändå blir jag aldrig riktigt säker på mitt beslut. Gah jag blir galen.

Bästa idag: Att jag och Jonatan skippade matten och såg "Whip it" i aulan istället. Ellen Page är fin!



Såhär kul kan man ha det när man har konstant allergisk reaktion och inte tar sina allerigtabletter


Deprimerande

Mandy:
åh fuck allt
jag ska lägga upp en så jävla bra veckoplan
Lisa:
det är omöjligt. den kommer se ut såhär: måndag: pluggapluggapluggaplgugaplugga. Tis: pluggapluggalpuggaplugga Ons: plugga pluggapluggaplugga osv
jag har försökt
Mandy:
haha men kasnke lite mer vad man ska plugga de olika dagarna?
fan vad jag ligger efter i ALLT!
Lisa:
ja men du kommer knappt få struktur på det ändå. för det är för mycket för att hinna med
jag med.

Vi borde nog gå och lägga oss istället. Eller dränka våra sorger i sprit.

Känns som söndag!



Ungefär såhär party kommer nästa vecka bli!




NAT. Har alltför mycket ångest över skolan och julklapparna (pengar... med andra ord.) Men imorgon när jag överlevt matteprovet blri det fika med majmajmaj! :)

Jag ska dansa fastän hjärtat brister!





Ikväll blir det Säkert! på mejeriet med Sanna och Anna! IH!!!! Kommer bli så fint, för Annika Norlin är så otroligt fin.  och vi ska helt klart dansa fastän våra hjärtan brister!

RSS 2.0