jobbigt

Vem fan kunde tro att skitjobb skulle vara så...jobbiga? kanske för att det är jobb som är skit. Grönsaksståndet är jobbigt, mest för att det att det är kl. 7 på morgonen och för att det är massa tanter som gnäller och  frågar konstiga frågor om grönsaker. Kanske för att jag inte vet hur rotcelleri ser ut också. Men man kan ju inte kunna allt. BK är så jävla jobbigt för att jag bara varit där i två dagar och för att det är stressigt så jag vill börja gråta (inte skett... än!) och det är så sjukt mycket nya grejor att lära sig och alla är duktiga förutom jag. Typ. Det bästa som hänt hittills var när min chef sa "bra pommes Amanda" och gjorde tummen upp och när en annan kille också gjorde fel. På båda jobben sitter jag ensam på en bänk och äter lunch. Spyken, jag vill tillbaka. (ska dit och äta lunch imorgon, ledig woop woop!)

När ens kärlek åker iväg

Idag slog det mig att Jonatan åker till Oslo om 12 dagar. Det är ingenting. Jag dör lite när jag tänker på det. Jag har gått och blivit beroende av hans lukt, hans pussar och hans kramar, att sova i hans famn, hans dumma skämt och hans sätt att reta mig på. Men jag har ju trots allt varit lite bortskämd, allting kan inte vara underbart för alltid. Men jag har trots allt 12 dagar.


hemmafru

Den här dagen har jag ägnat åt att städa och laga mat, snart ska jag gå och handla och göra paj till min familj. Hur sjutton gick det här till?! BK ring snart snälla!


17 17 17 17 17 17 17 aug

Idag vaknade jag klokan nio för jag skulle vara sådär duktigt och göra allt jag behöver göra. Typ städa och lära mig hamburgare och ringa frisör och sånt. Nu är klockan 11 och jag har hittills bara ätit frukost och kollat om det går att bli volontär i sydamerika. Jag borde nog göra något vettigt för att förbättra levnadssituationen i mitt rum idag om jag inte vill att min mamma ska slänga ut mig ur huset. Så i väntan på att få äta pastasallad med girlfriends så får jag väl ta tag i det och kankse lyssna på någon ny musik? Måste sluta lyssna på Katy Perry och Rihanna. Jag skäms. Passar inte alls min indiepop-stil.




wääääääääää

Hemma i Sverige igen och trivs fint med det! skönt väder och allt. Har spenderat dagen i Jonatans hängmatta, ätit pannkakor och försökt lära mig game boy. Lagom lata dagar. Var på intervju igår på en viss hamburgerrestaurang vid statationen som börjar på b och slutar på urger king. Inväntar svar. Bra val av yrke med tanke på att jag just nu äcklas av kött och funderar på att bli vegetarian. You go mandy.


RSS 2.0