Förstörd d-dag!

Vi hade svenska A prov idag som förstörde den fina lediga dagen vi kunde haft. Jag träffade Johanna halv cykelställ (halv 12 vid cykelställen) och vi stod där och skrämde upp varandra en stund. (johanna kom hem igår och är brun som en bajskorv och har inte blivit uppäten av några krokodiler! :D .D) Provet gick inte särskilt bra. Mjups. Men numera hittar jag till källbo (!) det är alltid något!

och vet du vad? DET ÄR TVÅ DAGAR KVAR TILL MIN FÖDELSEDAG!! och med tanke på att jag tänker fira det dagen innan jag fyller år (onsdag!) så är det ännu kortare tid!

Födelsedagar, prickiga kalvin klein trosor och solsken gör mig lycklig :)

The sun is shining and I feel fine

hej du :)
visst är solen nästan det bästa som finns? Man blir glad av sol, varför bor vi då  i Sverige? och varför anses danskar vara något av de lyckligaste folken (spriten?)

Jag blir så störd på mig själv ibland, hatar känslan av att allt man gör och säger blir fel. Det känns så hopplöst. Jag får nog börja tänka lite mer. Annars kommer jag bli galen.


Nästa vecka bär det av till Beligen med LSB (orkestetrams!) vi ska tävla mot en massa andra orkestrar och spela typ 4-5 konserter. Känns lite läskigt, men det ska ändå bli kul :) Fast vi åker på min födelsedag! (= ingen riktig födelsedag i år igen!) och jag fick reda på förr veckan att vi ska samlas HALV 5 PÅ MORGONEN! Det är inte okej.

Men äh jag firar min födelsedag dagen innan med min lilla famlij :)


Nu ska jag nog ut i solen lite, kolla vilket väder det är i Belgien nästa helg och sen ikväll blir det spyxet med fina människor! :) och i morgon ska vi äntligen få träffa Johanna igen. Hon är säkert brun som en bajskorv så jag får jobba lite på brännan tills dess.


PUSS :*


Jöhännä




För jag saknar Johanna,  och tycker att hon borde komma hem  NU och inte hålla på och hoppa omkring bland kängururna i Nick Cave - land!!!

Önskelista!

Jag överlevde en helg med 12 timmars orkesterspelande. Jag är lite stolt! :)
Förtydligande från förra inlägget: Vi ska tyvärr inte köpa en lägenhet i New York (ååh hade gärna velat göra det!) Men mamma hade hittat någon som hade en lägenhet vi kunde låna och då är det större chans att vi har råd att åka dit igen! :)

Nu har jag finslipat min önskelista, den är inte lika bra som den brukar vara (den brukar vara milslång!) men ändå.  Vad har jag glömt? :) (jag vågar inte skriva hultsfredbiljett för då kanske jag inte får!)

  • Pengar
  • Pengar
  • pengar
  • PENGAR!
  • Leggings (gråa, leopardmönstrade eller något annat mönster)
  • Jeansleggings (inga fula blekningar!)
  • Linnen, tröjor
  • Roliga tesorter
  • Snygg väska (typ läderväska)
  • Rött nagellack (först och främst, men andra färger är också bra!)
  • tunna silverringar (örhängen)
  • Biokort
  • Body shop - Body butter, shower gel, Body scrub med hallonlukt!
  • En bärbar telefon
  • Skivor: Franz Ferdinand : Tonight

                  Lily Allen: It's not me it's you
                  Marit Bergman: The Tear Collector
                  Pigeon detectives skivor
                  The kooks:Inside in/Inside out
                  + annat bra

  • En bärbar dator

Putte

Det blev inget idol, vilket nog är bra. Annie kan lita på mig när jag säger att hon är bra, hon behöver inte de töntarnas utlåtande. haha nej men idol är kasst (men jag tittar på det ändå!) Istället var vi hemma hos henne och åt en massa glass (5 olika sorter!) Det var naajs!

Repningen idag var roligare än jag trodde, vi fick mat och vi spelade fina marsch-låtar och lite annat mysigt. Sen sista timmen höll jag på att dö, trött i kroppen i munnen och vi kör den svåraste låten jag någonsin spelat i mitt liv, om och om igen. Heeeerregud. Men ja jag är inte så opepp på imorgon, trots att vi ska marschera. Funderar på att ta med mig pappret med vilka saker man ska kunna till Anna ikväll, för jag kommer ihåg att Olivia var bra på att visa hur man gör "helt om" och allt sånt. Jag klarar inte det haha.

Mamma och pappa har redan raggat upp en lägenhet i New York, och de tänker börja spara till nästa redan nu! WIHO!

The sun is shining and i feel fine, all the people come out and the world is mine.


Hej fredag!

Det var alldeles för längesen jag skrev, men nu när jag äntligen lämnat in historiaarbetet (ååh vilken lättnad även fast det inte blev särskilt bra :/) har jag lite tid för sånt  :D Jag blir nästan nervös lika lätt som Johanna nu för tiden, det är inte bra alls. Är redan nu rädd för FN-rollspelet klassen ska ha på torsdag. Hoppas lite på att jag slipper hålla vårt tal, vi får se hur det blir.

Det är skönt med helg trots att LSB (orkestertrams!) förstör väldigt mycket. Repning 10-16 lördag OCH söndag är INTE okej. Men efter fyra är jag i alla fall fri. Kanske kanske kanske ska jag med Annie på idol-audition imorgon tidigt på morgonen, och då slipper jag en dag med LSB, men hon har inte bestämt sig ännu. Om hon kommer vidare kommer hon ändå inte kunna vara med för hon ska till USA i Augusti! Fast, jag tycker ändå inte om idol, det förstör ganska mycket ibland. De får inte förstöra Annie! Förresten visste ni att det i själva verket är 2 jurys? En innan man kommer till den "riktiga". Hur kan då vissa gå vidare? Det är ju skit många kassa i TV! Hur kan de gå vidare från den första då? Man måste skriva på ett jätteläskigt kontrakt innan man är med på audition också. Creepy faktiskt.

Nu ska jag snart träna på gerda med Anna och bonden! Jag är mer pepp nu när jag tänker på hur mycket skit jag ätit den senaste tiden och när jag tänker på hur mycket påskgodis jag kan äta efter det! :D

Ha en bra helg!
PUSS!


mjää

Jag saknar New York lite, men bara lite. Får man det? Fast jag saknar inte att ha ont i fötterna och vårat minililla hotellrum med 2 dörrar in till toaletten och kakerlackor i väskorna. Nej inte alls faktiskt.
Men det var verkligen en upplevelse, vi var uppe i både empire state buildning och top of the rock, åkte en båttur och såg den gröna damen (statue of liberty) det var faktiskt najs för det var sol och efter det såg alla ut som grisar och fjällade som fan. Det finaste var nog nästan att gå på Brooklyn bridge på kvällen, så sjukt vackert. Men Brooklyn över huvud taget var väldigt mysigt, gillar det mer än när det är så mycket folk att man inte ens kan stå stilla. En annan rolig sak var  "rock and roll hall of fame", de hade massa prylar från massa fina artister och till råga på allt hade de en stor the clash utställning precis där. Man kunde finna texter skrivna på papper från hotell i Sverige! :D En sak som slog mig var att Elivis hade extremt fula kostymer och att Bob Dylan har en ful handstil (sorry bob!).
Vi gjorde hur mycket saker som helst på dagarna och ändå lyckades vi klämma in lite shopping ibland. Anna var galen, jag var inte fullt lika galen. Men jag handlade en hel del! :D Särskilt godis och "i love new york" -tröjor!
Resans finaste prestation var nog när jag (trots att vi sov i sängar i olika höjder, och hade varsitt täcke och filt) lyckades sno Johns täcke när jag sov och märkte inte ens när han brutalt drog tillbaka det. Hur lyckas jag bråka med min bror i sömnen?

Jag är glad, har ingen aning varför. haha telefonsamtal med en viss brudd i la capital kan göra en glad (hmm...hur står hon ut med mig?) Jag fick mail av Johanna idag, hon lever tack och lov! :D :D  (jag vill också till Australien dumma dumma dumma henne!!) men hon har dålig täckning och jag fick reda på idag att hon inte fick smset jag skickade för hmm sådär en 5 dagar sedan yay telenor!

För att amerikanska pannkakor är undebart?! :D
För att amerikanska pannkakor är bääääzzzt? :D

Brooklyn brigde!Lego-empire state building!Några av inköpen från New York, bara för att jag lovade! ;D
lite av inköpen :D (jag lovade att lägga ut!)


GODNATT! :*

Hemma från hot tamale-land!

Hej jetlag!
Vi åkte från usa kl.19.30 lokal tid och var hemma i Lund vid tre dagen efterr svensk tid och jag lyckades sova en timme! (att det bara var så lite berodde mest på att det var så attans bra film! Slumdog millionaire SE! SE!)Min kropp är allmänt knasig fortfarande. Kände mig inte trött förrens vid 3 igår kväll. Men äh det hör kanske till lite, jag är nog normal imorgon (så normal en onormal människa kan bli?)

Jag har redan hunnit med två släktmiddagar sedan jag kom hem (!) laddat upp bilder på både bdb och fejjan (stolt! ;D) och varit på klassgrillning på st hans backar igår (uuuuh jag luktar rök!) Fast jag har däremot inte pluggat något ännu, så det får väl bli sista lovdagen som vanligt. Nu ska jag i alla fall iväg och mata Johannas transvestit katt! :) Jag tycker Ellen har fått oförtjänat dåligt rykte! Han har inte bitit mig en enda gång och jag har till och med kunnat klappa honom flera gånger :D Dock äter han yogurt med vanlijsmak (!) och dricker bara rinnande vatten, vad är det för lyxfasoner? Knaskatt. (sådan matte sådan katt?)

Det blir lite mer bloggande och bilder senare men jag hinner inte nu. Men det kommer massor för jag får inte nog. Slå mig när jag börjar referera till New York för mycket okej? :)

PUSS!

ummppaaa!

Jag har hinnit med en massa idag, barnvakt i två timmar (100kr! :D), nästan packat klart inför imorgon (jag är dålig på att packa!),lärt mig lite om excel av min mamma "excelproffset".
Nu har jag äntligen fått reda på det vitkigaste också - vilka filmer som ska visas på planet! (pappa förstår inte hysterin)

Mamma: "kan du inte sluta med det är loggandet-bloggandet loggi loggi"

Okej, ha det bäst!
PUSS!

1 dag kvar till New York! :D




Bilder från kakbak och historia-utflykten- jaapps!!


Det var supermysigt hos Lisa igår. Man mår bra av kaka (hmm..i lagom mängder?) och brainstorm! :)
Jag  lyckades dock glömma mina nycklar (dum-mandy var framme igen!) och mina föräldrar tyckte inte att min cykel skulle stå i stan så de tvingade ut mig i kylan rustad med alla extranycklar att hämta hem den. Men ingen nyckel passade. 45-minuters äventyr helt i onödan! Blir lite sur på mig och min glömska ibland.
Eftersom vi hade utflykt med historian idag så betyder det att vi knappt har haft några riktiga dagar denna veckan vilket känns skönt! :D (fast vi har ju i och för sig två prov kvar >.<)

Jag börjar bli rädd inför fredag, vad är det för fel på mig?!

RSS 2.0