Oh mama i wanna go surfing, oh mama i don't care about nothing

Jag tror jag håller på att lyssna sönder "The drums"-låtar lite. Jag gör alltid det med musik jag tycker är bra, lyssnar på tog för mycket på det. Men de är ju så fina och bra :)
Jag håller på att städa lite i mitt rum. Pappa undrar hur jag kan sitta lugnt vid datorn när mitt rum ser ut som ett bombnedslag, det är inte svårt?
åh, ser framemot Valborg!



this year will be the best year of our lives

Jag kan inte förstå att jag blir myndig om två dagar. Hur blev jag vuxen helt plötsligt? Jag vet inte. Det är kul men ändå lite läskigt på något sätt. 18-års-året kommer verkligen att bli ett bra år tror jag. TJOHO!


Tankarna som går runt runt i mitt huvud

mat mat mat mat sova sova sova sova mad men mat mat mat mat sova sova sova sova mad men mat mat mat mat sova sova sova sova mad men mat mat mat mat sova sova sova sova madmen mat mat mat mat sova sova sova sova mad men mat mat mat mat sova sova sova sova mad men


Eva ska bli röd som en gris



Igår bokades det biljetter till Malta. Malta med eva kommer bli något alldeles speciellt minsann (ungefär så speciellt som bilden) För första gången sedan jag var liten ska jag vara där under 3 veckor. Stört.

Fuck you fuck you very very much

åh min gud vad jag är trött. Trött, agresiv och aningens gnällig. Perfekt kombination. Känner verkligen inte för klarinettlektion idag. Ännu mindre LSB rep mellan 5 och 8 imorgon och rep och konsert mellan 5 och tio på onsdag. Känner peppen.... NAT. Fast det gör inget, tror det kommer bli en alleles underbar vecka ändå (i alla fall helg!) Nu ska jag gå och dö i en vrå/ skriva om mina litterär gestaltningsuppgifter.

Helgens bästa:
Mamma: Amanda sluta vara så jobbig
Jag: Du kan vara jobbig
Mamma: Din mamma kan vara jobbig
Jag: Eh vänta nu?


Godnatt

Det verkar som om jag bara skriver här när jag är pluggstressad och uttråkad, annars har jag allt för roligt? Det har varit en väldigt trevlig kväll förutom att johns poker-gäng väntade mig när jag kom hem. De lyssnade på dansband, 80-tals musik och dansband bara därför att. Men innan dess var det grillning hos johanna (som slutade med att vi inte pallade med engångsgrillen och stekte hamburgarna på spisen, bananerna blev grillade istället) sen stack vi till spyxet som var otroligt bra! Kostymerna, musiken och skådespelarna....ja allt :)

Imorgon blir ska jag kanske kasnke kasnke klippa olivia igen (hon lär ha ångrat sig), troligen äta lite glass i stan och sedan träffa jonatan. Det är planen. Inget plugga alls det kan jag lova! Åh. Livet är bra fint dagar som denna.



School is so not cool

Den bästa stunden på hela dagen är när jag äntligen kommer hem från skolan, brer mig en fin macka (gärna med baconost) och tittar på något skitprogram (gärna top model) i en liten liten stund. Det är det skönste på vardagarna. Men sen är det över och då måste man sätta igång på riktigt med skoltrams. Matteprovet gick inte bra och samhällen kommer gå ännu värre. Imorgon får vi se om Lovisa ska bjuda mig på glass eller inte (beroende om vi har ett fint spanskaprov att fira eller inte, troligen inte haha)

Skolan kommer bli min död.

Lasselasagne

De senaste underbara pluggfria dagarna straffar sig verkligen idag. Men det är det värt så trevligt som det varit! Mycket tid har spenderats hos Olivia med film och herman, bad och middag de senaste tre dagarna. Rikigt mysigt. Hade en väldigt fin plugg-fri d-dag med Jonatan också. Allt var värt det trots att jag har engelska, spanska, svenska, litterär gestaltning, samhäll och matte att göra idag. peppen. haha. Let's go studying.

Jag är en tönt.

Mamma: Varför har ni inte diskuterar 18års festen?
Pappa: För när jag kom hem från jobbet var Amanda ett hysteriskt gråtpaket och jag har suttit den senaste timmen och rätt ut samhällskunskapen med henne
Mamma: Aha, hon är obildbar igen, känner igen det. Hur ska det går för henne när hon pluggar utomlands?

Jag måste verkligen lära mig att ta det lugnt ibland. Så blir det när man är överdrivet trött och överdrivet känslosam.

Steg 2 i kampen om att bli av med mitt beroende (det första var bekännelsen): Från om med idag får jag bara vara inne på facebook 2 gånger om dagen till och med nästa onsdag. Bör jag tillägga att jag redan förbrukat mina två gånger redan?

Dagens bekännelse





Hej jag heter Amanda jag är beroende av facebook, msn och bloggar (inte min egen dock)

Historiearbetets dag

Jag insåg att jag aldrig skulle lyckas få ihop historiaarbetet och läsa ut stolthet och fördom om jag inte var hemma från skolan idag och arbetade precis hela dagen. Som vanligt är historiaarbetet alldels för långt och dåligt och jag tror jag får lita på att jag kan stolthet och fördom utantill nu när jag sett BBC serien 3-4 gånger. Får se hur jag lyckas på essän imorgon!

Fick precis reda på att vår engelskalärare som vi haft sedan vi började tvåan (snart ett år?) fortfarande inte vet vem jag är. När Johanna sa att jag hade hjälpt henne med hennes engelskadikt utbrast hon tydligen "Det går väl ingen Amanda i vår klass?" Kul. Jag känner mig älskad och betydelsefull.

Får se om jag överlever den här dagen, utan godiset jag fått av Jonatan skulle det nog varit svårt.

trams

Plugget och pollenallergin tar död på mig. Blir alldeles utmattad och extremt känslig. Tror jag har börjat gråta 3 gånger sedan vi slutade skolan idag. Psykiskt instabil. Har insett att jag måste välja mellan Malta och Emmaboda om jag ska få ihop sommaren. Malta 2 veckor eller Emmaboda 3 dagar. Känns ju korkat att inte åka till Malta med Eva, men fan jävla festival som ska lägga sig så dumt. Hatar att gå miste om roliga saker (vem gör inte det?)

Om 20 minuter ska jag äntligen få smaka på min Herman-kaka. Ska bli underbart, om den är äcklig kommer jag nästan börja gråta igen. Men bara nästan.

Godnatt



För att hedra min kära vän Anna Svensson tänker jag börja skriva lite oftare här, så Anna har något att läsa när hon går in på bloggen för tredje gången samma dag. Den här dagen var absolut inte lika meningslös som gårdagen. Rentav rätt meningsfull. Träffade Sofia, Elin och Johan efter skolan och tog en vända på stan (johan och fia var tvungna att handla brillz) sen gick vi hem till Fia och åt de godaste kanelbullarna som finns (fias pappas kanelbullar - såklart) Jag fick en fin liten tröja av Fia i tidig födelsedagspresent. Jag har redan fått två presenter och det är hela 3 veckor tills jag fyller 18. Åh, jag har fina vänner.

Orkar verkligen inte bry mig om att jag inte har kommit långt alls på historian, för kötta historiarbete hela eftermiddagen och kvällen imorgon. KUL. p-p-p-p-alla det.

tror det är tisdag idag, eller?


Fick precis mejl om att jag och Lisa har fått funktionärsjobb på siesta. Åh vilken lättnad och vilken lycka. Nu kan jag sova lugnt. Det här har varit en totalt onödig skoldag, en enda riktig lektion och det var gympa (och den är aldirg vettig.) Behöver lite sömn nu. Godnatt :*

Påsklovets slut


(Imorgon blir det utdelning av Herman minsann!)

Vipps så var lovet slut. Alltid lika snabbt och alltid lika snopet. Bloggen har fått vila lite, mådde den kanske bra av. Sedan jag kom hem från Berlin i tisdagskväll har jag umgåtts med fina vänner och fin jonatan och lite fin släkt och familj :). Idag fick vi träffa Lisa för första gången som 18-åring, det blev tre-kilos-kakan och massa mys hos Olivia för att fira detta. Mycket mycket mycket trevligt! Lisa hade shoppat fina presenter i NY också nu har jag extremt mycket reese's och ny fin kajalpenna :). wiho. Det här var en magnifik dag.

Just nu vill jag bara att siesta ska mejla att jag och Lisa också fått jobb där
att jag ska komma på hur jag ska fira min födelsedag (när alla fest-planer bara skiter sig)
och kanske ha en ynka liten lovdag till?


RSS 2.0