Berlin woho!


(fin bildserie på john i s-bahn, pappa som springer och konst på berlinmuren)

Åh vad jag gillar Berlin (förutom att jag inte förstår vad någon säger) Pappa fixade sin halv-marathon idag, men verkade ganska plågad. Kanske ganska förståligt. Annars har vi varit på tysk hälsmässa (pappa skulle hämta sitt startnummer), det var en hemsk upplevelse haha. Lite second hand shopping, tittande på konst på berlinmuren (east side gallary) och mat på diverse ställen har vi hunnit med hittills. Tur att vi har två dagar kvar.

Wir gehen nach Berlin

Nu är äntligen alla prov, konserter och inlämningar avklarade och väskorna står packade i hallen. Satan vad det kan vara jobbigt att resa med min familj när alla ska springa runt som yra höns  med grejor. Jag tar med mig junior så min extremt dator-beroende familj kan roa sig!

Vi åt den första glasskulturen-glassen i år idag, mer vårigt än så blir det nog inte. Åh, det här är en underbar dag!

Auf Wiedersehen

lite onsdag på det

jag pallar inte att jag har spanskaprov, mediakunskapsprov och LSB-konsert imorgon och att allt kommer skita sig rejält. Idag var jag  dessutom på allergimottagningen och snackade om mitt allergitrams. "du är lite trött på det där nu va? vi skriver ut nya tabletter till dig, tar ett blodprov och så ses vi igen om ett år" och det tog de 300 spänn för. Haha. Palla ett år med allergitabletter och kliande. Suck och stön.

På fredag blir det i alla fall Berlin. tjoho!

(fin bild från signes fest :))

fimpz

"Amanda, varför är det fullt av fimpar i vår rabatt?" "Va? är det?" "Det visste jag inte"
Spänd tystnad.



Tycker det passar bra att sitta inne en fin regnig dag som den här. tack tack tack för att snön förvandlats till regn, men nu kan det väl snart bli sommarregn istället? Längtar efter att bara kunna gå till skolan med en liten klänning på sig och med en liten kofta i handen.

Om jag pluggar och städar mycket innan kvällen så kanske jag kan njuta av söndagen imorgon. Då blir det släkt-rajtan-tajtan och sen blir det att träffa Emil Jensen (kan man hoppas på) strippa modeller och springa runt med kläder på ekomodevisnigen på mejeriet. Najz.

glädjedödarN

Jag kom hem från skolan idag, och pappa tyckte sur och sa "det är nog bara lite vårdepp". Men jag informerade honom att jag var hur glad och lycklig som helst när jag inte tänkte på skolan. Skolan är en enda glädjedödare! yeah yeah. Jag ser framemot helgen med ekomodevisning, filmtittande, bakande, fikande och lite sånt :) (kan inte helgen komma lite snabbare?)



pssst

Den här dagen har varit väldigt lagom. Jag vaknade och kände mig pigg och utvilad och då insåg jag att något måste vara fel (försovit mig 2 timmar och missat spanskan såklart.) lite fin vårig löpning/power walk på gympan, tramsande på svenskan och sen en "Jobba själv" historialektion där det enda jag och anna jobbade med var att ta bilder och prata om sex and the city var allt som jag hann med idag.. Helt klart en lagom dag. Nu borde jag sätta igång med pluggandet. Uh jag orkar verkligen inte.

anna när modevisningen är slut!

The view from the afternoon

Har suttit hela morgonen och laddat in cd-skivor till itunes och lyssnat på fina cd-skivor jag fått låna av Anna. Jag älskar morgnar då man inte gör något alls utan bara är. Det är sånt man aldrig hinner med i veckan. Sega sega sega.
Peppar pizzan och ölen hos Lisa och Signes fest ikväll! :D Ska bli spännande att se om alla får plats i lokalen och hur 10 pers ska få plats att sova hos Lisa :))

Uh, trampade nyss i kattspya (vad vill katten idag?) kanske dags att ta en dusch och göra något vettigt med mitt liv?

(herregud vad mycket hitler det blev i förra inlägget, klassen är besatt?)

En lagom vettig mattelektion

Sitter här bredvid johanna/aids face/hitlahs nipples/moget/hehehe och undrar om mattelektonen inte är slut snart. Fredagar är riktigt långa. Johanna har ett grönt streck på kinden.


IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIILSSSSSSSSSSKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!KWEKCcg34ö / Anna (och satte igång solar och saker på datorn)

ta den i ettan eller tvåan så blir det sex / Jojjjjjjjjo

Hitlers nipples är ganska attraherande
Grrrrrreat
jag har en hjärnskada
vad ska vi köpa till signe?
En sten?
nej singel
pete Doherty fyller år idag, HURRA!
/Elinenhanssonen (Sabina)

lisa har msn-gubbar som föreställer hitler's nipples och natzikors,
benjamin firar hitlers födelsedag den tjugonde april




:)

Alla bode få vara så glada som jag var idag. Jag är så glad så glad så glad. Av nästan ingen anledning som vanligt. Jag vill bara sjunga och dansa omkring (ska bespara min familj det)

Om jag gör engelskan och spanskan i rekordfart nu och går och lägger mig så jag får lite sömn kanske jag blir lika glad imorgon? :) man kan ju alltid hoppas.

Gonatt. tihi.

Nane nane

Livet är ändå ganska bra. Just nu är jag bara riktigt glad. och imorgon väntar ännu en fin ledig dag. jag har fått fina doc martens av mamma och det är snart vår. håhåjaja.


zuperhelgen


Jag har verkligen lyckats med att slippa vara ensam den här helgen. Jonatan sov över här i fredags  men behövde sticka och då kom lisa, johanna, olivia, elin, rasmus, caroline, martin och ludvig över för att dricka öl och äta pizza, efter en stund fick vi lite påökning också. Kvällen var riktigt trevlig och rolig fast att John och katten tyckte vi var lite jobbiga. Idag var det städning i massor och chillande med de som var kvar sen i lördags och sen kom lite trevlig flickor från klassen hit för att baka kanelbullar. Nu är jag verkligen helt slutkörd.  För mycket trevliga människor, matlagande och städande under en helg. Jag borde verkligen ha gått och laggt mig för länge sedan men jag hamnade här ändå.

t-t-t-torsdag

Fick nyss ett sms från mamma där det stod att hon precis varit runt i soho. Mamma är i London och pappa i New York och kvar i sketna lilla Lund är John och jag. Det är faktiskt lite ensamt ibland eftersom John håller sig mest i källaren, men tack och lov ska folk sova här både fredag och lördag.

Är nervös inför matteprovet imorgon, herregud får se hur det går. Anna har redan ringt mig 3 gånger och undrat över tal och jag har suttit och försökt hitta vad jag gjort fel i alla tal alldeles för länge. Det är nog som Johanna säger: vi är för smarta för matte.

Lite sömn kanske?

....

ångest ångest ångest ångest ångest ångest ångest ångest ångest ångest ångest ångestångest ångest ångest ångest ångest ånges tångest ångest ångest ångest ångest ångest ångest ångest ångest ångest ångest ångest ångest ångest ångest ångest ångest ångest ångest ångest ångest ångest ångest ångest ångest ångest ångest ångest ångest ånges tångest ångest ångest ångest ångest ångest.

varför sitter jag i skolarbetsträsket en dag efter ett lov, och varför kommer jag faila så enormt med spanskaredosvingen och matteprovet? När slutade jag att vara planerad?

RSS 2.0