D-DAG! :D

Utvecklingssamtal klockan 07.45 på en ledig dag, det är inte männskligt (varför ska mina föräldrar alltid vara så "om vi ska gå måste det vara innan klockan åtta, men klaaaaart vi måååste gå"?) Äh, det var väl helt okej. Anette sa "på den" minst 5 gånger och mamma hörde det inte en enda gång (waste of time!) Jag kände mig aningens senil när Anette frågade mig vad jag valt för i-val och jag inte kom ihåg (skyller på att det var tidigt och att jag ändrade mig minst 17 gånger?)

Nu ska jag nog plugga lite excel eftersom jag ändå är uppe och knappt hinner sen. Jag har kommit på att jag nog inte kan skrika på Johanna eller Lisa när det hänger sig eller när jag inte förstår under provet. Attans. De är så duktiga och har tålamod med mina anfall (jag och datorprogram som krånglar är ingen bra kombination!)

Sen blir det choklad mousse/tyffel/chokladkaka-kalas för Lisa! :D Ser fram emot!

PUSS!

Beyond the horizon, behind the sun, at the end of the rainbow life has only begun

Varför tar helgen slut så snabbt? En timme mindre fick vi dessutom, tramsigheter. Vem snodde min timme? (jag vet att det inte är någon som snor en timme och att man faktiskt får tillbaka den, men ändå!) Fast nu är det i alla fall sommartid!

Det blev en fin dag i Malmö igår :) Köpte värmehjärta på tiger (man knäcker en metallsak inuti och så kan man värma sig på hjärtat, bästa idéen någonsin!) en massa mat och ett linne på monki (mina julklappspengar där är slut nu! :/)
Finast av allt var dock Bob. Fast hela kalaset kändes som en blandning mellan teater, flygplats och fotbollsmatch. Det ringde in till konserten och folk minglade runt med vinglas, samtidigt som det var säkerhetskontroller och folk som gick runt med walkie talkies och man kunde även köpa korv, popcorn och liknande. Men musiken var bra såklart. Jag kände igen en massa låtar och han dansade nästan lite (!)  Det var faktiskt riktigt bra :D Jag blev arg på de bredvis oss som gick efter halva. Hur kan man?!

Nu måste jag skriva klart min text om Bolivia, ska snacka 5 minuter om Bolivias befolkning och kultur. UUH! Äh, jag tror jag skriver packlista först! :D

Woho!

Om 40 minuter ska jag träffa Johanna och Olivia på stationen. Om 6 timmar står vi och väntar på bussen till Malmö arena. AAAAH BOB DYLAN IDAG! :D :D

Bajs på den

Jag skulle börja skriva varje dag denna veckan, hmm det gick ju sådär. Men jag kanske kan skriva dubbelt nästa vecka? :D (med risk att jag blir som en gammal klasskompis som tyckte att om man inte åt sina frukter från fruktlådan borde man få äta dubbelt så många nästa vecka. - eh ja X))

Jag är helt utmattad! Igår spelade vi in vår låt, det tog nästan fem timmar, men kul var det. Jag är lite sur på att trummorna låter så sjukt dåligt bara (körde det bara en gång och hörde sen hur fel det var) men det får jag leva med, vi gör det ändå bara för att det är kul! Men Annie och Emma var superduktiga, de är riktigt bra mina bandmedlemmar :)

Dagen har varit lite dum. Kjolen jag tog på mig krympte under dagen, så jag gick och drog i den hela tiden. Det är hur mycket pollen som helst i luften nu och jag orkar inte de tabletterna (ska få spruta snart! YAY) Fast jag åt vofflor sen när jag kom hem (finnst det något godare? :D) och fia ringde och räddade mig från näringslivs-läsande (uuuh prov imorgon) och det muntrade upp mig väldigt mycket! Sen fick jag även ett samtal från Olivia som skulle planera Bob Dylan-lördagen. Då blev jag påmind om att det är snart snart snart vi ska se honom! :D

Världen är inte så tokig ändå.

Suck och stön

Jag som trodde att jag skulle ha 2 fina veckor framför mig. Det höll en dag, sen hann verkligheten ikapp mig.  Nästa vecka var så underbar men sen fick jag reda på att vi skulle ha två prov , en spanskaredovsining, historiainlämning och LSB konsert. Vad gick snett? Jämmer och elände.

On the bright side:
Vi ska se Bob Dylan på lördag!
Anna gjorde världens finaste New York-guide till mig, sötaste på länge :*
Det är våffeldagen imorgon
Vi ska spela in imorgon (okej det är läskigt, jag är lite rädd)
Jag ska till New York nästa vecka!! :D :D :D (och det är vår på rikigt där!)
Anette har nästan slutat säga "på den" (men har övergått till "på de här olika", hmm snäppet värre?)
Mamma kommer hem från Berlin imorgon (får erkänna att det är väligt tomt utan henne...)

En gång i tiden hade jag fina rubriker?

Helgen har varit fin faktiskt. Men helger är ju ofta det!
Igår lyckades jag fika 3 gånger (!) det är inte dåligt även fast det är mig jag pratar om. Först väcktes vi 07.40 för att vi skulle sjunga för Annies mamma på hennes födelsedag. Då blev det kakor och tårta. Sen efter det skulle vi till finaste emma och äta brunch. Smoothie, bananpannkakor (<3) och mortotskaka och fint bröd (det hette det på riktigt!). Det var riktigt najs! :D
Vid tre-tiden skulle jag och Annie vidare på "barnpassningsfika", umgås med barnen och snacka lön för kommande barnpassande. och hon hade bakat kaka! Jag hade lite nog efter det.
På kvällen blev det gruppsex (kollande på sex and the city!) och det var längesedan jag hade så roligt. Åh, man blir lyckligare av att flummskratta och skrika :D
Idag tror jag det kan vara bra för mig med lite träning, stackars kroppen!

Pappa hittade "sämsta låten genom tiderna" på guardians hemsida.  Vi hade lite roligt åt den. Jag tycker det är fint att de har dansande frukter och att gitarristen inte kan dansa och glömmer sjunga ibland. Nane.
Efter halva låten tänker man "Är det inte nog nu?" men ack nej.

Ag-a-doo-doo-doo, push pineapple, shake the tree
Aga-doo-doo-doo, push pineapple, grind coffee
To the left, to the right, jump up and down and to the knees
Come and dance every night, sing with a hula melody

.



Dagens tips:

Vi gjorde ett test/undersökning idag där man kunde vinna biljetter till London och där kryssade vi i att vi skrev i bloggen en gång varje dag. Så nu är det nog dags att börja med det? (kommer veeeerkligen att hålla >.<)

Imorgon fyller allas vår Fredrik år. Cajsa och Olivia och några till köpte födelsedagskort och Olivia ska baka chokaldbollar till honom, hoppas Benjamin fixar en kladdkaka med hans namn på det hade varit så fint.

Till att de lärarna som inte får sina födelsedagar uppmärksammade här är några tips:
Var snäll, omtänksam och rolig (som fredrik)
Om man har gruppredovisningar ska man inte hitta på en uppgift till de andra i klassen utan låta de gå (som fredrik)
Ha en fin utstrålning så att elever kan fantiser om dig (som fredrik och då syftar jag ENDAST på att Benjamin har sina fantasier som han gladeligen delar med sig av)
Var mystisk så att eleverna inte riktigt vet vad man ska vänta sig (som fredrik)
Ha dinstans till det ämnet du undervisar i, om du vet att alla ogillar arbetsområdet försök göra det bästa av det (som fredrik)

Förresten var det jätte vårigt och fint nu på eftermiddagen, nästan så att man länktar efter att SG ska säga till en att det är dags med utegympa? (okejjagsaintedetdär!!!)

Nu ska jag dricka lite te innan mina sjuttioelva repetitioner (okej 2)
Ha det bäst flodhäst

Jag är gladgladglad

Hur kan mitt humör ändra riktning så tvärt? Jag vet inte, but I like it!
Jag tror det kan ha och göra med att det blivit vår nu (på riktigt) saknas bara att skrika in våren också men vi kanske får skippa det. Vi var lediga idag och det uppskattades. Jag gjorde verkligen ingenting på morgonen lyssnade på musik och åt frukost och sen skulle jag träffa Johanna och Anna på stan (vi skulle göra konstiga inköp!) och så träffade vi Elin pelin där också. Det blev glass och mys :)

Imorgon är det sista repningen innan vi ska spela in våra 2 låtar, uh jag är lite rädd redan nu. Men vi får hoppas att det går fint. Hoppas vi fixar ett bandnamn innan dess annars kan det bli lite jobbigt.

Nu måste jag skriva lite argument mot legalisering av droger inför söt-Gunillas lektion imorgon (basjbajsbajs)
Men jag är GLAD! :D


Finaste vårmaffian! <3
Finar brudar som firar våren <3

Sjukling

Mådde jättedåligt i morse men bestämmde mig för att det nog skulle gå att cykla till skolan ändå. Men jag hann inte längre än utanför EOS-hallen innan jag mådde ännu mera illa och det kändes som jag skulle svimma (inte så överdrivet som det låter jag har ganska lätt för det >.<) så jag övergav skolan idag! Det var nog tur det för annars hade jag behövt vara med i EU-tävlingen och den verkade svår (och ingick i betygen) blir nog ingen vinst för vår klass.

Jag hade tänk göra något vettigt men när man är sjuk ska man bara koncentrera sig på en sak...att bli frisk igen! :D så jag tittade på film nästan hela dagen. Jag upptäckte också tack vare wikipedia att min engelska bok "never let me go" var precis så konstig som den verkade. Handlar om kloner som ska donera sina organ och sen dö, aningens annorlunda men nu är jag mer pepp på att läsa i alla fall.

Imorgon väntar fin ledighet! <3



Alla hjärtans-dag var en fin kakdag!

Jag har lite ont i hjärtat också tror jag
gemigenkramsnälla? (:

Sunday

Jag insåg att jag inte hört en enda av melodifestivallåtarna i år (bra för hälsan tror jag! fast det var verkligen mitt favorit program när jag var liten) så nu har jag uppdaterat mig lite. Herregud, allt låter ju hemskt! Vissa av låtarna skulle aldrig kunna slå igenom om de inte var med i denna något udda tävling. Vinnarlåten va ju väldigt speciell, hon låter som en man på verserna och som en speedad liten flicka på refrängen, uuuh jag klarade inte av att lyssna på den.

Har varit en mysig helg hitills, i fredags lyckades jag att vinna på gerdahallen igen (!) dock bara en väst denna gången. Och vår älsklings ledare har en likadan, jag och bonden kommer se så fina ut  när vi mtachar varandra! :D Han måste tro att vi  förföljer honom lite, vi var på hans pass och sen träffade vi honom på stan också (ätandes choklad!!) och det blev lite pinsamt när både jag och johanna tystnade tvärt och började glo. Herregud.
Intressant fika på stan på kvällen med Jöhännä och Änä , och sen glöggte, musiklyssnande (johanna försöker övertyga mig och anna om att hennes musik är bra, går hyfsat)  och nagellackmålande hos mig till sent på natten, myyys.

Igår blev det chokladbollsbakande hos Olivia och massa filmtitande! Vi han med den gamla kalle och chokladfabriken (mycket bättre än den nya, se den!!) häxorna (som jag aldrig sett förut!) och börja titta på rapport till himlen (den var faktiskt bra :D förutom att huvudrollen var ööh ganska stel och att jag och Johanna var lite för flummiga i slutet. Men jag vill se fortsättningen!)

Morgonens finaste konversation:
Mamma: Amanda de där pyjamasbycorna var inte de finaste jag har sett. Inte supersexiga.
John: Inget att ha på första dejten.

Nu ska jag duscha
ha det bra!

Hot om massaker på spyken

Ibland blir man lite trött. Hur kan man ens skoja om en sån sak? Inte kul! >.<
I morse var det en massa sms:ande hitan och ditan om att polisen tagit någon som lagt ut hot mot spyken. Det slutade med att typ halva skolan gick hem, och vi som var kvar för att vi var tvungna att redovisa, blev ju ganska rädda för minsta ljud.

Jag blev tröstad / ihjälbankad av Ulla när vi pratade om det på matten
Johanna Rahl tyckte att "det var inget att vara rädd för" och gav oss en fin historia uppg till måndag
och Gunilla blev sur för att ytterst få elever kom på hennes lektion.
Alltså, allt var som vanligt.

Ikväll blir det repning med två finar brudar, och jag måste hitta på något bra komp till dess!!

Ha en bra kväll
PUSS :*


Studiedag ;D

Tre dagar ledighet bara försvann sådär swhoosh och sen var det bara en dag kvar.
Men jag gjorde mycket kul igår, åt Kanelbulle och gick runt i hela Lund  (nästan, Lund är ju inte så stort? x)) med Roger, slängde pengar i brunnen i Domkyrkans brunn hos finn. Sen hade jag lovat två damer att gå på step på gerdis. Herregud, längesen jag kände mig så efterbilven! Kändes verkligen som om alla "Kom igen det här klarar ni" och " om ni tycker det är konstigt kan ni göra grundstegen istället" riktades åt vår hörna. Men vadå hur fan ska man komma ihåg ordningen och alla namnen och få det i takt?
Efter det givande (?) passet följde jag med Lisa på Aghards spexet, det var ganska speciellt. Det märktes att det var en mindre skola om man säger så. De va duktiga på att skådespela, men att några va tondöva blev lite knasigt X) Men det blev kul ändå.

Så nu har jag fått göra min sista lediga dag till en pluggdag (har inte lyckats superbra ännu) Men glosboken är fin <3
och banden till Hultsfred bilr bara finare och finare :D

Gah nu ska jag döda mig själv med lite mer engelska plugg och ska försöka att var i tid till gulliga nillas lektion imorgon. Wish me luck.

söndag

Jag har varit megaduktig den här helgen, jobbat mer än 7 timmar. Plötsligt börjar min ekonomiska plan gå ihop lite mer (om jag nu inte fikar upp allt!) och jag borde sluta sms:a så mycket också jag tycker synd om alla de som får stå ut med mina totalt meningslösa sms! (fast det är fint att få tillbaka! :D)
När man tänker, usch nej nu är helgen över. Då kommer räddaren i nöden *trummvirvel* studiedagarna! Åh, jag älskar när skolan ger en fina presenter X)


Vad är du  mest rädd för?
Mest av allt i hela världen är jag rädd för ensamhet. Antar att det är mänskligt.

Godnatt :*

fredag! ;D

trevlig dag, hade bara en vettig lektion (och var den ens vettig? vi diskuterade vilka länder man bör åka till om man tågluffar!)
Men nu är det i alla fall låånghelg :D! Snart ska jag till Benjamin och kolla på sweeny todd (i feel you johanna!) och exorcisten (mamma: uusch ät ingen blodig biff innan!), det ska bli kul! :)
Jag ska jobba på hotellet på lördag och söndag och jag är faktiskt något rädd för det, uhhh. Vi får hoppas det går bra!

I don't care if Monday's blue
Tuesday's grey and Wednesday too
Thursday i don't care about you
It's friday I'm in love

puss på er

She's not so special so, look what you've done boy

Mysigaste idag: Sconesbakande och tedrickande på hål-timmen (jag är glaad att vi slapp mosad fisk i gryta! :D)

Jobbigaste idag: Att jag måste plugga in spanskan, ååh känner inte peppen. Fattar mer än jag gjorde innan spanska lektionen idag men ändå, det här känns kasst.

Gulligaste idag: Att Johanna har lovat att sms:a mig varje timma för att bevisa att hon lever :) :) (spanskan = självmordsbenägenhet!)

Elakaste idag: Samhällsprovet? eller johns öppningsfras efter skolan idag: " är du på sådär dåligt humör idag eller" när varken jag eller Annie öppnat munnen.

Bästa idag: Att Franz Ferdinand ska till Hultsfred!  :D :D :D :D (och deras musik finns på spodify nu!!)

Puss :*

Nationella klagodagen?

Eftersom jag lovat mig själv att detta absolut inte skulle bli någon klago-blogg måste jag skriva måste jag skriva positiva och negativa saker, annars blir det fel. Trots det har jag velat lägga mig raklång på golvet och dö lite tyst och fridfullt hela dagen.

 18 bra saker just nu:
  1. Jag kommer antagligen kunna åka till Hultsfred! ;D
  2. Vi har snart en superhelg (4 dagar!)
  3. Det är 100 dagar till sommarlovet på onsdag! :)
  4. Johanna ljuger aldrig när hon säger snälla saker
  5. Jag ska jobba på söndag (moneymoneymoney! :D)
  6. Det är snart vår?
  7. Jag var och fikade 3 gånger förra veckan (hmm..vems fel/förtjänst var det?)
  8. Jag har nu äntligen fått köpa Big red! :D (lyckan är total!)
  9. Pappa har haft Bob Dylan fnatt de senaste dagarna
  10. Jag hittade en snygg kjol i min garderob som min kära mor sydd upp åt mig
  11. När man inte somnar på kvällarna hinner man fundera en hel del..
  12. Jag har fina muppar till vänner :D
  13. Jag har INTE avskavt nagellack på mig!
  14. Jag har inte ätit något onyttigt idag! (applåd! x))
  15. Min katt snorade inte ner min tröja idag (ännu mer applåd)
  16. Jag kanske slipper sommarjobba! (hoppashoppashoppas, varför får man inte studiebidrag på sommarlovet? x))
  17. Jag kom på fler bra saker än Jöhännä
  18. Vi har geografi imorgon haha

18 kässa saker just nu:
  1. Vi har spanskaprov på torsdag och det hade lika gärna kunnat vara på arabiska och jag hade förstått lika mycket (lätt överdrift!)
  2. Jag är trött på EU-dummheterna som vi har prov på imorgon och kan ingenting.
  3. Min bror jobbade endast 2 timmar idag, deprimerande för oss andra!
  4. Jag kunde inte sova förrens efter kl.3 igår
  5. Jag kommer inte kunna sova i natt heller >.<
  6. Folket på mitt jobb hatar mig (okej hata är starks ord, men ändå jag är ingen favvo)
  7. Jag får bara använda 170 kr till den här månaden (sparar till NY)
  8. Johanna är en mästare på att ljuga
  9. Det saknades fint folk i skolan idag!
  10. Min orkesterledare tror att allt vi bryr oss om är hans 78 000 övningar
  11. Mitt hår håller på att blir rakt! :O :O
  12. Jag vill ha sommarlov eller sommarlove nununu
  13. Jag har bara maaaassa fula kläder i min garderob! (nästan)
  14. Jag är sugen på kladdkaka!!!
  15. På-den mästarinnan slog nästan rekord idag på samhällslektionen?
  16. Jag har sett alla heroes avsnitt.
  17. Mina converse håller på att gå sönder helt totalt (och det gör ooont)
  18. Mitt dumma hål i örat vägra läka (jag kommer aldrig kunna byta till en ring!)

RSS 2.0