yes I'm tired of tired hanging around.

Idag har jag belägrat mig i mitt rum med min nya stora fina te-kopp och "låt den rätte komma in". Mest för att jag inte orkat göra så mycket annat. Man behöver sådana dagar.

Johanna släpade ut mig igår (vilket var bra eftersom jag bara varit med min släkt de senaste 3 dagarna) och det blev en riktigt konstig kväll som slutade alltför sent haha (så sent att jag var tvungen att visa den förvirrade brevbäraren var han skulle stoppa sina brev) Ikväll ska jag till höör med Anna, se film och sova hos Caienna (the action is in höör for sure!)  och imorgon kommer eva peva the one and only till Lund. Peppenpeppenpeppen och jag peppar nyår redan.


Julafton

Julafton började bra redan tidigt på morgonkvisten. Efter att ha sett love actually, druckit glöggte och lussete och ätit annas fina julgodis och diskuterat varför man dras till olika dofter halkade jag och Johanna hemåt i snöslasket. Julafton fortsatte som den skulle hos farmor och farfar med släktis. Pappa vann som vanligt säga-god-jul-till-så-många-som-möjligt-som-vi-går-förbi-på-vägen-till-farmor-och-farfar-tävlingen, som vanligt var det bara jag och mina småkusiner som tittade på kalle och ungefär vid Ferdinand blev de trötta på dinsey-tramset och började klättra på mig, jag fick som vanligt otroligt fina julklappar och åt som vanligt alldeles för mycket god mat. Julen är verkligen sjukt mysig. Finast var när min lille kusin Melvin åkte runt i huset iklädd en madness-slips, sina nya rullskridskor och sin nya golfhandske och att min 5-åriga kusin gjort tvålar till ALLA i julklapp.

Snart blir det Turkey med stuffing och italiensk julkaka och annan konstig men god julmat hos oss och i morgon är det sista dagen med kalasandet på all mat hos farmor och farfar. Nu ska jag hjälpa pappa att fixa sitt  julklapps spotify-premium :)

Gladelig jul




två granar är pyntade, nästan alla julklappar är inslagna, julkorten är färdiga, 4 sorters julgodis och 3 sorters kakor är fixade. Årets snöänglar är gjorda. Alla spotify- jullåtar är spelade. Jag tror jag är redo för julen nu?



hej snö! hej jul!

Jullovet har börjat helt otroligt bra! I fredags firade vi jullovet hemma hos Frida (ritch ritch?) med fint spel och roliga människor. Bra kväll helt klart. Igår var det en vuxenpoängsdag. De tre vise männen (Johanna, Lisa och jag) åkte till nya IKEA och rusta.Vi satt alldeles för länge i IKEAs restaurang och åt kötbullar och insåg hur jobbigt det kommer vara att ta hand en klassbebis om man ska ha den i barnvagn (kundvagnen var på glid några gånger) Vi kom därifrån med en fejkjulgran, ett cd-ställ, en badrumsmatta och lite julklappar. På kvällen stack vi till huset som Johanna ska passa i jul och lagade middag (vuxenpoäng) och spelade samma spel igen (medelålderspoäng) Vid 12 travade vi hemåt i snön och jag fick för mig att göra en snöängel vilket var dumt för sen blev det kallt så jag var tvungen att gå förbi Olivia och dricka varm choklad och torka. Sedan travade jag ensam hemmåt med Olivas överfallslarm i vanten.

Det enda jag åstadkommit idag är att förstöra en musmatta och bytt från pjamas till en klänning som ser ut som ett nattlinne. Jag tror det är jul.

fan ta den här dagen.

Dagen började bra men slutade i katastrof. Jag var äntligen på allergimottagningen idag och gjorde tester och det i sig var sjukt bra (äntligen får jag ta allergitabletter igen!!!) Men eftersom jag är så känslig i huden (heter något fint på latin) så gjorde det utslag på alla ämnena i pricktestet. Alltså helt meningslöst. De tömde mig bara på lite blod som de ska analysera och sedan ska jag dit igen kanske i mars eller något. Underbart... Fick i alla fall nya tabletter allitd något. Nu är jag bara svag och eländig sedan besöket.

När jag kom hem fick jag reda på att british airways strejkar i december vilket innebär att Eva kanske inte kan komma hit FAN FAN FAN. Ovanpå det har jag och mamma insett att jag antagligen inte har någon möjlighet alls att åka till USA. ÄNNUMERA FAN. Förutom det har x - antal människor missförstått mig och allt har skitit sig.

Det här ska inte bli någon klagoblogg, men just nu kan jag inte rå för att allt är så kasst.

I väntan på onsdag 14.30

Jag står inte ut längre. Det går verkligen inte. Får jag klaga lite?

Eftersom jag fått tid på allergimottagningen så jag ska få reda på vad jag är allergisk mot (det har ju bara hållit på sedan juni...) får jag inte ta allergitabletter 5 dygn innan. Det är omöjligt. Jag mår så sjukt dåligt. Varje sekund av dagen kliar det på kroppen. Alltid någonstans, det kliar så mycket att det bränns i huden. Jag har upptäckt om man ligger helt stilla så kan det sluta klia i någon minut. Jag skulle kanske klarat en dag med det här, men inte 5 dygn. Onsdag. Så långt borta. Hur många timmar är det kvar? Om jag börjar räkna det kommer jag bli ännu mer besatt. Jag tror jag måste gömma allergitabletterna snart annars kommer jag gå upp mitt i natten och hälla i mig hela asken. Jag orkar inte mer av det här bajset nu. Snälla försvinn? Annars får jag en panikattack.

Grattis till pappsen!

Jag har upptäckt att den enda gången som jag frivilligt städar mitt rum är när jag egentligen borde göra något annat (engelskanengelskaengelska) och då skyller jag på att jag kan koncentrera mig när det är så ostädat. Att jag är så lättlurad? Pappa fyller år idag och de ska firas med van morrison, lasagne och tårta. Efter det kanske jag faktiskt ta och lära mig engelska linking words nu när mitt rum faktiskt är färdigstädat. Den enda lektionen som inte var jobbig idag var litterär gestaltning då jag och Olivia totaldissade novellen vi skulle analysera (med viss rätt) uppgiften fallerade helt och jag skrattade så mycket att oskar var tvungen att hämta in oss i klassrummet igen. Det gjorde han rätt i. Oh mat nu! :D

Monday

mändypändymandyochkalle

Det är måndag idag, och det är 16 dagar kvar till julafton. Det var egentligen ingen särskilt bra dag, men jag är glad i alla fall.  hmm vill ni ha mer onödig information? Angela och Angelica har namnsdag. Det är kallt ute. yäyäyä.


En mur är bara en bro på högkant

Både bloggen och jag lever! Men vi har haft lite motgångar i form av att internet inte har fungerat på en vecka (funkar nu bara i johns rum) och skolan och LSB som dödat mig. Men, nu ska det bli betydligt mer uppdatering!
Det har varit en väldigt bra fredag hittills. Klockan 07.30 kom Johanna till mig för att baka scones och titta på halva "flickan som lekte med elden". Det var väldigt tidigt, men mysigt. Ikväll blir det tredje delen med Johanna, Lisa och Benjamin. Ska blir najs minsann. Hoppas bara inte jag skriker i biosalongen.



RSS 2.0