fnizz

Det händer inte så mycket i min egna lilla värld. Eller jo, jag har sökt sjuttioelva jobb idag och kommit till sida 30 i "saxofonen och jag 1" och varit lite i Bohuslän hos Annie och träffat lite fina vänner i Lund och småjobbat lite. Lite lagom sommarlov sådär.  Imorgon åker jag till London, helt okej tycker jag.


Dagen jag slutade vara ett freak med en tand i gommen

Idag var jag på käkirkurgiska kliniken och opererade bort min tand. Det var hemskt, verkligen. Doktorn var dock fin och skämtade och frågade om det gjorde ont hela tiden samtidigt som han drog i min tand så att huvudet skakade. Misshandel av mun. Kände mig lite som en slagen krigare när jag kom ut i väntrummet igen och till sist började gråta när jag såg mamma. Men nu har jag bara lite fina stygn och igen tand.   Bedövningen har fortfarande inte laggt sig och jag är hunrig som en varg, och har tråkigt. Snart kanske jag ska ta och dricka lite morotsoppa ur sugrör och se lite mer sex and the city. Det är synd om mig idag.

WÄÄÄ



Nu har chocken, ångesten och glädjeruset laggt sig något. Studenten var fortfarande bästa dagen. Det var verkligen helt underbart. En vecka senare så sitter jag här, arbetslös och tänker att det löser sig nog ändå. Imorgon ska jag till DK med LSB, sommarens första resa! kommer bli fint.

Veckan då vi blir arbetslösa!

Jag och Lovisa handlade studentrosor idag. Jag känner mig sjukt redo. Det har varit snuskigt varmt och äckligt stressigt idag, men ikväll blir nog fint. Fast finast blir det på torsdag!! och jag har lite panik, måste sluta panika.

RSS 2.0