Siesta 2010



Siesta 2010 har varit hur bra som helst. Jag mår just nu som man förtjänar när man precis har dygnat på siesta. Fy fan vilken underbar vecka det varit.


Siestapeppen

Nästan färdigpackat nu. Men ingen spanska är pluggad inte, men äh det går ändå inte att lära in sig något till provbanskproven. Siesta festa festa festa :) Kommer sannerligen bli fett (med färre olämpliga saker skrivet i pannan det här året...)


Måndag

Det finns ingen tid på dygnet som det är så skönt att sova som på morgonen när klockan ringer. Det tyckte jag i alla fall i morse när jag först snoozade i 35 minuter sen sov en timme extra. Riktigt skönt. Nu har jag lyckats skriva en packlista och laggt ihop kläder i en hög inför siesta. Imorgon kommer jag nog behöva ta bort hälften. Egentligen borde jag plugga satan men jag orkar inte. Det händer för mycket roligt och för mycket i skolan på samma gång. Åh jag vill ha siesta nu.

Hitlers nipples were big and brown

Kom precis hem från lundakarnevalande och chillande hos Olivia. Hann med spex, kabaré, rufus wainwright och halva iron man :) Tidigare idag var vi på exkusion med klassen, vi bevisade återigen hur dåliga vi är på naturkunskap och försökte fixa solbrännan. Det första gick bra, det andra lite sämre. Imorgon blir det Köpenhamn. Åh som jag har längtat. Köpenhamn, sol, öl, god mat (?) och fina vänner. Bättre kan det nästan inte bli! och efter det blir det mer lundakarnevalen förhoppningsvis. Nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen!



det här är vad mandy kallar lycka

Jag kommer aldrig någonsin behöva skriva ett matteprov igen. Aldrig aldrig aldrig. WOHO. Plågan är över. Efter en 4-timmar lång plåga var det äntligen över. Eller snarare sådär en 8 år är  det över?

Den här helgen kommer bli hur bra som helst känner jag på mig. Lundakarnevals örlande och ölande och köpenhamn. Nu känner jag att jag har stirrat in i tv-skärmar och dator-skärmar allt för länge (på grund av mad men och försök till bokande av vandrarhem i göteborg som sket sig :() så därför är det dags att ge upp nu.

Jag orkar inget just nu




Det gör inte katten heller.

Udda tvångstankar

Jag är sinnes trött. Men ändå, det är nästan en omöjlighet att gå och lägga sig innan två på en helgdag. Jag har konstiga ideer för mig. Går jag och lägger mig innan två så är det ingen bra helg-kväll. Stört. Särskilt när man verkligen inte har något att göra alls. Och som sagt är riktigt trött. Vill titta på mad men men mina föräldrar är 4 avsnitt före mig. Suck och stön. Godnatt (om 52 minuter)


Uppdatering jovisst

Ja jäkla vad man hinner mycket när det är långhelg. Vi är nästan klara med filmen som vi gör på mediakunskapen nu, den börjar bli rätt bra faktiskt. Elin hansson briljerar som psykolog och Lisas tv-shop röst är inte att leka med. Borde börja filma mer för det är så sjukt kul att redigera! Sen har jag även haft en riktigt fin fika med Sanna, hängt hemma hos Jonatan, hängt med Lisa och Johanna och träffat min kusin som kommit hem från Thailand. Igår var det Lisas 18års fest, riktigt kul kväll! Slutade med att jag och Johanna däckade i en soffa kl.3. Sov nog nästan bättre där än vad jag skulle gjort om jag stuckit hem. Som vanligt kommer allt pluggande ske sista helgdagen. Men varför bryta ett vinnande (?) koncept?

tjohotjohotjohotjoho.

Imorgon ska jag vara snällare

Trött. Gnällig. Sur. Agresiv. Egentligen så är jag så otroligt glad över hur bra de senaste 2 veckorna varit och hur bra de nästkommande kommer bli. Men det är inte alltid så lätt att veta att det är det som döljer sig inuti när jag fräser åt pappa. Eller skriker FAN TA DIG till både lisa och joahnna på msn. Men det är det som är där inne egentligen om man tittar under ytan.

Man fyller bara 18 en gång



Ja jävlar vilken bra kväll det faktiskt var igår. Har ont i benen efter allt dansande! Folk var verkligen på bra humör :) Mamma har varit runt och snackat med grannarna. "ja de spelade ju alltför hög musik med öppen dörr, men man fyller bara 18 en gång" tyckte de flesta. (fler bilder lär komma på facebook om johanna lägger ut dem :))

18års-fest tjohej

Ikväll var en av de roligaste kvällerna på länge (för min del i alla fall) shit pommes vad kul jag hade. Har precis lyckats städ klart! John hjäpte till lite, så fin har han inte varit på länge. Men ändå var det den "jaa det är ju synd att ni måste begränsa er så....det är nog inte värt att ha fest här igen" " röker ni får ni samla fimparna på ett ställe...mummel mummel". Ett blomfat sönder, men vadfan. De verkar ändå rätt nöjda. Tjohej. Jag också. Tjohej.

Torsdag



Fin eftermiddag i Eslöv med Anna och Caienna och deras vänner på Röstånga Möllas skafferi. Finaste på länge verkligen. Godaste smoothien jag någonsin druckigt, riktigt gott surdegsbröd, riktigt billigt och coolt inrett med massa gamla saker överallt. Åh ni måste dit. Har numera satt nålar i min goda-woododocka som jag fick av Anna i present (hur fin som helst!) Sätter jag 3 i huvudet ska det förhoppningsvis gå bra på nationella i engelska imorgon!

Kanske ännu bättre om jag sover nu?


1 Maj

Valborg var hur fint som helst. Jag hade en underbar födelsedag (bortsätt från sklettkollningen på naturen). Första lagliga ölen ute, restaurangbesök med familjen och party i Dalby (och en stund i Lund) gjorde en fin dag. Jag har fått alldeles för fina presenter och jag har på tok för fina vänner. Bästa måste ha varit elins, johannas och Lisas sång och dansnummer. Det var fint minsann :) Skulle kanske vilja att jag mådde lite bättre idag och var lite mindre trött. Men äh, det är sånt man får ta. Ikväll blir det släktpartaj. Lagom.

RSS 2.0