När blev livet så komplicerat?



och varför sover jag inte så här gott längre?


dance dance dance i was a dancer all along

Bland det bästa som finns är när man har helt lediga dagar och man är ensam hemma. Då kan man sminka sig till jättehög och dålig musik och dansa dansa dansa. Det gör mig riktigt glad. Mina grannar måste tro att jag är galen.

Rabarber grädd på en söndag

Förutom att jag fick frityrolja över hela armen i fredags så har jag haft en riktigt fin helg! Efter jobbet så kom lisa, Johanna och Olivia och hämtade mig och så körde vi iväg till Ystad. Resten av helgen bestod av sällskapsspel, Max-mat, thaimat, thai-öl, vin, promenader, 'best of Bob dylan' och en annorlunda kväll på Ystads enda uteställe. Enda missödet var väl att vi tappade bort bilnycklarna och att vi var bakis idag.


Onsdag wäää

En av de första kunderna jag hade idag tittade lätt roat på mig när jag inte hade någon växel, pommesen tog slut och kvittot fastande i maskinen. ' idag är inte din dag va?'

Har för övrigt upptäckt att jag borde ta levnadstips från min mormor. Hon och hennes pojkvän skypar kl.5 varje dag, hon är stammis på Italiensk restaurang och får rabatt, och hon ska till Teneriffa i två veckor på söndag med sin pojkvän. Jag vill också vara så när jag är 85.


mitt hjärta blöder.

Har verkligen försökt att hålla mig ifrån bloggen den senaste tiden. Ingen vill höra på mitt gnäll. Men känner mig så otroligt ensam. På grund av att han vill "vad som är bäst för mig". Hur kan det vara vad som är bäst för mig när det betyder att jag inte får vara med den personen jag älskar och hur kan det vara vad som är bäst för mig när det gör så otroligt ont inombords?

snälla bli min igen.

snälla ge mig två sekunder innan du ger upp
kan vi inte vara nära bara en minut
är det nu, nu som det tar slut?



influensa

En ovän vid nämn influensa kidnappade mig i torsdags och har inte släppt mig ännu. Jag har sedan dess tvingats spenderat otroligt mycket tid framför tvn, har bara träffat min familj, inte fått jobba,inte fått gå utanför huset alls , (inte för att man vill det när man hör att det är så kallt.) Ovännen har tvingat mig att se på sjunde himlen och top model och lyxfellan i flera timmar!! tur att min bror kom och räddade mig med första säsongen av "misfits". Det bästa som hänt på senaste var när jag fick tillbaka mitt luktsinne. Det var ett halleluja-moment. "Hallå känner ni?! Det luktar choklad här inne?! Känner ni inte? WOW!!!" Jag är fortfarande skittrött och skitful i fejjan men funderar om jag ska sluta hänga med tvn, mamma (som också är sjuk) och iphonen imorgon och kanske träffa en levande människa? kanske till och med försöka sig på att jobba?! wow. Vi får se.



(misfits är för övrigt sjukt rolig serie som ni borde se)

Medelåldersfredag

Skulle egentligen ut och fira Elin Pelin och i morgon skulle jonatan komma men pga äcklig förkylning så har jag haft medelåldersfredag med mamma och pappa. På spåret, skavlan och nyheterna.


RSS 2.0