Vi blir 19, woow!


Grattis till mig och Benji för vi blir 19! Idag ska Benjamin firas supermycket (och jag en liten smula) sen imorgon är det min dag (och kungens och alla valborgsfirarnas!)

Bästa mejlet jag någonsin fått

Du,
har läst din önskelista och vill  smyga in 2 ord på vägen:
läppstift - du ser inte bra ut i ett klarrött läppstift; det är inte din färg, som enligt mitt förmenande går mot svagare färgtoner typ mörkt rosa.
Du riskerar att bli en kombination av Cruella de Ville och fru Köhler. Du är alldeles för ung och snygg för att dra åt det hållet.
nagellack: samma.; alla färger du vill ha, blir missklädsamma på just dig, tycker jag.
Varning alltså från en farmor som må vara litet gammeldax, men som vill väl.
Självklart gör du vad du vill men jag är säker på att en stylist hade avrått från färgschemat.
Puss från en som älskar dig och vill ditt bästa
Farmor

Påsklovet

Det har hänt så otroligt mycket det här lovet att jag inte haft tid att sitta vid datorn. Crazy. Stackars bloggen.

Det här lovet har bestått av spyxrep (5 dagar! omg!) snack om spyxrep (stackars alla jag känner), picnicar, jobb (servitrisjobb, fixat fika på området, passat barn), middagar, häng i parken, fina luncher i solen, popfest, häng med fina vänner, öl och vindrickande, släktmiddagar, skratt, gråt och allt där emellan.

Idag var jag och hämtade kokböckerna, de är superfina. Nu ska jag snart iväg på släktpartaj. Sol och rosévin, det gillas.

.

Vad fan håller jag på med?

Jag och min klarre ♥♥♥♥♥

Jag gillar känslan av att komma hem från ett rep. Riktigt trött i och torr om läpparna. Ta på lipsyl på sina stackars röda läppar. Undra om det är så bra det känns att komma hem från en träning? hellre klarrenörd än sportnörd i alla fall. För en gångs skull är jag och min klarinett vänner. ♥




love hurts

Förresten är jag lite sur på kärleken. Inget är knasigt mellan mig och Jontis, det är hur fint som helst (♥!).  Men jag är sur på vad kärleken gör med mina vänner. De blir så olyckliga. Det är inte så det ska vara. Sluta upp med det kärleken, jag gillar inte när mina vänner är ledsna.

Emil ♥♥



Emil Jensen var hur fint som helst igår. Vi satt på första raden och jag blev Emil-frälst, igen! Han är så fin trots sin lilla My-toffs. Jag upphörs aldrig att förvånas av hur emil-galen man blir efter att ha sett honom. Ska nog bara lyssna på honom idag. mums!

nämen tjo

Gårdagens sämsta: Att en sten blåste ner från taket på spyken och träffade mig i huvudet, pexet och att jag terroriserade alla i kokboksgruppen med 17 sms tills de slutade svara

Gårdagens bästa: Knäckebröd fika med Anna och Lovisa, Smålands, rasmus band, hojfen, dansen, att johannas lärarkandidat från högstadiet raggade på henne och rasmus inställning under kvällen (hela livet) "om jag är berusad är jag nykter, är jag full så är jag full"

Jag har precis haft EHL ensam med Anette och Johan och nu är det psykologi med 7 av 24 möjliga personer. fet fredag. eheheh.

Nörderi med filosofi B

Filosofi. Ändå logiskt. Om mandy pluggar filosofi till provet får hon MVG. Mandy får inte MVG på provet. Alltså har hon inte pluggat.

P = Mandy pluggar filosofi
Q = Mandy får MVG

(1) P -> Q
(2) ¬ Q
_________
(3) ¬ P

Jag har fått reda på att man läser vetenskapsteori på universitetet och att de anses som allmänbildning. Kanske vettigt att försöka lite mer.



Såhär på kvällskvisten

Idag var en bra dag. Jag vaknade upp med en fin kille i min säng. Tjänade 130 kr på att sopa lite grus. Övningskörde utan att få motorstopp, växlade till tvåan och vågade gasa (!!) "skräckblandad avsky" som pappa kallade det.

Känns lite sorgligt att det är min sista LSB-konsert i stadshallen på tisdag. Skräckblandad sorg med vissa inslag av glädje skulle jag kalla det.



solig lördag

Hittade motivationen till att plugga en lördag genom att snegla mot studenmössan varje gång jag ville gå in på facebook istället för att skriva psykologi. Samt genom att tänka " alla som sitter och skriver högskoleprovet nu har det mycket jävligare" (heheheheh). Så nu har jag snart 6 sidor psykologi och stressen är nästan borta. Sol har vi också, herregud allt på en gång. Nu ska jag bara öva lite klarre och läsa igenom filosofin också, sen ska jag sluta vara duktig och njuta av resten av lördagen. Livet är ändå fint.

It’s Friday, Friday Gotta get down on Friday Everybody’s lookin’ forward to the weekend, weekend




Lisa fyllde 19, det firades med tjejmiddag på italia. Vi drack "husets vita" och Lisa fick provsmaka. Vuxenpoäng på det! Sen blev det såklart spisen, inte så mycket vuxenpoäng på det, men vad fan hon fyller 19 inte 59. Trevlig kväll!

RSS 2.0