KOLLA ELIN JAG SKRIVER INTE OM BK

Eftersom jag inte får skriva mer om min arbetsplats här (eftersom en viss Elin blir arg) så har jag inte så mycket att säga. Jag fikade 6 gånger idag. Träffade 3 vänner jag inte sett på länge (och några som jag brukar träffa, fniss fniss) och köpte vinterns finaste stickade tröja.

Nu ska jag se ett halvt avsnitt true blood, för jag borde egenltigen sova.
Godnazi

MUMS

Veckans konstigaste:
Telefonsamtalen med min chef angående bks facebookgrupp som varade till klockan 12 på natten (tills jag råkade klicka honom)
Spontant öldrickande med en från jobbet som råkade gå förbi mig just när jag slutade (lyckades få med spontanöldrickaren nr1, johanna också och fick mycket inside information om bk)
Att det nästan inte var någon som kom och åt burgare igår, fast det var fredag och lönehelg och att folk var ovanligt trevliga "ha en bra kväll", "hoppas det inte blir för mycket att göra", "du är så gullig".

Veckans bästa:
Lunch på alfredos med Olivia MUMS
Fika på Espresso house med Gerda MUMS
Vaniljhjärta i namnsdagspresent MUMS
Scones med Lovisa MUMS (varför har jag 4 punkter som handlar bara om mat? tjockis)
Fina inköp på Humana
Att Johanna fått mig att börja titta på true blood. SÅ BRA!
Lördagshänget med Olivia och Lisa som sätter igång snart

Lördagkväll



Istället för att ladda upp inför utekväll dansar jag till the drums och laddar in inför jobbkväll. Det måste vara såhär unibrow tror att alla peppar inför jobb. Han borde vara stolt över mig. Nästa lördag är jag i alla fall ledig haha.

Just nu.

Växlar mellan att vara äckligt glad och att vara jobbigt ledsen och lyssna på Kent.

En ny vecka i Lund.

Kass just nu:
* Ska på begravning imorgon
* Ska på utvecklingssamtal på BK på onsdag (trodde man slapp den skiten efter skolan men nej.... 30 minuter ensam i ett rum med unibrow. WOOP)
* Måste övningsköra idag. WÄ. Och massa andra dagar.
* Ska jobba en dag på hela veckan. 13 timmar på ett dygn.

Bra just nu:
* Jonatan kommer hit i veckan (!!!!!) oklart när, men han kommer i alla fall!
* Jag är jätteledig idag och alla andra dagar förutom lördag.
* Ska laga raggmunkar idag. MUMS
* Det är vantväder ute - och jag har snygga vantar.

fredag

Vaknade 07.40 i morse av att Kent ringde mig från torget. Tydligen skulle jag ha jobbat idag. Hoppsan, ingen aning om. Kan inte ens jobba eftersom jag har 8 timmar på BK ikväll. Dåligt samvete. Han slår till med "jaha kommer du 06.30 imorgon istället då". Grattis mandy 4 timmars sömn i natt innan nästa jobb. och jag har inte ens ett mål med det här - vad fan ska allt leda till? Vem vill åka iväg med mig? jag blir galen.

Oslo, du som har stulit fina människor från mig



Hade inte bangat åka tillbaka snart snart snart.

Kanelbullens dag

Hoppas vi fortsätter med den här traditionen så länge det bara går. Jag menar, det funkar ju över skype också.

På bussen från Oslo

Finns inget bättre väder att åka buss i än ösregn. Riktigt mysigt. Fick finaste förvälet av Jonatan och Elin och Lovva som vinkade av mig. Hon som satt bredvid mig såg nästan avundsjuk ut. Bara sådär 4,5 timmar kvar nu.

Oslo calling!

Sitter i Jonatans och Tobbes lägenhet och chillar med en fin kopp te. Har haft fina dagar i Oslo. Varit i en kuk-park (formad som en kuk, nakna män runt hela osv.), gått runt så sjukt mycket, varit på taket på opera-huset, varit i hamnen, varit i Lovvas och Elins lägenhet, träffat Anna och Maria. Det är svenskar överallt, tiggare överallt, folk som leker statyer överallt, carlings överallt. Nästan alla affärer är precis samma som i Sverige. Hade det inte varit för att de pratade så roligt och hade två röda gubbar vid sina övergångsställen så skulle man nästan kunna tro att vi var i Sverige. Nästan. Vi köpte svindyrt rosévin idag, så ikväll blir det kyckling och rosévin. Fin fredagkväll (och jag ska inte upp kl. 6 imorgon woooohooo!) nu måste jag resa mig för Jonatan ska möblera om.

oslooslooslo



Mamma slängde Jonatans tandborste igår. Sorgligt. Lika bra att jag åker dit. Vänta det ska jag ju! På onsdag. woop woop! packar lite nu. Låter inte som om de har någon vettig mat så jag tar med mig en massa gott. De får ju inte inte svälta de små pågarna.

Sista jobbdagen på nästan en vecka imorgon, och kanelbullensdag. Kan det bli bättre? tror nästan inte det. (förutom att jag ska övningsköra på körskola, fyfan jag kommer dö eller döda någon. )

Veckan som gått upp och ner.

Måndag: Var superglad efter norgebiljetter och lunch med Lisa. Känner mig oövervinnerlig.

Tisdag: Går till BK, glad och pigg. Blir tillsagd av unibrow att jag är för långsam. "det här jobbet passar inte alla, vissa kanske passar bättre vid ett skrivbordsjobb". Han tycker jag ska bli snabbare annars måste jag gå ner i timmar. Är arg resten av kvällen. Min spontana tanke är - fuck det här jag flyttar till Norge. Har lite livskris, var ska jag jobba? Har krisfika med Johanna på ariman, det får mig att chilla lite. Inser att det är bra att stanna i sverige, jobba fixa körkort och sen åka iväg. Gärna till England.

Onsdag: Går till BK och kickar rumpa. Springer i alla fall rumpan av mig. Tänker ändå att jag måste söka nya jobb. Men kanske inte åka iväg till Norge huxflux.

Torsdag: Underbar ledig dag. Chillar med sex and the city, god mat, spontant kakbak med Elin,  skype och avslutar dagen med att gå till Fridas jobb och kränga glass. Glömmer helt jobbsökandet. Övertalar Jonatan att han ska flytta till England med mig. Googlad mycket om engelska städer.

Fredag: Jobbar på torget. Övningskör och växlar för första gången i mitt liv. Käkar pizza och spelar spel hos Olivia. Lägger mig halv 11, stendöd.

Lördag: Jobbar på torget. Tvingar mamma att köpa inlaggd ingefära. Äter lunch hos farmor som bjuder mig på vin mitt på dagen. Fikar i botan med Lovisa som också vill till England och funderat på exakt samma stad. Creepy. Käkar tacos hos Frida och åker sen till Lunds mest mobbade nation där det är pop-kväll. Dansar rumpan av mig och dricker goda drinkar och goda shots.

Nu är det söndag. Dags att ta tag i livet eller nåt? haha.

jag älskar min alldeles för dyra nya kamera


RSS 2.0