Jag har ingen sunday-blues alls!

Har stängt in mig i Johns rum och tittar på Beck efter en hektisk men trevlig helg. "Drink"-kväll hos Benjamin (hmm ta allt vi har och häller i ett glas, peppar vodka och tomat = tomatsoppa osv.), fika hos Sanna och "the social network" med lite släkt och en liten pojkvän (se den! se den!)

Jag precis skulle byta kanal genom att trycka på tvn med foten (fjärkontrollen funkar inte) och välte precis ner en del av en lampa på foten. Jag tror jag har brutit något ben eller något. Lathet straffar sig.

höstlov höstlov höstlov FFS!

Någon gång vid nio igår lyckades jag efter många om och men lämna in min svenskatrams, förhoppningsvis i rätt format och förhoppningsvis inte med alltför dålig svenska. Sen ville jag bara dränka mina sorger (vänta, jag har ju inga det är lov!!!!) i vin och dans! Efter förpeppande hos Fia drog vi till hipp i Malmö och dansade som bara den åt helt rätt musik (typ "du är så yeah yeah wow wow") Tack vare att fia och hennes syster är Stockholmare lyckades vi komma in gratis och utan medlemskort (jag lovar vakten har säkert läst blondinbellas blogg och har sett att fia har träffat henne eller nåt, fniss)

Åh jag känner på mig att det här lovet kommer bli hur bra som helst, bara roliga saker inplanerade. Som att gå till citygross och köpa hårfärg till Benjamin om 45 minuter.

Lika popig som ett överpoppat popcorn

Istället för att plugga till provet imrgon eller skriva på svenskan så känns det ganska mycket roligare att kolla på bilder och texter från min bilddagbok. Jag skäms en del. Vad är grejen med att jag alltid hade en stor klämma i håret, envisades med att ha diverse barnhalsband och armband, överanvände smileys som ^^ :/ och :P och absolut inte kunde stava? och la ut helt totalt meningslösa bilder (fast å andra sidan vad har ändrats, hur meningsfullt är det här inlägget på en skala?) Jag ville bara säga att.... eh det är tur att man förändras eller något. Det hemska är att jag är mig själv rätt lik ändå...

1 prov, en inlämning, 3 timmars klarinett och orkesterspelande till lovet. woho!



Tisdagstrams


(jag och pappa längst upp till höger)

Jag var så mycket coolare när jag var liten. Gick på skivbutiksöppningar och sånt med min fräcka pappa. Nu är jag mycket mesigare och allt är så mycket svårare. Jag är ett fucktard.

Darling

Jag hatar känslan när man stör sig på hur någon beter sig och sen inser att man gör precis likadant själv. Det är inte vettigt.

Veckan har varit najs förutom eftersom jag skjutit upp allt plugg pga brist på ork, viktiga telefonsamtal, middagar med mammasen och pappsen i Malmlö och magic numbers i Malmö (som för övrigt var riktigt bra och underhållande, särskilt när Romeo skulle sjunga Håkan Hellström låtar :)) Nu ska jag titta på orkesterkonsert med mina orkerstervänner (nördighet är bra för en!)

Disco på en måndag



Bilden är så fin. Så här borde ens livssyn se ut! Trots att något är grått och tråkigt borde man kunna göra det glittrande och fint. Borde funka med allt. Så ska jag försöka tänka nu när jag skriver klart engelskainläminingen om dödshjälp och försöker att inte tänka dumma tankar.

(Förresten så vann Ulla inte mot mig, woho!)

Killen var ollad och helt sallad

Tänkte jag skulle beskriva gårdagens något konstiga kväll då jag var ute och drack öl med jojsan och lejsa. Vi började på fellini och drog sedan vidare till botulfs där vi efter någon timme blev inbjudna att sitta med två hårdrockare. Som de trevliga flickor vi är så tackade vi såklart ja till lite snackande. Efter en stund uppstod det en pinsam situation när ingen av oss visste vilka bandet "Noice" var förnågra när den ena av dem tydligen var "den nya sångaren i bandet". Killen (som har varit med i diverse band, och dokusåpor som baren och fame factory och är 36 år) påstod att det var han som år 2000 myntade uttrycket "ollad" och att det var han som fått Magnus Uggla att använda uttrycket att någon är helt "sallad" (som uggla felanvände om en spelning på skansen och därför fick en utskällning av killen (märk väl sallad kan bara användas om en person och inte en situation)) Killen försökte även bevisa att bandet var känt genom att sjunga låtar och fråga folk runtomkring om de kände till "Noice", de som gjorde var inte särskilt imponerade. Men tydligen konkurrerade de med gyllene tider på sin tid. Olla-killen påsod även att om man tittar in i någons ögon mer än 2 minuter så faller man för personen och om personen redan fallit för någon annan är man otrogen när man gör det.  Han frågade även: "Om jag flyttar din stol närmare så här är det då meningen att vi ska börja smeka varandras lår", "eh neej!". Han lyckades även klämma ur sig (trots att han inte skulle) att han tjände 300 000 i månaden och därför kunde bjuda på öl. Men när Johanna ("Det finns en anledning att jag bara kommer ihåg ditt namn Johanna") visade sig vara upptagen gav han och vännen upp och gick.

Senare mötte jag och Johanna upp Zeus från spyxfesten och det blev en långgångfärd genom Lund eftersom Zeus frös i sitt lakan och visade sig känna alla vi gick förbi. Det var en konstig kväll. Folk var helt sallad.

Analys

Pappa kommer in rummet, stannar upp några sekunder i dörröppningen.
Jag: Vad var det för konstig min?
Pappa: Försöker med hjälp av musiken avgöra hur det gick på matteprovet idag. hmm... lite halvledsen indiepop. Alltså helt okej?
Jag: Ja, det är i alla fall inte kent.
Pappa: Nej för då hade det gått katastrofalt dåligt.

Nu ska jag chilla som fan efter värsta plugghelgen någonsin. puss på det.






Ulla, you will never win.

Mitt liv delas just nu in i olika tidsåldrar f.mp. och e.mp. (före och efter matteprovet, ungefär som före och efter kristus haha) och under den här tiden f.mp. har jag aldrig i hela mitt liv räknat så mycket matte som de senaste dagarna. Lovisa och Frida kom hit vid 1 och de gick nyss (!!!) Min hjärna klarar inte mer, och det värsta är att det känns verkligen inte alls som jag kan något. Men jag kämpar vidare för jag vägrar låta Ulla vinna. Jag längtar till tiden e.mp.

Fin höst.


(favoritbilden från KB i fredags!)

Jag måste säga att jag faktiktiskt inte tycker att det är så tokigt med höst just nu. Därför ska ni få en lista på varför hösten är fin:
Fina färger på löven
Fina fäger på kinderna
Fina färger på halsdukar och mössor
Fina höstkläder (man får använa svart utan att skämmas)
Fint och mysigt när det är mörkt
Fina fikor i höstmörkret
Fina sammetleggings får användas igen
Fina filmkväller med fina filurer.


Eva, jag minns - gör du?


I'm forever lost

Trevlig kväll igår trots att den var lite förvirrande! Först var det häng och förfestande i Dalby hos Ida och sen bar det av till Malmö och KB. Somnade någon gång vid halv 5 då pappa kom hem efter att han hade varit och "krökat" hos sin bror. Inte vettigt. Därför blev det inget ikea heller :( fan då. Men istället hittade jag 110 euro som låg i ett fint rosa kuvert i mitt rum. Pragresan är räddad! Vem har sagt att man inte blir lycklig av pengar? Nu ska jag dra till Jonatans släktkalas, jepps. ha en fet lördag :)

RSS 2.0