weeoooo!

Efter världens sämta helg kommer världens bästa måndag. Pratade med Jonatan och saknade honom en massa så jag ringde min chef på torget och gjorde så att jag är ledig nästa lördag. Pang! Norgebiljett bokad till nästa onsdag! Åt världens godaste lunch med Lisa på graffiti och så hade vi studentleg. Pang! te på köpet! Åkte ut  till media markt med pappa och köpte världens finaste kamera. Pang! imorgon ska ni få se bilder. Pannkakor till middag. Pang! En glad mandy.

Trött tjej.

Ångestdag. Idag hatar jag mina jobb. Min livsstil. Mitt hår. Min jävla piercing som växer igen. All min musik. Att jag ska jobba ikväll. Att jag inte får tag på Jonatan. Att jag mejlbombat Jonatan. Att vi inte har något gått bröd hemma. Att telefonförsäljare ringer hela tiden. Att allting egentligen är så jäkla bra och jag bara är otacksam och vresig tjej.

sånt här borde man inte skriva om på internet, jag vet.

Hatar när folk snackar om sånt här på internet egentligen. Men jag måste skriva av mig. Kan inte hjälpa det. Fick reda på igår att en person som jag har känt sedan jag varit åtta år, och gått i samma klass med i 7 år har begått självmord. Hoppat från sitt fönster. Helt ofattbart att någon jag känner, någon som varit min vän, någon jag umgåts med, som jag har träffat varje dag i 7 år inte finns mer. Jag var bland de första att få reda på det och därför har jag behövt ringa och berätta för andra. Att höra chocken hos ens vänner är hemskt.

Måndag

Den finns ingen bättre känsla än att sova nyduschad i nytvättade lakan. Särskilt inte när man jobbat 15 timmar dygnet innan. Att sen vakna och äta det nybakade favoritbrödet och dricka rabarber grädd-te samtidigt som man ser på skins är inte helt fel det heller. Bara så ni vet.

När alla andra går till jobbet har jag det som bäst

Jag har klagat ganska mycket på att jag alltid jobbar lördagar och aldrig kan ha normala helger och sådant. Men, när man är helt ledig en onsdag så är det ändå väldigt najs! Mamma och pappa gick till jobbet, John till skolan. Jag sov 2 timmar till. Frukost med melon och te framför sex and the city. Det regnar skitmycket ute. Funderar på att snart ta en varmchoklad och se en film eller något. Kanske efter jag haft skypedate med Jontis. Ikväll blir det oslipat på babel. Onsdag är den nya lördagen.

Söndag utan blues

Precis när löven börjat falla och jag accepterat hösten, okejdå nu kommer den väl - då blev det sommar igen! Över 20 grader varmt och sol. Bara helt plötsligt sådär. Därför firade jag min första lediga dag på länge först med kaffe med Maj (i åska och ösregn) sen med promenad i värmen, morotskaka och äppelte med Lovisa. Nu blir det rosévin och grillning. Förresten har jag gå ut och dansa-abstinens och öl-abstinens och vin-abstinens. Någon som vill rädda mig innan det är försent?

Farväl

Jonatan åkte till Oslo idag. Jag saknar honom redan. Sitter i tröjan han gav mig i födelsedagspresent och med halsbandet jag fick i förväl-gåva. Det här kommer nog inte bli lätt, men det får gå.

RSS 2.0