Helgen va trevlans!

Det har varit en väldigt fin helg, faktiskt. Och om man bortser från skolarbete kommer nästa vecka nästan bli ännu finare! :D
I fredags var det fest i Dalby, med pool. Det va kul faktiskt. Men jag lyckades på något sätt få en smäll över munnen så min tandställning mosade min läpp. Vaknade därför upp med en mindre fin fläskläpp i lördags!

Men i tron om att den nog skulle försvinna efter en stund stack jag och fikade med Emma, Annie, Klara och Ida. Typ 2 och en halv timmes snackande och massa mys. Bestämde med Annie och Emma att åka till Annies sommarstuga i sommar (ännu fler planer nu, but i like it !:D) ska verkligen bli skitkul!

Vid 4 tiden cyklade jag iväg med en rabarberpaj och fina raggsockor till Johanna. Sådär en 8 timmar senare efter  grillmat och pastasallad, banan med choklad , marshmallows (som jag fick i hela ansiktet + håret!) paj, 6 liter cider (hmm inte bara jag, bör jag nämna att jag gick på toa 5 gånger?) och lite te. Efter tramsande och en hel del seriöst snack trampade jag hemmåt igen fortfarande med fläskläpp. Men nöjd efter en trevlig dag och en trevligt kväll!

Puss på det! :*

Japp

Japp
Japp
Nu är spanskaproven över, sjukt svårt.  Inga pauser och knappt någon tid. Men äh, antar att det var samma för alla. Men ja spanska är inte kul längre. En gång i tiden var det mitt favvo ämne! Vad var det för fel på mig?!

Skulle egentligen sett  "spring awakening" med mammi idag, men huvudrollsinnehavaren hade influensa. Trams. Nej okej inte trams, man bör nog inte sjunga med feber. Men synd i alla fall. Men en sväng på nova hann vi (uuuh jag ogillar nova något enormt!) och nu har jag äntligen köpt mina födelsedagssandaler. Najs bajs.

och igår spelade in en till låt  (med Annie och Emma) , den var mycket roligare att spela in och blev mycket bättre också eftersom vi slapp klicket! Det var riktigt roligt, massa fikande och tjaffsande och spelane (!)  Jag är nöjd faktiskt! :) (fast jag har inte låten ännu!) Åh hoppas den blev så bra som det kändes!


Emmas bild!

Japp
Japp
Nu ska jag nog se lite sex and the city. Är fortfarande på första säsongen så jag ligger aningens efter.
Ha en bra kväll :)

Panik är överskattat?

Jag är super rädd och nervös inför:
  •  Nationella provet i matte imorgon
  • Spela in låten imorgon!!!
  • Spanska wannabe nationella (prata på spanska, skriva på spanska!!!)
  • Alla betygssnack
  • Att inte hinna klart geografin
Sen när blev jag så här rädd och nervig? Inte bra, nu får jag skärpa mig. Det ordnar sig, det gör det alltid!
Förretsen har jag nu köpt hultsfredbiljett (och bussbiljett!) känner mig nööööjd (tips när du ska övertala föräldrar, satsa på den svagaste av dem (hahah!) och ge aldrig upp! :D)

Nu ska jag inte vara nervös och chilla lite!
PUSS
(och lycka till alla som har prov!)

Belgien!

hm, en snabb genomgång av Belgienresan med LSB kommer nog utelämna en del dock!

Torsdag - vi gick upp klockan 4 på morgonen, åkte buss i typ 13 timmar och sen upptäckte vi att vi hade hamnat i världens sötaste små stugor i Belgien!

Fredag - Vi och en tyskorkester (som blev diskad!) spelade upp för juryn, nästan ingen publik vilket gjorde det aningens läskigt, vi fick se världens bästa orkester någonsin - japans! De övar 4 timmar om dagen, spelade allt utantill och rörde sig exakt lika dant. Herregud jag satt med munnen öppen! Efter det blev det öppningsparad genom Neerpelts gator. I väntan på att få gå bjöd vi på en liten konsert/övning, en av de roligaste sakerna! Alla älskade ABBA och ville spela med! :D Sen marscherade vi genom staden tills vi kom till "stadion" där det var ett öppningsspektakel (påminde lite om eurovisiongalan fast i mindre form och med mer ABBA musik!) Vi fick reda på att vi fick 79 poäng alltså ett andrapris (1 poäng från första! :/)

Lördag - Spelade bästa konserten på länge. Herregud vi ägde. Vi spelade med en Beligisk orkester på en betalkonsert (de hade valt oss!) och vi gav igen för gårdagen. Um kul var det, fast varmt! Efter det blev det dans i 92-killarnas stuga.

Söndag - Spelade en väldigt konstig fika konsert, skulle supporta den belgiska orkestern när de tävlade (pga att alla var uppe ganska sent på kvällen somnade halva orkestern under konserten!) Vi var med på avslutningsparaden och folk pekade på våra ben och såg imponerade ut när vi gick förbi (haha alla gick i takt så det är inte så att vi har otroligt snygga ben eller så XD)  vi hade sen 3 minuter på oss i bussen att byta kläder! Alla slängde av sig sina kläder, herregud det måste ha varit en syn! Sen var det avslutningsparty, sjukaste på länge. Men riktigt kul! :D

Måndag - Powerstädning och sen typ 14 timmar i buss (eller ja inte i buss hela tiden, ledarna shoppade på bordershop i typ 40 minuter också och färja och annat trams!)

Snart kommer min släkt för att fira mig, ska äntligen få träffa min kusin igen efter mer än 2 månader :D
PUSS!

Trams är något vi behöver och inte något att fnysa över!

Kom hem från Beligen igår, har haft det riktigt bra. Mycket mycket roligare än jag trodde det skulle vara. Kommer troligen berätta lite mer sen och lägga upp några bilder, vi får se!

Jag har finaste vännerna! De firade mig med chokladkladd med frukt och kokostoppar (kokos-sörja?)Fick finaste trams-kortet från Lisa (trams citat över HELA !:D) och silverörhängen och en marimekko mugg och sen goda klubbor av Benjamin. Åh, ni är alla bästigast ska ni veta :)

Jag och Anton kom på det bästa ämnet att skriva om på geografin: TRAMS!
Utbredning, hur jorden påverkar så att man tramsar, hur trams gör att man flyttar,  hur trams påverkar människors relationer och så vidare. Erkänn att det är bäst, vi får in både samhäll och naturkunskap!

Åh jag tror de är dags att jag går och lägger mig, haha.
Godnatt :*

(jag tycker inte om att det står -6 dagar till min födelsedag men jag vill inte ta bort det, snyft!)

RSS 2.0