Julafton

Äntligen julafton!! Åh tycker fortfarande att det är bästa dagen på året! Blir så barnsligt glad! Tack och lov stängde vi 6 timmar tidigare än vad vi skulle ikväll så nu får jag äntligen sova! Imorgon får jag äntligen träffa jonatan också iiiiih! God jul på er!


Söndag - vilodag?

Jag är bara så trött så trött! Vill bara ta det lugnt och jobba normala arbetstider men icke.... Åh vill ha lördag nu!!!


Pajpajpaj

Idag efter torgjobbet var jag inne på dronken och köpte paj! Där träffade jag en av stammisarna som direkt kände igen mig. ' hej hur är läget? Jobbar du här? (tänkte lite) nej du jobbar väl där borta på bk (kollar konstigt på mig en stund' vet inte om det mest pinsamma är att jag bara hänger på sådana ställen eller det faktum att han är stammis på alla sånna ställen.


Snälla tomten

Idag har varit en sån där underbart fin juldag :) var på spykens lucia och såg John och de andra sjunga. Sjukt fint, men kände mig lite mobbad. Sen gick jag hem till farmor och farfar och åt lussebullar. Övningskörde med Niklas som pratade om julgranar. Handlade alla julklappar förutom 2 med Lisa och Lovisa. Kom hem drack julte och såg julkalendern! Man kan ana ett tema :)


Gaaaaaaaa

Har paus från torget! Har aldrig frusit såhär förut! Tror mina tår förfryser! Vad har jag gjort för att förtjäna det här? Stort fml ögonblick!!


Jul i Oslo

Haft 3 fina dagar i Oslo! Första kvällen var det julmys hos Elin och lovva i deras underbart fina lägenhet! Glögg, lussebullar, pepparkakor, julmusik, julkortsfixande, pepparkakshus fixande och sånt mysigt! Och på vägen hem snöade det! Annars har jag hängt med Anna i hennes lägenhet och kollat in hennes jobb, jag och Jonatan har käkat sjukt god sushi och hamburgare. Mm lyx! Idag har jag sagt hejdå till jonatan innan hans jobb och hängt med lovva! :) lite med Elin också ( kollade in hennes snobbjobb) är på never ending bussresa hem från fina Oslo!


Oslo ikväll!

Just nu: dunsockor, glöggte och she & him julskivan! Och lite packning.

Ikväll: Oslo!

>


Mumz!

Glöggte och true blood på min lediga dag, det tycker jag är bra! Dessutom fick jag köra både till och från körskolan idag! Ett mindre mirakel! Äh ska nog ta och sova middag nu.


RSS 2.0