tss



det här kommer bli en bra vecka (i alla fall slutet) tjohejs.

supermandy.

Jag är lite stolt över hur mycket jag har lyckats med idag, jag är verkligen supermandy. Började dagen med en tur på ungdomsmottagningen (som är det värsta stället jag vet) där tanten påstod att jag och Johanna drack alkohol alltför ofta ("det kan inte bara hända... det måste finnas någon aledning"), berättade för mig hur jag skulle ta reda på vad jag är allergisk mot, berättade för oss att vi har haft förhållande väldigt länge (med en bister min) och sa att jag skulle fråga min partner om han tycker jag är agressiv. vettigt. Förutom det har jag mejlat Annies mamma och planerat hur min balklänning ska se ut, har betalt min örebro-biljett, överfört pengar till prag-resan, lagat omelett, räknat matte, spelat klarinett, bokat klipptid, skaffat barnvaksjobb till imorgon och varit på inför-barnvaktning-middag och mejlat om hanledningstid. puh. Bör kanske nämnas att jag inte var i skolan eftersom förkylningen gjorde att jag inte hann plugga in pyskologin till provet, men ändå.

Klipp dig och skaffa dig ett jobb

Efter att ha läst mitt klago-inlägg igår var kanske er spontana reaktion "klipp dig och skaffa dig ett jobb bruden". Så jag tänkte...varför inte?

Imorgon ska jag på middag hos familjen som jag ska börja jobba hos! En gång i veckan ska jag hämta ett litet barn på dagis och vara med henne i sådär 3 timmar och få betalt. Jag får till och med betalt för att gå middag hos dem imorgon ("vi vill ju att det ska löna sig för dig"). Enda nackdelen är att hon har blöja. Men hur svårt kan det vara? lite bajs har väl ingen dött av? Imorgon tänker jag ringa frisören också så att jag riktigt skärper mig. Det här känns riktigt bra.

läs inte det här inlägget om du tycker jag klagar mycket

Försöker börja skriva på svenskainlämningen, men det går verkligen trögt. Känner inte peppen inför provet på måndag heller. p-p-p-p-p-alla. Jag känner mig ful och äcklig idag. Min näsa är torr som en torrboll efter förkylningen, mina läppar är torra som fan, jag har mensvärk, mitt hår är fult och oklippt. Vad mer? Just det, jag är sjuk. Dessutom är mina allergitabletter slut, snart kommer det börja klia överallt. Hmmm något mer jag kan klaga på när jag är i farten? Just det, Jonatan är också sjuk så jag får inte träffa honom. Den här helgen var ju...bra....



Jag tycker om er mina små gnagare.

fan ta drömmarna

Jag ångrar nästan att jag jublade över att jag började 10 fyra dagar i veckan nu med det nya schemat. Det är ju skönt att sova, men att jag sover lite längre gör att jag minns mina drömmar (vilket jag aldrig gjorde förr.) Det är ett helvete. Drömmarna ger mig sjukt mycket ångest. Och jag förstår inte varför jag drömmer sånt trams som jag inte tänker alls på när jag är vaken. blä. ångest ångest ångest.

Hanbolls-VM

Kom nyss hem efter sista spelningen med LSB på handbolls VM i Lund och bestämde mig för att göra en liten lista som beskriver den här upplevelsen.

Bästa:
*Alla fulla kroater och pollacker som dansade och sjöng när vi spelade
*Killen från polen som kom 3 timmar innan sin match och däckade 20 minuter innan matchen skulle börja
*Pollackerna som skulle posa med dansarna, med orkestern och med snygga brudar i orkestern
*När min dirigent säger " skit i om det ska vara starkt eller svagt ta i allt vad ni har hela tiden" (antagligen mycket pga att handbollsdårarna från kroatien hade med sig egen hejaklacks-musik i cd-spelare)
* Killen från polen som gömde sig bland orkestern och ställde sig och såg Sveriges match utan att vakterna såg det
* Att vi hade snygga tröjor, och slapp de smurfblå

Sämsta:
* Att det tog upp typ hela helgen (kl. 16.30 till typ 22.00)
* Att världens största handboll skulle stå på handbollsplanen och att vi därför inte fick göra uppställnigen vi övat på i 4 veckor
* Att vi bara hade ca 10 noter med oss och därför fick spela om alla 470843 gånger
* Att alla matcher förutom Polen - Slovakien var....dåliga. (typ brasilien - barhain )
* Att det typ inte var någon där för alla var och såg Sverige-matcherna

hej bloggen jag har inte glömt dig

Jag har nog inte uppdaterat här på ett tag... I torsdags var maj här och då lagade vi smoothies till kokboken (det såg ut ungefär såhär :)) Om 33 minuter kommer kokboksgruppen hit för vi ska rediera recept och bilder. Så det är nog bäst om jag klär på mig och sätter på lite te nu. tjingeling.


Lördagstrams

Det här kommer bli ett osammanhängande blogginlägg men jag vill bara skriva av mig lite. Det tog mig typ 5 minuter att komma in på bloggen innan jag insåga att jag skrivit"ebra" två gånger i min mejladress när jag försökte logga in. Smart.... Mina spela och drinkvänliga vänner lämnde precis mig och här sitter jag ensam i köket och lyssnar på att klockan tickar och undrar var min bror är... är det okej att smsa och fråga? eller är jag en mamma då? äh skitsamma, vill ju inte att han ska ligga i någon buske någonstans, lika bra att smsa. Nu chattar jag med sanna, hon lindrar min lördags-deppighet lite. det är fint. Men det har ändå varit en fin kväll, riktigt najs faktiskt. Hoppas bara Johns svarar snart.

Glader.

Det var en bra dag idag. Varför vet jag faktiskt inte. Kanske för att jag vakande halv 8 och insåg att jag kunde sova en timme till eller för att jag hade Lars Ahl i religion? Ibland är bra dagar ett mysterium. Det bara är bra helt enkelt. Hoppas imorgon blir en lika bra dag.

:) --> :(

Att stanna hemma hos Jonatan och se Harry Potter och äta våfflor istället för att gå i skolan idag var århundradets bästa idé. Att skjuta upp naturinlämningen till klockan 22 ikväll var århundradets sämsta.

You put a spell on me ♥




Ikväll ska jag ut och äta med världens finaste kille för imorgon har han varit min i ett år. Jag har varit kär i ett år, helt galet men underbart.

UPPRÖRD OCH ARG.

NÅGON JÄVEL HAR KOMMIT PÅ DEN SMARTA IDÉEN MED ATT TA BORT MTV PÅ OMRÅDET!!!!! numera krävs det kabeltv. Jag och John är oerhört upprörda, hur fan ska vi nu kunna kolla på 16 and pregnant och made på eftermiddagarna?! omg.

Lökig lista på saker jag gillar

Att lägga sig i nytvättade lakan när man är nyduschad
Att somna i famnen hos någon man tycker om
Att vakna av ett "Godmorgon"-sms
Att ta på lipsyl när läpparna är torra
Att gå på toa med öppen dörr när ingen är hemma (fniss)
Att ta påsig mascara när man inte haft smink på länge
Att lämna in ett färdigt arbete på it's learning

Godnatt

eva vad fan håller du på med?? Jag försöker undvika facebook och så taggar du mig i 17 bilder helt plötslig. (vilket i och för sig är trevligt.) GAH! får inte gå in....får inte trycka på facebookgenvägen...... AH jag går och lägger mig istället.

Onsdag zzzzzzzzzz

Skolan började lite för snabbt, hux flux och så var vi där! Jag blir så fasligt trött eftersom jag fortfarande är i "lov-läge". Eftersom jag gick upp i morse och pluggade in religionsprovet (bäst planering verkligen....jag var alltför lat på lovet) så tänker jag att jag förtjänar en kväll med Mad men. Mums. Imorgon ska jag bara gå på lektion och ägna resten av dagen åt engelskatexten, på riktigt den här gången. Jag ger mig själv facebookförbud till klockan 21.00 imorgon, herregud.



"går ni till botulfs så går dom till wraphouse så går vi till spisen fast jag vill till myntha"



Igår blev det först sofistikerat vindrickande hos mig, sedan lite mindre sofistikerat öldrickande på spisen. Fyllekameran (som pappa kallar min söta lilla kamera) var såklart med mycket mycket mycket (resultatet finns att beskåda på facebook haha)

Nu tänkte jag ta da buzz till jonatan och störa honom lite. Ska upp klockan 7.30 imorgon för jontis ska på någon himla körlektion. Sen på måndag blir det en sån där riktigt tråkig pluggdag. Då ska jag undvika att sitta här förutom när jag skriver natur och engelska. Det kommer inte gå.

Förändring av dagens planer.

Klassfesten idag blev tråkigt nog inställd och därför tog den här dagen en oväntat vänding. Jag nu iklädd min zebraklänning och försöker lära mig orkesterlåtar utantill. Om en stund ska jag lägga mig och läsa min engelskabok och lyssna på mozart! Shit vad jag är kulturell.

Fast ikväll lär det nog bli öldrickande någonstans. Lite kulturellt det också, om än lite mindre pensionärit.

Lika som bär?



Mamma tycker att jag kommer se ut som ugly betty med glasögon för jag har ju "lika rolig klädstil" eftersom jag går på spyken.

Nyårsafton



Nyår var riktigt trevligt trots att det blev lite splittrat och knasigt! Men en rolig kväll blev det absolut. Först riktigt fin middag hos Olivia, sen en kort visit hos Isac, språngmarsch till lundagård och sen slutade kvällen med Jonatan hos kisstobbe :)

:)

Kollade precis mitt schema för nästa termin! Har aldrig haft ett så bra schema förut! Börjar kl. 10.00 fyra dagar i veckan och slutar kl.2-3 nästan varje dag! och bara en liten liten håla! Det första mamma sa när hon såg det var "bra nu kan du skaffa dig ett extrajobb OCH börja laga mat här hemma". Funderar starkt på det (det förstnämnda i alla fall.) Nu ska jag nog lägga mig och läsa Harry Potter eller ladda in lite bilder eller något annat totalt onödigt :) Ikväll får vi äntligen träffa Indien-Lisa och höra allt om curry och Rajrajraj!

RSS 2.0