Klant

Kul morgon. Kommer till körskolan 07.55 och tror att jag ska har körlektion. Så ska jag inte det. Den börjar tydligen 10.20 och jag börjar jobba 10.30. Fuck my life.

Hår

Jag ser alldeles för prydlig ut i rakt hår! Får sluta upp med det där! Har haft en bra helg med jonatan och hans släkt. Nu ska jag försöka sova så jag är redo att lära mig fickparkera kl. 07.55 i morgon!


Vi sitter i samma bil en silvergrå missil tusen år

Har fått en mindre utskällning idag av min körlärare som är arg på mig för att jag inte vågar ta några egna beslut när kör. Vadfan jag litar ju inte på mig själv i den jäkla bilen! Frågar hellre någon som kan!


Kunder

Nu ska ni få höra lite om mina favoritkunder på mina jobb. Eller i alla fall de mest udda. BK:
- Den 40-åriga kvinnan som köper 2 hamburgare VARJE kväll. När jag lät henne gå före i kön en gång på natten (ingen märkte det) gav hon mig en puss på kinden. "Du är för gullig"

- Gubben som kommer in nästan varje dag och ska ha "3 hamburgare tio". Har lärt mig nu att han även vill ha 3 ketchup till sina hamburgare, han är inte helt lätt att förstå (fick förklara för en annan som jobbar där, där hade hon kunnat stå länge)

- Killen som är där några gånger i veckan som bara köper hamburgare och cola utan is (blev arg på mig en gång när jag råkade lägga i is "du borde veta det") Han kallar även mig habibi och hälsar på mig på stan. - Killen som kommer in och varje gång försöker säga "jag vill ha det vanliga". Det funkar aldrig. Försökte minnas vad det är han vill ha så jag kanske minns tills nästa gång.

- Uteliggarparet, tjejen i rullstol och hennes vän (som tydligen också är i rullstol nu...) Som förr var och handlade mat varje dag. Espresso och glass, eller whopper jr. Alltid en toalettpollett till såklart. Ibland så satt tjejen bara och skrek rakt ut (något läskigt). Man känner på lukten när de kommer. Även om man står i köket.

- Spanjoren som alltid försökte beställa på svenska. "Jag vill ha." .....tysnad "jaa?" "jag vill ha..." Never ending beställningar.

- Två killar som ser ut att vara typ 13 (men är säkert äldre) som köper 5-kronors glassar hela tiden för att få hänga på bk. De brukade sno dippsåser...

Toget:

- Surtanten som börjar sin dag med att äta på donken, sen kommer hon till vårt stånd och klämmer på apelsinerna i 5 minuter. 90% av gångerna hittar hon inte en apelsin som hon vill ha och går vidare. Hon måste vara apelsinexpert. Hur kan inte en enda av apelsinerna vara bra nog?

- Killen som alltid kommer 15 minuter innan vi ska stänga och ska köpa ägg och knudor. Han är helt svartklädd förutom ett väldigt fint rött nagellack. Flott!

- Tanten med kryckor som har bestämt sig för att hon inte klarar av att bära mer än 2 kilo. Man måste därför väga alla hennes väskor och sen välja apelsin så det blir exakt under 2 kilo. Ändå fint.

- Killen som kommer nästan varje dag och köper en banan och ger 6 kr. Det löjliga är att de säkert kostar högst 3.

2 år den 17de det var som 17

Grattis till oss som firar två år idag! bra jobbat fniss fniss!!!

So won't you fall into my arms again, and hold me for the world may end

Igårkväll var konstigt, lite som en dröm. Helt plötsligt var Jonatan hemma igen, drack champagne och åt chinamat i mitt hus. Sjukt fin kväll. Sen halv 6 sätter hans alarm igång för han måste tillbaka till Oslo igen. Tio i 6 pussar jag honom hejdå och går och lägger mig igen. Sen när jag vaknar är han borta. Det känns som om det aldrig hände.

Mmmm gott

Jag åt en död vampyr till lunch idag. (herregud jag tittar för mycket på true blood)


Grinig tjej innan läggdax

Jag hatar torget varför ställer jag upp på sån skit? Klockan ringer om 7 timmar. Sen direkt ut i 0-gradigt väder och lyfta fruktlådor. När allt är klart vid halv 9-tiden efter att ha gjort fel minst 3 gånger så står man och fryser ett tag. Rast! Macka på en bänk med uteliggare , toa på donken ( höjdpunkt). Hahaha ska sluta nu måste sluta vara så bitter


Sämsta och bästa en vanlig torsdag

Dagens bästa:
Jag passade vera idag för första gången på flera månader, men allt var precis som då! Den roliga ungen sa till mig ' du har blivit lite rund om magen, bara lite' sen höll hon upp sina små söta fingrar och visade hur mycket

Jag, mamma och pappa smödrack vin bakom min brors rygg ( mamma har lovat honom att hon ska leva sunt liv och inte dricka vin)

Dagens sämsta:
Jag körde in i en trottoar när jag körde med körskolan idag

Jag har insett hur mycket jag kommer sakna bregott om jag flyttar till England


Hej jag heter Amanda och jag är 19 år och jag är en mes

Saknar den där tiden när man vaknade på morgonen och visste på ett ungefär hur dagen skulle se ut. Man skulle komma sent till lektionen, träffa sina vänner, höra Anette säga "på den", få massa läxor av Rahl, se SG cykla runt med sin lilla hatt, äta äcklig mat, sitta för mycket vid facebook under lektionerna.. ja ni vet vanliga skoldagar. Men nuförtiden så är dagarna aldrig samma (på ont och gott), och lite mer...skrämmande? Jag vet inte om jag ska gå till BK och få höra "du är en av de bästa i kassan" eller bli utskälld nonstop i några timmar. Jag vet inte om jag ska klara svåra vänster-svängar på körskolan eller om det ska vara "Amanda...vilken sida av vägen kör du på nu?". En sak jag vet är att jag är i alla fall om jag jobbar på torget så kommer jag frysa rumpan av mig, och jag kommer göra fel minst en gång. Imorgon är det körlektion och BK, på torsdag ska jag passa Vera för första gången på typ.. ett halvår? och på fredag ska jag till torget första gången på 3 veckor. Jag är lite skraj. Äh vad fan, sluta vara sån mes.

Åh fint!

Har haft en trevlig helg, faktiskt! Emma kom hem från tanzania (wiiiiiiiiiiiiiii) ocj vi hade riktigt mysig och god fika hos maj! Bk stängde 17 istället för 04.00 i fredags det resulterade i tacos och hett vampyrsex med Elin och johännä! Mums på båda! Sen var det lite släktfest och jobb och sånt. Idag blev det power Walk med Lisa på stranden, åh vi är så duktiga! Ska iväg och hyra film nu inför kvällens date med Anna!


humörsvängningar.

Idag vaknade jag upp och hatade världen. Det gick inte att lägga något bra på Wordfeud, vi hade inget gott bröd hemma, mamma tog det kokande vattnet jag skulle ha i mitt te, mitt hår var fult och sen stod min cykel hos Johanna. Jag låg i sängen och grät en stund. Sen ryckte jag upp mig träffade Johanna och Lisa och allt blev bra igen. Det blev till och med en helt okej dag trots allt. 🐒


2012 woowowowowi

Har firat sjukt mysigt nyår på landet med chicas! Lösögonfransar, bubbel, god mat, inte en raket så långt ögat kunde nå! Idag har vi bara legat i soffan och sett juliga kärleksfilmer. Det blev för mycket för vissa efter ett tag!


Nyårslöften: sluta på bk, åka från Lund, börja använda hair donout


RSS 2.0