Nytt från Malta



Är fortfarande på Malta och jobbar på brännan. Det går sådär, kommer inte komma  i närheten av fröknarna soltimmar, Malmlöv och Tedrup. Men då blir de nog glada och jag gillar att glädja andra! nu ska jag dricka corona sen ska vi ut och äta. CIAO.

Mejl från farmor.

"Jag skämdes ögonen ur mig när Eva och kompis skulle flytta in i bl a ditt rum
Sanitär olägenhet är en underdrift. Du borde skämmas att bo i en sådan röra.
Mer än en månad har gått sedan du slutade skolan, så brist på städtid kan inte föreligga.
Ta ett tag när du kommer hem och bär allt du inte behöver till Ugglan eller Erikshjälpen.
Har man tid att köpa Marabou till sina maltesare har man tid att hålla rent omkring sig.
Farmor"

Citat

John: Jag förstår mig inte på det där med mens, det skrämmer mig lite.

En solig dag.

UV index. 11+: "Very High - In addition to the precautions recommended above, it is advised to stay indoors if possible."

Vi läste det här, sen drog vi till stranden. Bättre brun och melanomig än blev och glåmig.

Miljöombyte

Ena dagen är man i hultsfred. Ena dagen är det mycket öl, regn, tonfisk, spela shoreline, tält, riktigt bra musik, munkar, yatzy, kent, rihanna, skoskav, dans, bakishet, 10-kronorshambrurgare, viktväktarsoppa, hiptermänniskor, indiepoppare, fyllevykort, bad i sjön.

Dagen efter är man på Malta och det är 34 grader varmt, 28 i vattnet, man äter riktig mat, har tillgång till dator och blir retad av sin familj igen.

Från den ena dagen till den andra bara sådär.

:D

Jag har alldeles för roligt för att skriva på bloggen. Livet är underbart just nu. Är bara sjukt glad för just nu har jag inga bekymmer. Nästan i alla fall. Vet ni vad som händer imorgon? HULTSFRED!!!! som jag har längtat. Jag är hemma en kväll sen blir det Malta. Nu ringde precis någon som vill ha mig som vikare som städare. Nu blev jag ännu lite gladare Nä nu kan jag inte hänga här mer, nu ska jag köpa alkohol. TJINGELING.

Livet just nu 8/10 på mandyskalan


London

London är så sjukt fint. Jag trivs som satan. Igår var vi i Camden. Det gillades faktiskt. Det var farmor och farfars guldbröllopsfirande idag så vi var i kyrkan de gifte sig i (svenska kyrkan) och fick lite guidad tur och åt kanelbullar. Sen har vi åkt världens finaste båttur med bbq. Riktigt flott party. Och deras vänner och min ingifta släkt har erbjudit mig att bo hos dem när jag vill. Ändå fint (synd att de inte bor i roliga engelska städer.) Och min engelska känns ändå rätt bra, gillar när folk blir impade (de blir väl impade att man kan snacka alls?). Nu ska jag sova för vi har så sjukt mycket shopping och pubbande att ladda upp för inför imorgon.

RSS 2.0