.....

Jag har nog aldrig blivit så mobbad när jag varit sjuk förut. Skulle aldrig ha gjort hål i näsan...


Snörvel

Efter världens bästa vecka i barcelona som kan beskrivas med fyra ord: schtekande, piercings, alkohol, aluminumburks-skålar. Vi kom hem i måndags och efter det har jag yrat runt och träffat lite folk och firat Annie och hunni ha världens finaste midsommarafton. Först hos mormors pojkvän i Falsterbo, sen middag hos mig och den avslutades med ett fint partaj hos Benji. Riktigt roligt.

Den här helgen har dock varit sämst. Jag har varit så förkyld att jag inte ens varit utanför dörren på två dagar och därför kunde jag inte heller följa med på cykelcampingen som jag annars skulle. Så med den packade väskan liggandes på mitt rum har jag spenderat helgen med att snörvla, läsa "PS i love you" och gråta alldeles för mycket, se mad men, spela the sims och varit uttråkad. Hoppas alla andras helger var bättre!





Vamos a Barcelona!



Ångesten har laggt sig lite, ansiktet börjar se lite bättre ut och jag har nästan fattat att det är sommarlov! Jag har insett att jag är absolut sämst i världen på att packa, har kläder så att det räcker i två veckor. Men det är ändå najs. Är inte lika rädd inför Barcelona längre, tror det kommer bli hur fett som helst. Imorgon klockan 4 börjar äventyret, TJOHO! peppen!

*

pallar inte att jag inte får sova eftersom vi ska ha familjemiddag och att jag har ångest som fan just nu. grejt.

Vad har du gjort med ansiktet Amanda?

sommarlov sommarlov sommarlov sommarlov sommarlov sommarlov sommarlov. Skönt, fast egentligen känns det som om det varit sommarlov i några dagar nu. Det har varit en rolig vecka med många studenter och roligheter. Känner bara att jag har skämt ut mig lite för mycket och att jag ser för jävlig ut med två feta sår i ansiktet. Men jag kommer nog över det.

En dusch och lite inför-barcelona-fixande är nog på plats just nu. Sen måste hitta alla saker jag under året har lånat av Annie när hon varit borta som jag ska lämna tillbaka, fy det kommer bli jobbigt att skiljas från sakerna. Men det faktum att hon är hemma i Sverige är ju desto najsigare :D

Ja jävla.

Jag skämms över mitt tal och har panik över att det ska hållas imorgon och jag orkar inte ens börja på språkhistorian. Men efter morgondagen börjar allt det roliga. Mycket studentfestande och få lektioner. Och snart är det Barcelona också som kommer bli så jävla roligt men jag är också så jävla nervös över det. Ja jävla.

Lite bilder från förra veckan kommer här.

det är söndag and you know it

KOLLA LISA ETT INLÄGG!
Gårdagens festande på AF blev faktiskt riktigt kul till slut, men ganska annorlunda. När vi först kom dit var det pardans till svenska klassiker som gällde, men efter ett tag fick de in en dj och då blev det kul på riktigt. Kvällen var dock full av konversationer som slutade med
"jaha vad pluggar ni för något då"
"vi går i gymnasiet"
"jaha....eeh"
pinsam tystnad.
Fast att bli tagen för att vara socionom var ändå ganska fint. Någon gång vid halv 5 traskade jag och Lisa hemåt. Idag får det bli talskrivande och övande. Är nästan redan nervös inför tisdag. När det är gjort är tvåan slut känns det som.

solsolsosolsol

Solen skiner och livet är gött. Därför ägnas inte datorn många sekunders tid. Framförallt inte bloggen. Men senaste tiden har varit underbar när siestatröttheten väl la sig.  Köpenhamn och the drums konsert i onsdags som var riktigt bra, sex and the city och vin hos Benjamin i torsdags, picnic med jonatan igår och ikväll ska min farbrors sambo ta doktorsexamen och jag och Lisa ska vara med på efterfesten på AF. Livet blir så mycket finare när solen skiner. Nästa vecka kommer vara underbar tippar jag. De e cool.

RSS 2.0