Iiiiiiiiiiih

Har beslutsångest över vad jag ska göra med livet. Men inte en sån där 'Omg vad ska jag ta mig till?!? Jag har ingen aning'-beslutsångest utan mer en 'jag är friiiiii jag har pengar!! Världen är min'-beslutsångest. Tittade på lägenheter i Brighton idag. De var väldigt engelska. Och ganska dyra. Sneeky engelsmän. Godnatt!


Solig vecka wiiii

Den här veckan har massa av mina pass blivit inställda därför har tidens spenderats i solen istället. Stek i parker och i Lomma. Riktigt riktigt Najs. Igår åkte vi 2 bilar till Lomma redan vid 10. Sen var det stekt läge. Vi var ganska röda på nations-klubben igår! Ikväll ska jag jobba sjukt mycket.


Godnatt vi ses i morgon då är allt bra

Ångest ångest ångest och Depp Depp Depp.


Bästa fezzzten!

20-års partajet i Johannas trädgård i lördags blev sjukt lyckat och kul. Vi krängde sjuka mängder pasta, gin och dansade till sjuka låtar och jag fick en fin hjälm. Det tog slut alldeles för fort. Tyckte vi borde kört igår också! Och vilka fina och trevlig vänner man har. Åh.


Sthlm är världens bästa stad

Hej hej!
Gästbloggning från Sthlm! Sofia sitter vid tangenterna och ska avslöja de största hemligheterna kring alla vår favoritbloggare Amanda! Skämt å sido men om så var fallet skulle det finnas en del snask att berätta ;).

Vill egentligen bara ge en snabb uppdatering om läget. Goda drinkar, nostalgi och skönsång är det gott om i köket på Holländargatan:).

Ni får ha det underbart för nu blir Mandy otålig ;)

<3


Tåg

Hatar när man sitter på ett tåg och precis när man ska resa sig och gå på toa så hinner en gubbe före och är där inne i 7 minuter. Nu vågar jag ju inte gå in där....och maten är slut också


På väg till Stockholm!

Sitter på tåget och har det tråkigt! Har i och för sig spelat lite sims på mobilen vilket fick tiden att gå lite snabbare! Ser fram emot en helg utan jobb, med nagellack och smycken på och utan något jäkla körtrams! Jag är redo för huvudstaden! Kommer nog få det riktigt roligt hos Fia :)


Bkbkbk

Bästa från bk på senaste:

Amanda: En big King xxl plusmeny med cola att dricka! Något annat?
Kunden (väldigt dämpad): jag ska aldrig med dricka alkohol.

Amanda: vilken smak vill du ha på din bkool?
Kunden: den med kola. Varför är alla era såser bajsfärgade?

Amanda: ska ni äta här eller ta med?
Kunden: vi ska äta här.. men vi kommer ta med


I could watch you for a lifetime, you're my favorite movie .

Tittade på skins och så började de dansa till den här låten och då saknade jag Oxford med Elin och Eva supermycket. Sjukt hur en låt kan få en att komma ihåg en viss känsla.

Mmm gott

Senaste tiden har mitt liv sett ut ungefär såhär! Tårtor från mitt släktfirande, tiramisu från min födelsedag, mat och häng i parken, mojito från gårdagens födelsedagsutgång och morotskaka från dagens häng hos Annie! Vad kan vi konstatera av det här? Mat är Najs.


Uppdatering

Och så var man 20! Konstig 20-års dag med sjukaste arbetsdagen i mitt liv. Sen italiensk mat med familjen och sen fest på slottet. Igår var det släktkalas med grillning och hela köret! Sjukt Najs! Har fått riktigt fina presenter också :)

Har numera bokat om uppkörningen typ en månad så att jag inte behöver stressa ihjäl och så jag hinner med teorin. Jag och Elin kör fan upp samma dag. Vi ska fan klara det!


RSS 2.0