Sportlovets slut åhnej




Det här lovet har varit extremt trevligt och mysigt. Även fast jag inte gjort jättemycket (förutom stockholmsresan) har det ändå varit fint. Sålänge man spenderar dagarna med människor man tycker om så kan det ju inte annat än att bli lyckat.

Åh, jag hoppas Anna ringer snart så man får höra hur hon haft det i Österrike och så jag får snacka lite strunt. Skolångesten är faktiskt inte här ännu. wopido.

i want to hold your hand

Den här dagen blev inte lika pluggig och effektiv som jag hade tänkt mig. Dagarna har en tendens att aldrig riktigt bli det. Det var synd om Olivia igår får hon utsattes för min släkt. Men som pappa sa innan så är hon nog en av de få som klarar av det, men ändå. När jag kom hem vid halv 3-tiden igår (efter att ha varit och druckit kaffe i stan väldigt väldigt länge) satt hela min familj och min farbror fortfarande uppe och kollade på curling. Så det blev inte sömn förrän vid 4-tiden. shit pommes vad OS kan vara spännande ibland (och jag som hatar sport...egentligen) Ikväll kommer jag antagligen att kolla på melodifestivalen också (och jag som hatar melodifestivalen...egentligen) Vad har hänt med mig?

Alldeles för sent en torsdag

hmm när man knappt sovit något på hela natten borde man gå och lägga sig tidigt. Men det är inte lätt när det är svårt och facebook och msn lockar en att sitta uppe. Shutter island var riktigt bra men också riktigt förvirrande. Mycket bättre än jag trodde den skulle vara.

(vem var det som rättade mig i förra inlägget? vem kan väldigt mycket om hålor i skåne? det är creepy när folk är anonyma :()


Hofterup

Gårdagens kväll spenderades efter många om och men på en fest i Hofterup (konstigaste hålan?). Det blev en ganska lyckad kväll ändå. Kanske aningens för mycket vin med körsbär i och aningens för många pinsamma sms, så kan det bli ibland. Eftersom den sista bussen hem gick sådär vid 7 på kvällen spenderades natten i ett väldigt trångt litet uthus. Alla lyckades skaffa sig en säng eller en dyna att sova på förutom jag och Lisa som sov typ 4-5 timmar endast på golvet, med lisas vin-väska som huvudkudde (mmm mysigt!) Sådär lagom pigg just nu. Det bästa idag var helt klart bk efter bussresan hem. mmm pommes och cola. Dagens läskigaste var när jag skulle köpa biljetter till shutter island (som ska ses ikväll med lisa, johanna och jonatan) och den främmande expediten säger till mig "du är david och ingers dotter" utan att ens veta mitt namn eller något. jajaja nu ska jag fortsätta med mitt pajbakande.

Stockholm!



Helgen i Stockholm blev otroligt lyckad och rolig. Vi hade en hel del fail-moments som nästan gjorde resan bättre som  när vi köper en 140-kronors klubba till rickard som tack för att vi fick låna hans lägenhet och två minuter senare tappas den i marken så den går i tjugo bitar eller när vi försökte få på gas-ugnen i en halvtimme men vågade aldrig sticka in tändaren tilllräckligt långt eftersom vi trodde lägenheten skulle sprängas så vi fick äta brödet ofärdigt eller kanske när johan och anton pratar den bredaste skånskan de kan och hittar på ord på skånska så att fias kompis tycker att det låter som ett annat språk. Trots en hel del tågtrubbel (kaoset på centralen var inte att leka med) hade vi riktigt kul. Vi han med släktkalas och fest för fia, lite sthlm-stad och snabba cash på finaste bion jag varit på, mycket skrattande, mycket mat och på tok för lite och dålig sömn. En lyckad helg i stockholm helt enkelt.

åh hej

elins version av pippi!

ungefär sånt här ägnade jag och elin h alldeles för mycket lektionstid åt att rita på msn idag. Givande dag som vanligt. Snart ska jag iväg och träffa Olivia och Lisa, ingen Johanna "tramsarn, dissarn, skrattmajan nr 1"
Imorgon blir det att skriva sådär en 4-5 sidor om Maltas flyktingar. Åh vad jag ha vill lördag 07.31 väldigt mycket. Stockholm kommer bli fett!

det är snart över.

Jag har blivit skadad av litterär gestaltningslektionen idag, jag tänker på allt med konstig betoning på stavelser hela tiden. Det är inte riktigt friskt. Bort ur mitt huvud!

Har så satans mycket att göra egentligen, två spansakkapitel som ska kunnas tills imorgon, engelskaredovisning, läsa 6 kapitel i engelskaboken, mediaseminarie (lär jag nog inte behöver förbereda mig så mycket inför i och för sig för det enda vi gör är att fika), idrottsinlämning och det största arbetet jag någonsin skrivit (samhällsabretet) tills på fredag. Varför är jag då så lugn? Fast paniken lär nog komma snart. Just nu kan jag bara tänka på den fina lilla pizza-biten som vänatr på mig i kylen.

Elin: .Jag har så mycket att göra. Jag hatar mitt liv just nu.
Jag: Men tänk såhär: det är ju snart över.

Elins top 10

Det var en otroligt givande historialektion idag. Det var ungefär det här vi kom fram till:

Elins top 10 historiska personer som förändrat världen
Tyra Banks
Madonna
"Addam" Hussein
Bin Ladin ("jaa det var han jag menade")
"Vem fan är Mao?"
Judas
Columbus den 16:de
Britney Spears
Fritzl
Barbie (bra på riktigt!)

Elin H tillägger: Henrik Berggren och Håkan Hellström.




Nu kör vi lite spanskalektion.


Ah, vilken busy helg det blev. Det var riktigt kul hos Benjamin i fredags, mycket trevligt folk och mestadels trevliga händelser. Det var verkligen en bra kväll. Jag kom på att mat aldrig är så gott som när man druckit, jag lyckades kränga en skål nudlar (matlagning hos benjamin i vanlig ordning) ett halvt paket pommes och en räkostmacka innan jag gick och la mig. Verkligen vettigt. Sen somnade jag med mobilen i handen när jag försökte ställa väckarklockan. Igår var jag först hemma hos Emma och kollade klart på Stolthet och fördom och drack varm choklad (båda sakerna var väldigt välbehövt) och efter det bar det av till Frida för melodifestivalande och bakning. Haha det blir alltid så mysigt hemma hos henne i hennes fina källare (fritzls källare? ♥.) Idag lyckades jag inte riktigt med morgonen. Jag lyckades försova mig lite, bråka lite med mina föräldrar, missa bussen till Lisa (så jag behövde komma en timme senare.) Men vi åt goda (?) fatlagsbullar hos lisa och planerade en fin framtidsplan. Också väldigt välbehövt.

Snart ska jag nog äta mammas fastlagsbullar och sen ska jag till jonatan och äta fastlagsbullar hos honom. Fett ska det vara! Det är ganska fint att jag och jonatan lyckas fira en månad på alla ♥ns dag? (jag gillart även fast jag inte gillar dagen...egentligen)


Lite fredag

Den här helgen är väldigt välkommen och välförtjänt skulle jag vilja säga. Jag ska försöka skriva lite samhäll i en timme till, sen åker jag och Elin till Johanna där vi ska kötta lisas öron och sen blir det party hos benji. Han har till och med sagt att han nästan hoppas det går över styr. Låter lovande.

"Är det någon som förstår vad jag inte menar?"


(varför ändrar bloggen tillbaka till den gamla layouten av sig själv?)

kroppsdelarna känns som frysta fiskpinnar

Säga vad man vill om timbuk men ibland har ganska rätt. Shit pommes vad det är kallt. Jag är trött på kylan, snön och isen. Vi behöver sol.

Visst kan det vara skönt när det blir vintertid igen
Men när man i Svea känns som i Sibirien
Borde gjort som björnen som krypt i idé
Eller smarta fåglar som flygit sydligt
Gått med långfillingarna på i ett halvår
En växthuseffektiviserad kallfront
Nu när hyn börjat gråna o man fryser in i ådran
O man börjar känna att solen inte lyst på typ en månad
Ska man försöka hitta någonstans att fly för dyra stålar
För snålblåsten i Skåne, ja den bits så man vill gråta
Jag har spenderat flera timmar än jag vill minnas
När kroppsdelarna känts som frysta fiskpinnar
För om Golfströmmen plötsligt slutar gå
Krävs det mer Happy Meal för mig att luta på
Till och med en plusgrad känns näsan varmt
Ändå virar jag min halsduk ett extra varv


Jag vill bort, bort från det mörker som helt impregnerar min själ
(Jag måste nog åka bort, jag tror)
Det är samma sak, varje år samma sak, måste jag resa iväg
(Jag behöver sol)


tjena

Idag har jag upptäckt hur jag bäst ska lyckas få något skrivit på mitt samhällsarbete. Om jag har ätit, städat lite på rummet, svarat på alla mail, kollat facebook och läst alla blogginlägg innan jag börjar så är det ganska mycket lättare att koncentrera sig. Lite choklad och mycket te hjälper också. Så om jag bara följer det här när jag ska skriva (sådär varje dag fram till lovet?) så kommer jag kanske lyckas bli klar.

Jag kan fortfarande inte bestämma mig om jag ska läsa Matte C eller inte. Det är sånt här som ger mig ångest!  "Det är inte lönt att du pratar om det här Mandy du kommer ändå aldrig komma fram till något" tycker John. Han har nog rätt?

Oj, hur blev klockan så mycket? Kanske dags för lite sömn?

(Jag har försökt att fixa en liten fin layout på bloggen, men det gick sådär. Kasnke Anna måste rädda den?)

jag vill ha elins mamma på pizza



bajsapådig elin, fast helst inte på mig!
Nu borde jag nog koncentrera mig lite på samhällsarbetet kanske, men jag är trött på Maltas flyktingar och konstiga maltesiska pariter.

hoppas ni får en fet dag!

Feb. 8, 2010


(åh lite febrig och mysig sådär...)

Det var en fin vecka förra veckan förresten. Jag, Lisa och Johanna åkte till Malmö och blev klippta på pappas skola. Johanna kom hem med en liten lugg, lisa med lockigt hår och jag med rakt hår (som dock är lockigare än någonsin nu). I torsdags drog Johanna med mig till Mejeriet för att se japandroids , de hade verkligen helt sjukt mycket energi och bra var de också. I fredags såg jag finaste "500 days of summer" och i lördags firade vi Elin och Frida. Dock missade vi att det var samernas nationaldag i lördags, kan man fira sånt i efterhand? :D

Förresten älskar jag junior-datorn, men det är nästan lite hemskt hur datorfixerade vi blir i skolan. Måste nog hålla mig lite. Nu ska jag på klarinett-lektion och skämma ut mig för att jag inte gjort läxan ordentligt. wiho.


gillar gillar gillar

Det var en fin dag idag, vi slutade vid 1-tiden på grund av välbehövda hålor! Jag lyckades lura Jonatan att umgås med mig i flera timmar vilket resluterade i att jag inte pluggat nästan någonting (åh skönt!) Vi fick äntligen våra fina små skoldatorer idag. Satan vad jag blev glad! Materialist javisst? nej, men man får bli glad av fina saker så är det. Sen har vi (lisa, johanna, olivia och jag - spanskagänget) beställt biljetter till Barcelona idag! Igår beställdes det biljetter till Stockholmsresan (fia fyller 18 och det ska firas!) Så det finns mycket att gilla just nu. Datorer och resor och annat fint. Hoppas resten av veckan blir lika bra!

RSS 2.0